Aaawww Tamsi pdeslatka si😍😍 drobcic ti je tako sladak, mrsavice jedna 😊😊
Hvala tii ❤ ma svi mi kazu da mi se ne bi vidii trbuh da ne bi ni skuzili da sam trudna 😄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Da, pa to je bas super. Brzo ces se ti vratit na svoje poslije poroda😉 jos si i mlada i sve 😆 mene kriza od sinoc bole bas mi je tesko ista raditi 😰
Jutrooo... Tamsi blago tebi, bas lijep mali. Ja sam vec ko kit. Kako vam je sa strijama? U prvoj trudnoci sam imala ogroman stomak, velika beba i niti jedna strija. Evo sad u 25 tt vec dosla prva 🙈
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ja ne vidim jos strije nadam se da ih ni nece bit.al kao ionako one tek pred kraj se pojave.. ajme stvarno se nadam da ih necu dobit 😱
Malu s cim se mazes?
Ajme, od pocetka sa svim i svacim. Ulje mi ne pase bas tako da sam na kremama. Neki dan sam kupila od afrodite kremubkoju sam koristila u prvoj trudnoci.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Dobro jutro curke, kako ste jutros? 😄
Kristina , svekrva ti je čudo, možda je poslala poruku kao što moja mama kaže "radi mira u kući" da ona ne bi ispala kriva 😁
Tamsi, presladak ti je trbuščić, na kojoj si trenutno kilaži?
Meni je stomak samo odjednom buknuo kao iz vode. Zatrudnila sam sa 55 kg pa sam spala na 51, da sad u 27 tjednu imam 57 haha kad ne jedem razmišljam što ću jesti, moram malo usporiti 😄
Tonka što se tiče bolova , nekad se znam probuditi umornija nego što legnem , katastrofa. Kao neka starica , samo gledam gdje mogu spustiti guzicu 😅
Malu, u mene je prva trudnoća i još nemam strija Bogu hvala, ali dosta prijateljica i žena su mi rekle za kokosovu mast/ulje iz DM-a da je super, imaš onu marku kokosove masti BIO u DM-u 30 ak kuna (ako ne i manje) dotrajat će ti čitavu trudnoću čak i ako se čitava budeš mazala 😂
Cao cure evo i mene, uf ima postova....😊nadam se da ste sve dobro☺
U mene nema nista nova, stomacic raste. Nazalost bebu jos ne osjetim:( ali eto nadam se da ce i zo krenit polako. Jedino osjetim da mi se stomak bas oblikovao trudnicki.☺
Ja sam se ni manje ni vise nego sinoc sjetila da mi se jedu mozart kuglice. Ahahhaha🤣
Teus Ma kad ti je termin? Cini mi se da su nam bebe nekako isto.....
😂ma moja sveka keka je cudo nevideno.
Dal koja ima bolna crijeva? Jako me boli s lijeve strane na dodir i dok se premjestam s jednog boka na drugi dok hodam i dok sam u pokretu ne,a toliko sam puna plinova da je to uzas jucer popodne kroz noc i evo jos sad boli a vjetrove imam uzas. Ne znam dal me beba stisnula u crijeva pa boli ili kaj ne znam?? Ponekad me i probode unutra ne znam dal bi kaj pomoglo il da popijem lupocet?
😂ma moja sveka keka je cudo nevideno.
Dal koja ima bolna crijeva? Jako me boli s lijeve strane na dodir i dok se premjestam s jednog boka na drugi dok hodam i dok sam u pokretu ne,a toliko sam puna plinova da je to uzas jucer popodne kroz noc i evo jos sad boli a vjetrove imam uzas. Ne znam dal me beba stisnula u crijeva pa boli ili kaj ne znam?? Ponekad me i probode unutra ne znam dal bi kaj pomoglo il da popijem lupocet?
Sortiraj odgovore
Najstariji