Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    31. Listopad 2018. 08:55

Tonka185

Aaawww Tamsi pdeslatka si😍😍 drobcic ti je tako sladak, mrsavice jedna 😊😊

Hvala tii ❤ ma svi mi kazu da mi se ne bi vidii trbuh da ne bi ni skuzili da sam trudna 😄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    31. Listopad 2018. 09:10

Da, pa to je bas super. Brzo ces se ti vratit na svoje poslije poroda😉 jos si i mlada i sve 😆 mene kriza od sinoc bole bas mi je tesko ista raditi 😰 

Malu
    31. Listopad 2018. 09:31

Jutrooo... Tamsi blago tebi, bas lijep mali. Ja sam vec ko kit. Kako vam je sa strijama? U prvoj trudnoci sam imala ogroman stomak, velika beba i niti jedna strija. Evo sad u 25 tt vec dosla prva 🙈

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    31. Listopad 2018. 09:40

Ja ne vidim jos strije nadam se da ih ni nece bit.al kao ionako one tek pred kraj se pojave.. ajme stvarno se nadam da ih necu dobit 😱
     Malu s cim se mazes?

Malu
    31. Listopad 2018. 09:42

Ajme, od pocetka sa svim i svacim. Ulje mi ne pase bas tako da sam na kremama. Neki dan sam kupila od afrodite kremubkoju sam koristila u prvoj trudnoci.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

dreamcatcherrr
    31. Listopad 2018. 09:44

Dobro jutro curke, kako ste jutros? 😄
    Kristina , svekrva ti je čudo, možda je poslala poruku kao što moja mama kaže "radi mira u kući" da ona ne bi ispala kriva 😁
    Tamsi, presladak ti je trbuščić, na kojoj si trenutno kilaži? 
    Meni je stomak samo odjednom buknuo kao iz vode. Zatrudnila sam sa 55 kg pa sam spala na 51, da sad u 27 tjednu imam 57 haha kad ne jedem razmišljam što ću jesti, moram malo usporiti 😄
    Tonka što se tiče bolova , nekad se znam probuditi umornija nego što legnem , katastrofa. Kao neka starica  , samo gledam gdje mogu spustiti guzicu 😅 
    Malu, u mene je prva trudnoća i još nemam strija Bogu hvala, ali dosta prijateljica i žena su mi rekle za kokosovu mast/ulje iz DM-a da je super, imaš onu marku kokosove masti BIO u DM-u 30 ak kuna (ako ne i manje) dotrajat će ti čitavu trudnoću čak i ako se čitava budeš mazala 😂

MalaTajna222
    31. Listopad 2018. 10:03

Cao cure evo i mene, uf ima postova....😊nadam se da ste sve dobro☺
    U mene nema nista nova, stomacic raste. Nazalost bebu jos ne osjetim:( ali eto nadam se da ce i zo krenit polako. Jedino osjetim da mi se stomak bas oblikovao trudnicki.☺
    Ja sam se ni manje ni vise nego sinoc sjetila da mi se jedu mozart kuglice. Ahahhaha🤣
    Teus Ma kad ti je termin? Cini mi se da su nam bebe nekako isto.....

anita23
    31. Listopad 2018. 10:37
    Cure,evo sta ja koristim!Krema za njegu tjela u trudnoci,hidratizira i ucvrscuje tonus koze i sprijecava nastanak strija.Od prirodnih sastojaka je pa nema nikakvih stetnosti za bebu u trudnoci ni za vrijeme dojenja kao npr.ove obicne kreme protiv nastanka strija ili razno razni losioni nivea dove itd.koji imaju previse stetnih sastojakai nisu nikako preporucivi za vrijeme trudnoce
    Cure,evo sta ja koristim!Krema za njegu tjela u trudnoci,hidratizira i ucvrscuje tonus koze i sprijecava nastanak strija.Od prirodnih sastojaka je pa nema nikakvih stetnosti za bebu u trudnoci ni za vrijeme dojenja kao npr.ove obicne kreme protiv nastanka strija ili razno razni losioni nivea dove itd.koji imaju previse stetnih sastojakai nisu nikako preporucivi za vrijeme trudnoce
    Kristina 30
    31. Listopad 2018. 11:01

😂ma moja sveka keka je cudo nevideno.
    Dal koja ima bolna crijeva? Jako me boli s lijeve strane na dodir i dok se premjestam s jednog boka na drugi dok hodam i dok sam u pokretu ne,a toliko sam puna plinova da je to uzas jucer popodne kroz noc i evo jos sad boli a vjetrove imam uzas. Ne znam dal me beba stisnula u crijeva pa boli ili kaj ne znam?? Ponekad me i probode unutra ne znam dal bi kaj pomoglo il da popijem lupocet?

Kristina 30
    31. Listopad 2018. 11:01

😂ma moja sveka keka je cudo nevideno.
    Dal koja ima bolna crijeva? Jako me boli s lijeve strane na dodir i dok se premjestam s jednog boka na drugi dok hodam i dok sam u pokretu ne,a toliko sam puna plinova da je to uzas jucer popodne kroz noc i evo jos sad boli a vjetrove imam uzas. Ne znam dal me beba stisnula u crijeva pa boli ili kaj ne znam?? Ponekad me i probode unutra ne znam dal bi kaj pomoglo il da popijem lupocet?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.