Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    01. Studeni 2018. 16:01

A kak stoji te sa grudnjacima?!meni dosta narasle haha

Monikaharmonika
    01. Studeni 2018. 16:12

Ja sam sa mrsavih 75B na bogatoj 80B, a mogla bi već na C košarice jer mi ove malo cure. Da kucnem u drvo nemam još nigdje strija ni na grudima ni po stomaku. Mackam se svaki dan Aderma losionom  sa zobenim proteinima. Miris mu je bljakast ali očito pomaže.Inače imam jako  suhu kožu tijela koja puca do krvi i ljuštim se kao zmija ako se ne mažem.

debeljuca
    01. Studeni 2018. 16:19
    Haha i ja sam bila na 75b ali sad sigurno su 2broja  vece..evo i moje buse u ponedeljak  nam je 19tt i 56kg 😊
    Haha i ja sam bila na 75b ali sad sigurno su 2broja  vece..evo i moje buse u ponedeljak  nam je 19tt i 56kg 😊

I ja sam bila na 75b ali mislim da su sada 2 broja vece jer mi stari grudnjak ni bradavice nemoze pokriti vise..hehe mazem se sa obicnom nevenovom masti i dobila sam ulje za mame pa se time trackam. Nama je u pon 19tt i zasada smo na 56kg
    Posto se skoro svi hvale busama evo i nas 🤰🏻😊💙

Timi95
    01. Studeni 2018. 16:21

debeljuca

I ja sam bila na 75b ali mislim da su sada 2 broja vece jer mi stari grudnjak ni bradavice nemoze pokriti vise..hehe mazem se sa obicnom nevenovom masti i dobila sam ulje za mame pa se time trackam. Nama je u pon 19tt i zasada smo na 56kg
    Posto se skoro svi hvale busama evo i nas 🤰🏻😊💙

Jepi trbuscic 😍 zar je samo moj tako mali ? 🤔 ili se meni cini mali hahah moram se slikat bez majice kao i vi
    Ja sam bila na 80B i sad sam na 85C, i jos rastu, jos malo cu na D hahha 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

debeljuca
    01. Studeni 2018. 16:27

Meni se napuhao u tj dana kako kaze moj tata..ma ja se moram ic vidjet za te grudnjake pa cu znati koji sam br

Timi95
    01. Studeni 2018. 16:38

debeljuca

Meni se napuhao u tj dana kako kaze moj tata..ma ja se moram ic vidjet za te grudnjake pa cu znati koji sam br

Tako je meni, samo iskocio preko noci..ja jedva cekam da mi naraste jos vise 🤰
    Al ne kupuj si puno, jer ce ti narasti.. ja uzmem svakih 2 tjedna drugi ili nosim topice, a vecinom sam doma pa nis ne nosim

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Anna13
    01. Studeni 2018. 16:54

debeljuca

Anna13 vidim da imas vec trudnicke hlace?jeli koja jos to kupila?ja sam trenutno jos uvjek na tajcama i trenirci ali posto sam narasla u zadnja 2tj.neznam koju da velicinu da uzmem..inace sam bila xs 🙈

Uzela sam 36 - h&m ,i mislim da ću ih još moć dosta nosit ,dosta su rastezljive i udobne. Zasada mi samo stomak raste pa ćemo vidjet .

url=https://lilypie.com]

Anna13
    01. Studeni 2018. 16:59

A grudnjak za jedan broj, iako mi se čini da bi za koji dan mogla i veći, stomak je i meni tako preko noći krenuo rast ,nekako svaki put kad uđem u novi tjedan prva dva dana me sve boli i zateže, i onda bude lakše.
    I tad baš primijetim da je stomak veći. 

url=https://lilypie.com]

debeljuca
    01. Studeni 2018. 17:10

Ma lako za doma..upravilu sam u pidjami i bez cicnjaka..ali koma mi se obuc kad moram u grad..majce mi kratke pa nosim potkosulju ispod iako nije jos zima..a do Bozica cemo sve biti ko bundevice haha 

Timi95
    01. Studeni 2018. 17:22

debeljuca

Ma lako za doma..upravilu sam u pidjami i bez cicnjaka..ali koma mi se obuc kad moram u grad..majce mi kratke pa nosim potkosulju ispod iako nije jos zima..a do Bozica cemo sve biti ko bundevice haha

Ako imas dzempere za zimu ti je super, ono su siroki.. najbolje su trudnicke tajice, udobne i kostaju po 10 eura, a hlace su po 40 e.. 
    Ja danas samo jedem, kisa pada, nismo uopce isli van iz kuce, osim prosetat psa oko kuce 😄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.