A za tecaj idem sad u petak,opet,sogorica pe s menom jer je bitno da ona cuje meni je tak nebitno jer sam sve to prosla mada ih bum naspotala jer nist bas ne objasne kaj se dogada u samoj radaoni al bitno da je tecaj😂
Ma da , najgore je što imaš osjećaj napetog stomaka, toliko da boli. Mislim da ima puno toga i u tome što jedemo hranu koja napuše, ne znam 😟
Pa jel vrijedi ići na taj tečaj? Kod nas se u Mostaru plaća 100 km (400 kn ) pa ne bi bacala pare ako neću ništa pametno naučiti. Mama kaže da se tu eventualno može naučiti pravilno disati i nešto oko dojenja pa sam sad u nedoumici dal da idem jer sam prvorotkinja da razbijem malo strah od svega toga ali ne bi s druge strane bezveze bacala novce
Tamsi ni ja ne znam koliko je beba dugacka..a ne znam ni 100% spol malo je decko malo cura za mene tak joj tepam😇 vjetrovi su i meni kljucni problem a bolna crijeva da ne pricam,ako ne prode do petka pem doktoru jer me bas uzas boli
Meni je gin rekao da slobodno pijem linex forte, to ce pomaze za crijeva..hmm ne razumijem zasto ne znamo duzinu, mozda nisu mogli izmjeriti.. al cca cijeli ima od 25-30 cm u 23. tj trudnoce
Evo ga moj bebac se toliko vrti, stalno mi trbuh skace 😍😍
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ma da , najgore je što imaš osjećaj napetog stomaka, toliko da boli. Mislim da ima puno toga i u tome što jedemo hranu koja napuše, ne znam 😟
Pa jel vrijedi ići na taj tečaj? Kod nas se u Mostaru plaća 100 km (400 kn ) pa ne bi bacala pare ako neću ništa pametno naučiti. Mama kaže da se tu eventualno može naučiti pravilno disati i nešto oko dojenja pa sam sad u nedoumici dal da idem jer sam prvorotkinja da razbijem malo strah od svega toga ali ne bi s druge strane bezveze bacala novce
Kod nas je besplatno.. i mogu i tate ici koju misle na porod.. da vidi kako i sta, a i njemu ce pokazat kako s bebom 😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Vecer cure... u nekoliko navrata bi mi se dio stomaka malo ispod pupka stvrdnio i odignuo kao da ga beba gura nogicama, bila bi izbocina, tvrda na dodir. E sad, na prvu sam pomislila da je beba al sad sumnjam da su mozda bh kontrakcije u pitanju. Jel koja imala iskustva s tim? Ne znam kakav je osjecaj kad se jave te kontrakcije pa sam malo zbunjena.. ne boli, vrati se u normalu nakon nekoliko sekundi
Vecer cure… u nekoliko navrata bi mi se dio stomaka malo ispod pupka stvrdnio i odignuo kao da ga beba gura nogicama, bila bi izbocina, tvrda na dodir. E sad, na prvu sam pomislila da je beba al sad sumnjam da su mozda bh kontrakcije u pitanju. Jel koja imala iskustva s tim? Ne znam kakav je osjecaj kad se jave te kontrakcije pa sam malo zbunjena.. ne boli, vrati se u normalu nakon nekoliko sekundi
Mislim da je beba.. mene je moja sinoc toliko lupala da me zaboljelo na sekundu..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Dobro jutro curke! 😊
Tamsi, kako je lijepo kad se vrti i non stop lupka , znaš da je tu i da je dobro čim radi gimnastiku. Meni moj bebač nije sinoc dao spavati, svirao je po rebrima sve do pola 2 😅 Ali to su slatke muke, neka su samo zdravi.
Danas smo napunili velikih 27 tjedana! 😄
Glava me užasno boli, uopće mi ne paše ova južina, cijela sam nikakva 😑
Kako ste vi jutros? 😊
Tamsi ni ja ne znam koliko je beba dugacka..a ne znam ni 100% spol malo je decko malo cura za mene tak joj tepam😇 vjetrovi su i meni kljucni problem a bolna crijeva da ne pricam,ako ne prode do petka pem doktoru jer me bas uzas boli
Meni je gin rekao da slobodno pijem linex forte, to ce pomaze za crijeva..hmm ne razumijem zasto ne znamo duzinu, mozda nisu mogli izmjeriti.. al cca cijeli ima od 25-30 cm u 23. tj trudnoce
Ja preko ovoga pratim 😁
Moj ima 100 g vise nego na ovoj tablici 😁 gin je rekao da je to u redu 😍 buckoo.. znaci oko 30 cm, velikii je, zato toliko i udara, kad se rasteze po trbuhi
Joj, znam kako ti je. Mene sinusi cim se promijeni vrijeme, kod nas pada kisa i opet jugo 😏 mi sutra ulazimo u 23. tjedan tj 6. mjesec 😊😍
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja preko ovoga pratim 😁
Moj ima 100 g vise nego na ovoj tablici 😁 gin je rekao da je to u redu 😍 buckoo.. znaci oko 30 cm, velikii je, zato toliko i udara, kad se rasteze po trbuhi
Joj, znam kako ti je. Mene sinusi cim se promijeni vrijeme, kod nas pada kisa i opet jugo 😏 mi sutra ulazimo u 23. tjedan tj 6. mjesec 😊😍
Ma da to je procjena, ginekologica mi je rekla da su odstupanja moguća, uostalom bolje je da je veća beba nego manja 😊
Gdje su nam ostale curke, nisu se zar uspavale 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji