Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    30. Listopad 2018. 10:51
    Kakva ću biti u devetom mjesecu 😂

Tonka185
    30. Listopad 2018. 11:28

Hahaha i ja sam isto ko pred porod, koma.. a ima jos 3mj i vise do poroda ako bude sve u redu nadam se..bit cu ka kit😂😂 a nisam navikla jer sam uvik mrsava bila i ostala..ali dobro, bitno da smo zdrave mi i bebaci valjda cemo izdrzat i te kile i trbuh i sve😊

Babyq
    30. Listopad 2018. 13:06

Evo me s pregleda.Sve je u redu.Beba je duplo narasla od prije dva tjedna.💞Dali ste vi išle na rani probir malformacija?Zbog godina me upućuje.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Kristina 30
    30. Listopad 2018. 13:12

Baby cestitam da je sve dobro❤️
    Dream ja sam ti imala brige s CINom al ne u trudnoci,hodala sam na premaze i jacala imunitet sa kojekakvim biljnim preparatima,potrosila sam brdo para i isplatilo se sve,sad to vise nemam a u trudnoci ne znam moras se posavjetovat s ginekologom.

Kristina 30

Baby cestitam da je sve dobro❤️
    Dream ja sam ti imala brige s CINom al ne u trudnoci,hodala sam na premaze i jacala imunitet sa kojekakvim biljnim preparatima,potrosila sam brdo para i isplatilo se sve,sad to vise nemam a u trudnoci ne znam moras se posavjetovat s ginekologom.

Timi95

Moj trbuh je svaki dan sve veci 🤣 sad ulazim u 6. mj 😊 slikam ga kasnije 🤣 
    Danas sam napravila "lijenu pitu od jabuka" haha bas je lijena, a i ja sam je bas tako i napravila.. moj decko ju je htio i eto mu je.. samo sto on pojede malo i ostatak ja 🤣 
    Dal vas boli trtica kad dugo stojite? Mene bas da ili kad lezim dugo u jednom polozaju.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    30. Listopad 2018. 13:13

Babyq

Evo me s pregleda.Sve je u redu.Beba je duplo narasla od prije dva tjedna.💞Dali ste vi išle na rani probir malformacija?Zbog godina me upućuje.

Bas mi je drago da je sve u redu❤
    Ja ne bih znala nista o tome

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

dreamcatcherrr
    30. Listopad 2018. 13:26

Ma vjerujem da bi me uputila da je nešto ozbiljnije, vidjet ćemo kad rodim što će biti, možda se stvarno povuče.  😅
    Meni se ništa ne radi zadnjih tri dana, lijeno mi je čak i hodati, užas. 
    Tamsi , mene kod dugog stajanja zaboli donji dio leđa, znam da je znak za sjesti 😄
    Meni nestvarno brzo prolazi ovo vrijeme, u četvrtak ulazim u 7. mjesec 😮

Timi95
    30. Listopad 2018. 13:30

dreamcatcherrr

Ma vjerujem da bi me uputila da je nešto ozbiljnije, vidjet ćemo kad rodim što će biti, možda se stvarno povuče. 😅
    Meni se ništa ne radi zadnjih tri dana, lijeno mi je čak i hodati, užas.
    Tamsi , mene kod dugog stajanja zaboli donji dio leđa, znam da je znak za sjesti 😄
    Meni nestvarno brzo prolazi ovo vrijeme, u četvrtak ulazim u 7. mjesec 😮

Onda sjednes, ako imas vremena🤣 ja kad nesto radim mi se ne da sjest, jer zelim zavrsiti sto prije 😁
    Brzo ide da, prođe Nova godina i termin sve blize.. brzo ce to sve, mi jedva cekamo ❤

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

oppa
    30. Listopad 2018. 14:32

Babyq

Nije to isto što i kombinirani probir? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.