Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malu
    29. Listopad 2018. 13:06

Pozz cure, pratim vas ali nikako sjest i pisat. Uglavnom ja sam A poz i sve ok. Jedino sto ta stitnjaca mi nije jasna. Nikad nisam imala problema s njom i sad u trudnoci mi je odmah na pocetku bila malo povisena ali me puno, ispod gornje granice i dr mi je ipak dala Euthyrox 25 mg. Ali nije mi jos dala uputnicu za vadit krv da vidimo kakvo je stanje sad. Morat cu je pitat na pregledu.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• tanja83
    29. Listopad 2018. 13:16

Pozz mame:) evo i nas s pregleda 28tt,+6kg hvala Bogu urinokultura sterilna vec druga po redu,nema borbi sa e.coli više jeeej:) a bebač 1150 grama cca. I živahan 100/h. Mjere su nam sve ok,ne kasnimo vise tjedan dana:). Kolko su vase bebice u tim tjednima? Ja vec zaboravila koliko su mi bili ostali klinci u tom vremenu:) pusa svima

dreamcatcherrr
    29. Listopad 2018. 13:23

Mama mi je pričala da je davanje te injekcije sada rutinska stvar da nije bauk kao što je nekad bilo. Bit će okej valjda. 🤦‍♀️
    Predivno mi je ime Matteo , tako mi se muž zove 😊
    Ja sam se mislila između Filipa, Davida i Brune a na kraju će se zvati Petar . 😂
    Ja sam te nalaze sve vadila u prvom tromjesečju prvi put  a drugi put sredinom drugog tromjesečja a u četvrtak ulazim u treće 😍

Kristina 30
    29. Listopad 2018. 13:25

Malu nirmalno da u trudnoci sve divlja tako i stitnjaca,ja nisam imala brige s njom u trudnoci mi je bio TSH 3,38 na terapiji sam kojoj i ti i pala je na 1,80 al i dalje sam na terapiji,svaki mj idem na kontrolu obavezno. Kad rodim mozda vise necu trebat tablete,nadam se.

Malu
    29. Listopad 2018. 13:41

Kristina i meni je na 3,38 bila. Da, rekla mi je dr da se to sve zna vratit u normalu. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Kristina 30
    29. Listopad 2018. 13:48

E tocno to,al dr ti mora dati internu uputnicu jednu s kojom ces na vadenje krvi a drugu s kojom ces na kontrolu za stitnjacu. Trudnice se ne narucuju i kontrolira se svaka 4 tjedna. Ja sam vec programirana dok moram dva dana za redom to obavljat😂
    Ni Mg mi ne pomaze,ak cujete na TV-u da zena zmaj riga vatru i pali sve oko sebe e to sam ja😂😂😂uzasssss kako peceeee danas😪

Kristina 30
    29. Listopad 2018. 13:48

E tocno to,al dr ti mora dati internu uputnicu jednu s kojom ces na vadenje krvi a drugu s kojom ces na kontrolu za stitnjacu. Trudnice se ne narucuju i kontrolira se svaka 4 tjedna. Ja sam vec programirana dok moram dva dana za redom to obavljat😂
    Ni Mg mi ne pomaze,ak cujete na TV-u da zena zmaj riga vatru i pali sve oko sebe e to sam ja😂😂😂uzasssss kako peceeee danas😪

Dreams
    29. Listopad 2018. 15:20

Malu ja inače imam problema sa štitnjačom i od prije pijem terapiju ali kao što ti Kristina kaže bitno je svaka 4 tj kontrolirati pogotovo ako ti je tek uvedena terapija. Ako ti ništa ne kaže sama traži uputnice za vađenje krvi tsh, ft3 i ft4 i jednu za pregled kod endo..ne čeka se ništa u trudnoći...
    I da vas pitam pijete li dodatni magnezij osim onog u prenatalu koji pijete? Pitam zbog wc a...

Teus_Ma
    29. Listopad 2018. 15:35

Pozdrav, evo ja sam prvi put na forumu, u 18. Sam tjednu trudnoce nosim deckica i zasad je sve u najboljem redu. Zelim vam svima sve najbolje! 

[link=https://lilypie.com][/link]

Timi95
    29. Listopad 2018. 15:52

Evo, prosao pregled 😁 sve super, veliki je, ima 550 grama 😍 tako se mrda, jubav mojaa ❤ al nisam dobila ni slicicu, nit je napisao mjeru ni kg ni nista.. samo da je sve u redu i opet imam pregled za mjesec dana.. rekao je da idem na 4D 😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.