Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    29. Listopad 2018. 11:08

Ja sam B+ a ono drugo je negativno..za 3tj idem ponoviti krvnu sliku i za secer ici 

Kristina 30
    29. Listopad 2018. 11:31

RH faktor se ne moze promjeniti. Kakav imas takav imas cijeli zivot. Injekcija ti sluzi za nesto drugo kaj se tice prije poroda i faktora -,moja seka je - i bila je hodala na te injekcije i rodila je sve je bilo ok. A sad tocno zbog cega se to mora,zakaj je to bitno itd ne znam jer ju nisam bila nikad za to pitala..
    Zenske s cime vi rjesavate zgaravicu ja budem pocela rigat vatru kak me pece s tim da soda mi ne pomaze😪

Kristina 30
    29. Listopad 2018. 11:31

RH faktor se ne moze promjeniti. Kakav imas takav imas cijeli zivot. Injekcija ti sluzi za nesto drugo kaj se tice prije poroda i faktora -,moja seka je - i bila je hodala na te injekcije i rodila je sve je bilo ok. A sad tocno zbog cega se to mora,zakaj je to bitno itd ne znam jer ju nisam bila nikad za to pitala..
    Zenske s cime vi rjesavate zgaravicu ja budem pocela rigat vatru kak me pece s tim da soda mi ne pomaze😪

oppa
    29. Listopad 2018. 11:46

Kristina 30

Donat mg. 

dreamcatcherrr
    29. Listopad 2018. 11:54

oppa

Kristina 30

Donat mg.

Ne pomaže voda majko 😂 Izgleda šuti i nadaj se da će proći 

Timi95
    29. Listopad 2018. 12:13

Joj cure, kod nas juzina ubija.. pocela me boljet glava i tako mi se zavrtilo u glavi, uzasno.. cak sam i proljev dobila.. odmah sam popila lekadol da de ne pogorsa
    Ja sam 0+.. krv sam vadila jos u 7. Tjednu.. danas imam pregled😍 idem vidjet svoju bebu ❤ 
    Moj ce se zvati Matteo 😊 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    29. Listopad 2018. 12:14

Ja popijem sodu ako imam jako 😏

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kikii15
    29. Listopad 2018. 12:25

I ja sam Rh neg i moram opet na kontrolu isto. Ali to vam je samo ako je beba rh + mogu se stvoriti neka antitijela, ugl onda se treba dobiti inekcija na porodu ali ovisi sto te dodatne kontrolice pokažu. Nije nista opasno ako prvi put rađate, ali u drugoj trudnoći se to već malo više pratii. 

Dreams
    29. Listopad 2018. 12:34

Tamsi ja sam isto 0+ .  Vrijeme nije normalno mene isto hvata glava :/
    Dream mi još ne znamo jel curica ili dečko ali ako bude dečko bit će Noa. 
    Ne znam tko je pitao...rh faktor i to sam vadila na početku trudnoće mislim da sam bila nekih 7-8 tj...tad sam ustvari jedino i vadila krv i dala urin. Osim što štitnjaču kontroliram svaka 4 tjedna. Jeste li vi još išle što nakon toga? 
    U petak idemo na pregled kod gin pa možda i mi saznamo spol...malo sam nestrpljiva mada mi nije važno jel m/ž samo bi voljela znatii... 

malac_28
    29. Listopad 2018. 12:54

Trudnice koje su RH negativne moraju dobiti injekciju nakon poroda zbog sljedece trudnoce zato sto inace tvoje tijelo moze stvoriti antitijela koja mogu unistiti stanice bebe. Zbog toga trudnice koje su Rh negativne moraju ponoviti nalaz jos 2 puta prije poroda da se ne bi naknadno stvorila ta antitijela. Meni na nalazu pise da nisu pronadena antieritrocitna protutijela. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.