Termin mi je 28.3. A bebu sam počela osjecati tek prije 3 dana i sad bas cesto tijekom dana osjetim. Brzo ces i ti..
Meni je pregled u petak, ne mogu vise izdrzat koliko sam nestrpljiva.
[link=https://lilypie.com][/link]
Teus mislim da si ti pitala za psa...naš je 2 i pol godine i nije imao nekog kontakta s djecom a i kad je vani reakcije su mu bile grozne...režao je čak nisam sigurna da ne bi ugrizao...njega ti pokreti nepredvidivi plaše i tako reagira jer ne zna što može očekivati no vjerujem kad dođe beba i kad od početka budu skupa da će se naviknuti i da će sve biti oke...jedino da će režati na ljude koji žele dirat bebu 😂 čitala sam negdje da muž doma iz bolnice donese neku stvar, robicu, nešto od bebe da pas osjeti miris...
Curke, koliko vi često osjetite bebače? Do prije mjesec dana točnije u 22 ili 23 tjednu znalo je proći po par sati da se ne javi , jednostavno sam mislila da je mirnija beba. Tek sad kad ulazim u 27 tjedan javlja mi se najmanje jednom u jednom satu. Koliko često je vama "normalno javljanje"? 😊
Moj se cesto javlja.. i dok sjedim, stojim, lezim.. najvise kad se najedem i legnem, onda on.. navecer nesto manje, a tokom noci spava, osim ako ja ne mogu spavat pa ne moze ni on😊 al stvarno je aktivan, i bas super da je, jer ako nije se brinem bez veze ❤
E da, nisam morala ici vadit krv za glukozu, moj gin salje po potrebi, a ja za sad ne moram
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Teus mislim da si ti pitala za psa…naš je 2 i pol godine i nije imao nekog kontakta s djecom a i kad je vani reakcije su mu bile grozne…režao je čak nisam sigurna da ne bi ugrizao…njega ti pokreti nepredvidivi plaše i tako reagira jer ne zna što može očekivati no vjerujem kad dođe beba i kad od početka budu skupa da će se naviknuti i da će sve biti oke…jedino da će režati na ljude koji žele dirat bebu 😂 čitala sam negdje da muž doma iz bolnice donese neku stvar, robicu, nešto od bebe da pas osjeti miris…
Mi imamo dva velika psa doma - mužjak je pun ljubavi prema djeci i nježan ko krokodil, a ženka je baš nježna i pažljiva, ali nije nikad previše djecu volila što bi je došla mazit, više voli svoj mir. No vjerujem kad shvate da je beba dio obitelji da se neće odvajati od nje. Imali smo situaciju kada je na ljetovanje na par dana s nama išla nećakinja što ju ženka ne vidi često, kad je shvatila da je dio obitelji kad god bi se nećakinja kupala u moru ženka bi napeto stajala i nadgledala da li je sve uredu. Osjete oni tko je "njihov". Eventualno ćemo isto donijeti iz bolnice nešto s mirisom bebe da se naviknu na miris i vjerujem da će sve biti dobro.
cure u kojem tjednu je najbolje obaviti 4d uzv i da li ga je vaš gin.obavio besplatno ?
cure u kojem tjednu je najbolje obaviti 4d uzv i da li ga je vaš gin.obavio besplatno ?
Evo ja sam se bas narucila na 4D, i rekla je da se radi od 26.-28. tjedna.. al kod privatnika, jer drzavne bolnice to nemaju.. oko 500 kn je, mislim da to nitko ne radi besplatno.. i narucena sam 4.12. 😁
Ee sto se psa tice, i ja ga imam, pekinezera, ima 2,5 godine i ne pasu mu bas mala djece, boji ih se. Inace je super, maza je i voli se igrati.. a vidjet cemo, morat ce se naviknut na bebu
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Meni prijateljica rekla je joj je njena soc gin upalila 4d na jednom pregledu i dala slikicu...ne znam ima li moja gin... Al nismo planirali ići na 4d privatno.
Aa vidis, kako ko ima opremljeno. Moj gin to nema pa moram privatno ici..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Je l to peg perego ili?
Jesu da.. od svih modela, taj je najljepsi. 3u1 su.. lagana su, sto mi je super.. i boja je pase za curicu ili decka.. tako da ako drugo bude curka ce i za nju biti dobra 😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji