Kakva ću biti u devetom mjesecu 😂
Hahaha i ja sam isto ko pred porod, koma.. a ima jos 3mj i vise do poroda ako bude sve u redu nadam se..bit cu ka kit😂😂 a nisam navikla jer sam uvik mrsava bila i ostala..ali dobro, bitno da smo zdrave mi i bebaci valjda cemo izdrzat i te kile i trbuh i sve😊
Evo me s pregleda.Sve je u redu.Beba je duplo narasla od prije dva tjedna.💞Dali ste vi išle na rani probir malformacija?Zbog godina me upućuje.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Baby cestitam da je sve dobro❤️
Dream ja sam ti imala brige s CINom al ne u trudnoci,hodala sam na premaze i jacala imunitet sa kojekakvim biljnim preparatima,potrosila sam brdo para i isplatilo se sve,sad to vise nemam a u trudnoci ne znam moras se posavjetovat s ginekologom.
Baby cestitam da je sve dobro❤️
Dream ja sam ti imala brige s CINom al ne u trudnoci,hodala sam na premaze i jacala imunitet sa kojekakvim biljnim preparatima,potrosila sam brdo para i isplatilo se sve,sad to vise nemam a u trudnoci ne znam moras se posavjetovat s ginekologom.
Moj trbuh je svaki dan sve veci 🤣 sad ulazim u 6. mj 😊 slikam ga kasnije 🤣
Danas sam napravila "lijenu pitu od jabuka" haha bas je lijena, a i ja sam je bas tako i napravila.. moj decko ju je htio i eto mu je.. samo sto on pojede malo i ostatak ja 🤣
Dal vas boli trtica kad dugo stojite? Mene bas da ili kad lezim dugo u jednom polozaju..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Evo me s pregleda.Sve je u redu.Beba je duplo narasla od prije dva tjedna.💞Dali ste vi išle na rani probir malformacija?Zbog godina me upućuje.
Bas mi je drago da je sve u redu❤
Ja ne bih znala nista o tome
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ma vjerujem da bi me uputila da je nešto ozbiljnije, vidjet ćemo kad rodim što će biti, možda se stvarno povuče. 😅
Meni se ništa ne radi zadnjih tri dana, lijeno mi je čak i hodati, užas.
Tamsi , mene kod dugog stajanja zaboli donji dio leđa, znam da je znak za sjesti 😄
Meni nestvarno brzo prolazi ovo vrijeme, u četvrtak ulazim u 7. mjesec 😮
Ma vjerujem da bi me uputila da je nešto ozbiljnije, vidjet ćemo kad rodim što će biti, možda se stvarno povuče. 😅
Meni se ništa ne radi zadnjih tri dana, lijeno mi je čak i hodati, užas.
Tamsi , mene kod dugog stajanja zaboli donji dio leđa, znam da je znak za sjesti 😄
Meni nestvarno brzo prolazi ovo vrijeme, u četvrtak ulazim u 7. mjesec 😮
Onda sjednes, ako imas vremena🤣 ja kad nesto radim mi se ne da sjest, jer zelim zavrsiti sto prije 😁
Brzo ide da, prođe Nova godina i termin sve blize.. brzo ce to sve, mi jedva cekamo ❤
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Nije to isto što i kombinirani probir?
Sortiraj odgovore
Najstariji