i pošto su ?
999 eura.. nisu bas jeftina, al mislim da i vrijede toliko
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Moja beba je aktivna cijeli dan posebno dok se najedem i legnem navecer spava i ujutro me probudi s bockanjem
Moja beba je aktivna cijeli dan posebno dok se najedem i legnem navecer spava i ujutro me probudi s bockanjem
Tvoj kao i moj i debeljuce su 😁😍 samo sto meni nije gin rekao koliko je dugacak 🤔
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja isto mislim kupiti Peg perego, nisu baš jeftina ali mislim da će mi dobro poslužiti s obzirom da planiramo još djece (a ni ovo nisam rodila 😂)
Sve cure s kojima sam pričala ih preporučuju a i ma svoje oči sam vidjela da su dosta praktična 😄
Curke, nije normalno koliko me vjetrovi muče danas. Imam osjećaj da će mi stomak eksplodirati svako malo čujem plinove u stomaku 😂
Ja isto mislim kupiti Peg perego, nisu baš jeftina ali mislim da će mi dobro poslužiti s obzirom da planiramo još djece (a ni ovo nisam rodila 😂)
Sve cure s kojima sam pričala ih preporučuju a i ma svoje oči sam vidjela da su dosta praktična 😄
Curke, nije normalno koliko me vjetrovi muče danas. Imam osjećaj da će mi stomak eksplodirati svako malo čujem plinove u stomaku 😂
Tako i ja mislim na jos djece 😄
Joj ja znam kako ti je s vjetrovima 😂 mene cesto muce, i bas smrde 😂😂 nikad tako
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Blaženo stanje rekli bi 😂
Jeste li išle i planirate li na tečaj za trudnice ? 😄
Ja jos nisam bebicu osjetila..par dana sam oko decka koji je bolestan,pa nisam nista osjetila..meni reko dr.da bi mogla kroz tj dana mozda isjetiti..a sta se kolica tice meni se svigaju stokke scoot jer su jako malena kad se sklope i idu na 0polozaj..jesu malo skuplja ali svi mi kazu da su ostala velika..imam mali lift,i jedno 10tak stepenica od lifa pa zato
Kod mene u ponedjeljak pocinje tecaj i ici cu.. zrake 4 dana po sat vremena 😁
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Tamsi ni ja ne znam koliko je beba dugacka..a ne znam ni 100% spol malo je decko malo cura za mene tak joj tepam😇 vjetrovi su i meni kljucni problem a bolna crijeva da ne pricam,ako ne prode do petka pem doktoru jer me bas uzas boli
Sortiraj odgovore
Najstariji