Kristina evo bas ima pola sata lezim i krepajem ne znam jel me crijeva bole ili sta, cekam ocu li malog osjetit. Bojim se jer me malo boluckalo gore visocije a negdi sam cula da ne smi visoko drob bolit pa sam se prepala. Pa ajde u wc. Pa mi mucno. Uzas uglavnom ja jutarnje mucnine imam sad ocito 😕 nadam se uglavnom da nije nista s bebacem.a crijeva me do navecer toliko bole isto kad se premjestam dok lezim itd ili obuti ili izuti carape navecer koma 😭
Tamsi, trba ti je mala.. Ne znam što se brineš..
Ja sam odlučila da na vagu više neću 😁 ionak sad brojim do pregleda idući tjedan pa kak budr tam na vaganju Bože moj. Ne zanima me...
Evo veselim se nadolezeća četiri dana jer sam uzela petak go i baš sam hepi. Idem svojim sekicama i baš ću se prepustiti njima i njihovom maženju.
Dozvoliti ću si i pretjerivanje 😁😁😁 ne mislim u hrani, nego obasipanju pažnje 😍😍 a nadam se da će nas i vrijeme poslužiti pa neke šetnjice i uživanje na suncu neće bit na odmet. Muža ću malo ostavit samog 😆😆 nek se snalazi!
Što se tiče drage moje Paule, standardno lupka mi po trbuhu i osjećam se super. Zanemarujem bol u trtici i leđima.. Preživit ću!
Bokić, ja sam isto uzela go u petak i veselim se jer je i mm doma i imamo produženi vikend, doduše biti će poluradni, imamo radove oko kuće, ali ćemo laganini, ujutro kavica pa ručak i tako.. bez pritiska :)
Jučer maleckog nisam osjetila, bio je miran, vidjeti ćemo kakav će danas biti. Čak smo se i dogovarali da bi mogli navečer izići malo van do kojeg kafića ( dok sam još pokretna ). Da li vi izlazite tako kuda ?
Oppa, uživaj zaslužila si 😄 Često mi žene previše mislimo na druge pa ne stignemo sebi ugoditi, ali po meni bi se bar trebale u trudnoći razmaziti jer će nam vjerovatno biti žao kad ovo sve prođe. 😊
Aosijek ja sam još pokretna samo mi fali volje za hodanjem haha ljepše mi je ostati doma i ležati 😂
Kad sam ostala trudna sam imala 54 pa sam povracala i dosla na 51, a sad imam 58 😁 ja ne brinem zbog kg, najlakse je skinut ih..
E da, meni se susi koza na trbuhu i grudima, do sad sam koristila ulje. I sad, inace koristim Herbalife proizvode, ako ste cule za to, imaju i prehranu, a i stvari za tijelo. I preporucila mi je jedna trudnica njihov gel za kozu, oko 70 kn je, kaze da je super pa cu njega kupiti 😊
Crijeva jao, i mene bole da.. i nije ugodno.. i trtica uzasno kad stojim..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Aosijek ha ne izlazim po kafićima, navečer pogotovo ne. Ta zagušljivost od pušenja, fuj ne podnosim ju. A sve ostale vrste izlaženja da. Sjednem u auto i odem do grada u šetnju, po trgovačkim centrima kad treba lovu potrošiti. Imam samo dvije frendice sa kojima odlazim redovito nešto pojesti slatko il slano nebitno. Ali sa njima se vidim jednom mjesečno.
Ja pak nisam tip od ležanja.😁😁 Osim ako vani pada kišurina. E tad ne idem nikud 😂😂 onda krevet, film ili knjiga i uživanje 😁
Da zaboravila sam i bol u trtici i desnoj nozi,sepam jer me bas boli,danas kad me mama vidi u kakvom sam stanju samo ce se smijat,rekla mi da ne zna kako cu ja roditi kad sam osjetljiva i boli me..onda joj znam reci nemam 19 godina ko nekad kad sam u trudnoci mogla sve skoro do kraja raditi,a sad s 30 koma(stare kosti😂)
Crijeva me bole a beba je sad najpokretnija dok mene boli tu di me boli su zadnji put bile noge osim ako se vec nije okrenula drugacije...ma ne..bas me voli gaziti po njima😂a vjetrovi takvi da bi i bura mogla na kopnu zapuhati😂😂😂
Da zaboravila sam i bol u trtici i desnoj nozi,sepam jer me bas boli,danas kad me mama vidi u kakvom sam stanju samo ce se smijat,rekla mi da ne zna kako cu ja roditi kad sam osjetljiva i boli me..onda joj znam reci nemam 19 godina ko nekad kad sam u trudnoci mogla sve skoro do kraja raditi,a sad s 30 koma(stare kosti😂)
Crijeva me bole a beba je sad najpokretnija dok mene boli tu di me boli su zadnji put bile noge osim ako se vec nije okrenula drugacije...ma ne..bas me voli gaziti po njima😂a vjetrovi takvi da bi i bura mogla na kopnu zapuhati😂😂😂
Curke, koliko vi često osjetite bebače? Do prije mjesec dana točnije u 22 ili 23 tjednu znalo je proći po par sati da se ne javi , jednostavno sam mislila da je mirnija beba. Tek sad kad ulazim u 27 tjedan javlja mi se najmanje jednom u jednom satu. Koliko često je vama "normalno javljanje"? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji