Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    30. Listopad 2018. 09:32

Pozdrav svima, 
    svašta ste pisale u par dana... kod nas je sve ok, jučer sam opet imala detox u wc, skužila sam da mi je to ako pojedem nešto što je prženo na masti, pa podgrijavano... pravila sam u nedjelju uštipke pa sam ih jučer samo podgrijala da budu mekši i eto vraga 
    Inače u nedjelju popodne smo i MM i ja mogli osjetiti malog bebača preko stomaka, držali ruku i gledali film i onda je počelo migoljenje... divan osjećaj :) 

Netko je pitao za magnezij- ja pijem svaki drugi dan onaj Biolectra Magnezij direkt... pomaže jako za probavu ( osim prženog na masti hahah )

oppa
    30. Listopad 2018. 09:32

Jutro cure.. Kakve kontrakcije? Ne znam ništa o takvom 🤔 pls uputite me.
    Htjedoh vas obavijestiti da od sutra u kaufladnu izlazi neka bejbi kolekcija.. Bodići, čarapice, posteljina i slično. Ako netko nije uhvatio lidl ponudu, sad je prilika 😀😀 ja ću opet skočiti naravno 😀
    Mi na pregled idemo idući četvrtak i jedva čekam.. Nisam mišicu vidjela na uzv već više od mjesec dana i fali mi 😍😍 i naravno nadam se da je sve okej. Iako nam je ustaljeno njeno divljanje po trbuhu tako da već sad svi bitni članovi obitelji su imali prisne susrete sa mladom damom. 😁😁
    A eto i odluka je pala na to da uzimam bolovanje sa 12.11.tako da laganini odbrojavamo 😀
    U nedjelju sam išla kod sestrične po svu robicu i sad mi to stoji u vrećama na katu u galeriji i jedva čekam da počnem kopati po tome 😋😋
    Novim mama ovdje želim dobrodošlicu i urednu trudnoću! I drago mi je zbog urednih trudnoća svih mama koje su ovih dana bile po doktorima 

Aosijek
    30. Listopad 2018. 09:35

Oppa - to si dogovorila bolovanje u skladu sa doktoricom ili ? Šta si joj rekla ? Ja sam mislila isto do kraja 11 mj raditi i tako sam joj bila natuknula, no nije me uopće doživjela...

dreamcatcherrr
    30. Listopad 2018. 09:37

Jutro curke 😄 Kod nas evo jutarnja gimnastika , čas lupne na jednoj strani stomaka čas na totalno drugoj 😄
    Htjela sam vas pitati, jel koja od vas ima problema sa CIN-ovima? Na papi mi piše CIN I , promjene povezane uz HPV i upitnik međutim nije me poslala na daljnje testiranje, samo je napisala kontrola nakon poroda . To me jako brine. 

Dreams
    30. Listopad 2018. 09:55

Oppa kako si izdržala da još nisi prokopala po vreći haha ja bi to morala odmah sva se raspametim na tu robicu malu...mi ćemo sve morati kupiti nitko ne nudi ništa ali dobro cijene su danas stvarno pristupačne.
    Dream nekad davno sam se testirala na hpv i bio je poz ali to ima 90% žena a da niti ne znaju...nema ali baš nikakvih simptoma...papu mi na početku trudnoće nije radila...zadnji nalaz mi je od ljeta prošle god i bio je ok bez obzira na taj hpv ako postoji uopće još...
    On je prisutan ali se organizam sam brani od njega ako sam dobro shvatila... Tek kod pada imuniteta može izazvati bradavice ili što već...treba se kontrolirati papa zbog povećanog rizika vrata maternice ako se dobro sjećam.
    Vjerujem da je nešto kritično da bi te poslala na dalje pretrage. Pitaj je idući put, ali nemoj brinuti... Ne bi te pustila samo tako da je nešto opasno... 

oppa
    30. Listopad 2018. 09:55

Aosijek

Oppa - to si dogovorila bolovanje u skladu sa doktoricom ili ? Šta si joj rekla ? Ja sam mislila isto do kraja 11 mj raditi i tako sam joj bila natuknula, no nije me uopće doživjela…

Pa nisam dogovorila ništa s njim. On me uvijek pita kako sam. A sa sestrom u ordinaciji sam pričala o pitala me već par puta zašto još radim. Ne znajući i dalje puno o tome sam ju pitala mogu li j to uopće tražiti neovisno o tome što se relativno dobro osjećam za posao, rekla je da mu samo kažem da želim na bolovanje i da će me bez nekih dodatnih ispitivanja poslati kad god zatražim. Tako da eto sa idućim odlaskom ću to i učiniti. I principu mi je najteže to sjedenje 8h u uredu. Pa ću to i navesti kao glavni razlog zašto želim bolovanje. Leđa me iovak ionak bole, a sjedenje samo još pogoršava. 

oppa
    30. Listopad 2018. 09:59

Dreams zato jer nikad nemam vremena poslije posla.. Uvijek radije odem prošetati i uhvatiti malo zraka. Zbog posla sam zatvorena cijeli dan. Kopka mene to svaki put kad se popnem na kat, ali se i suzdržavam 😆😆 uostalom, šta ću radit kad odem n bolovanje? Tako da si taj užitak odgađam još malo 😁😁
    Baš mi je žao da nemaš kod sebe nikog tko bi ti proslijedio nešto robice. Kod mene velika familija i generacije su odrastale u istoj bebi oblekici 😁😁 to mi je tak super.. I svakako za novčanik olakotna situacija! 

dreamcatcherrr
    30. Listopad 2018. 10:09

Dreams , pričala sam sa njom o tome rekla je da nema potrebe i da će ovaj CIN I vjerojatno s porodom otići, da nije ništa opasno. Ali ono zrno sumnje mi ne da mira. 😥
    Curke koliki su vam stomaci ? Moj ujutro dok ne jedem i nije toliko velik, ali zato kad jedem kao da sam pred porod 😂

oppa
    30. Listopad 2018. 10:20

Dreamcatcherr, e tako je kod mene. Ujutro relativno, normalne veličine. Manja loptica😁😁 popodne, ajme majko dobro da se krećem 😆😆😆

• Lordan
    30. Listopad 2018. 10:39

Dreams tako i mene ni jedno muško ime ne oduševi. Sviđa mi se ime Liam..al tata ne želi ni čuti.🤣 Tako da smo se za sad složili jedino sa imenom Noa. Čak mi se i Neo sviđa.
    Šta se tiće trbuha..mene malo muči kakva ću biti jer sam navečer isto kao da sam pred porod..😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.