Evo me s pregleda.Sve je u redu.Beba je duplo narasla od prije dva tjedna.💞Dali ste vi išle na rani probir malformacija?Zbog godina me upućuje.
Nije to isto što i kombinirani probir?
Ako misliš na onaj test kojim se otkrivaju određene anomalije, ja ga nisam radila. Smatrala sam da nije potrebno. Doktorica je provjeravala bebin nuhalni nabor i rekla je da je po njoj sve u redu ali ako ja i muž želimo da možemo provjeriti. Sad nisam sigurna kako to ide zbog godina, anamneze bolesti ili ako je ona nešto uočila pa te šalje. To je individualan izbor , ovako i onako ja bi rodila. 😊
Taj probir u pravilu je za sve trudnice posebno one koje zbog godina to trebaju obaviti. Ali da, to su kromosomatske anomalije, Down sindrom i ostalo..
Točno, svaka žena ima pravo birati želi li ići na to..
Evo me s pregleda.Sve je u redu.Beba je duplo narasla od prije dva tjedna.💞Dali ste vi išle na rani probir malformacija?Zbog godina me upućuje.
Nije to isto što i kombinirani probir?
Ako misliš na onaj test kojim se otkrivaju određene anomalije, ja ga nisam radila. Smatrala sam da nije potrebno. Doktorica je provjeravala bebin nuhalni nabor i rekla je da je po njoj sve u redu ali ako ja i muž želimo da možemo provjeriti. Sad nisam sigurna kako to ide zbog godina, anamneze bolesti ili ako je ona nešto uočila pa te šalje. To je individualan izbor , ovako i onako ja bi rodila. 😊
To sam joj i ja rekla da ne želim.Šalje radi godina.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Babyq bitno da bebac napreduje drago mi je da je sve ok 😊 ako mislis na kombinirani probir ja sam isla. Iakoje doktorica rekla da po njenom misljenju ne treba ali eto. Normalno je da te zbog godina salje na to. A ti odluci kako oces, oces biti mirnija s njim ili bez..
Mene zna boljet kad dugo sjedim onako ko kosti dolje na guzici doslovno ne znam se drugacije izraziti.morat cu i ja slikat trbuh kad se obucem jednom normalno inace ko beskucnik po kuci nabacam svega na sebe pa nije bas lipo za vidit 😂
Mene isto u zadnje vrijeme sve češće boli donji dio leđa, a čak najviše osjetim kad se legnem.
Pozdrav svi,
Da se nadovezem na sve sto sam od jucer propustila.
Papa mi je stigla i nalazi su mi uredni pa stvarno ne znam sto s tim CIN-om, nikad nisam imala nikakve probleme. Sto se tice bebe i mrdanja pocela sam je osjecati prije 2 dana i bas mi je bilo neobicno, a jucer je osjetio i muz pa smo bili bas sretni jer nismo ocekivali, obzirom na to da mi je gin. Rekla da kod prvorotkinja to pocne tek iza 20.tjedna. Moj trbuh je ogroman za ovaj period, par ljudi me pitalo jel mi brzo termin, al nisam se udebljala u drugim djelovima tijela pa me nije puno briga, bojim se samo radi strija pa se mazem litrima kreme 😊 pregled mi je u petak i brojim sate, najradije bi si kupila uzv, 4 tjedna su predug period, a ovih zadnjih 7 dana ko vjecnost.
Imam i dva pitanja
1. Postoji li neki nacin da ukljucim obavijesti da mi dolaze kad netko nesto napise na forum?
2. Ima li netko od vas iskustva s dovodjenjem bebe psu? Meni je to trenutno najveca briga, imamo psa od 2 godine, mjesanku staforda, inace je dobra s djecom ali nemamo djece nikad doma i strah me kako ce prihvatit bebu. Imate li kakvih savjeta oko adaptacije?
[link=https://lilypie.com][/link]
Ps. Nama su u igri za musko ime bila sva lipa dalmatinska: Frane, Filip, Jere, Vice, Roko(Odustali smo jer se sva djeca zovu Roko oko nas) i na kraju smo se odlucili za Jeru. Moja mala necakinja od dvije godine zeli da se beba zove Nikola, sto mi je isto lipo, a ni Luka i Marko mi nisu mrska imena.. Nisam bas fan ovih modernih Noelova i sl.
[link=https://lilypie.com][/link]
Mi smo jos i prije nego sto sam ostala trudna znali ime za naseg djecaka Gabriel,a ako bude curica Gabriela.Prema mi se i jako svida Noemi.
Hvala Bogu pa mm i ja imamo isti ukus, bar sto se tice imena ...nije bilo nikakvih rasprava u vezi toga niti previse razmisljanja...ja sam odlucila on je potvrdio.
Netko je spomenuo ime Noel ,stvarno predivno ime😍,ako cu imat treceg sina tako cu ga nazvati,sigurno.
Krasna imena🤗kod mene ako bude decko zvat ce se Patrik ako bude cura bude Marija Lena ili Elena
Mene danas tako boli s lijeve strane crijeva da kako god se namjestam ili sam u pokretu boli me i kod hodanja😑
Krasna imena🤗kod mene ako bude decko zvat ce se Patrik ako bude cura bude Marija Lena ili Elena
Mene danas tako boli s lijeve strane crijeva da kako god se namjestam ili sam u pokretu boli me i kod hodanja😑
Sortiraj odgovore
Najstariji