Jutro svima, jedva čekamo pregled danas. Sretno i ostalima koje danas imaju preglede...
Jutrošnje vaganje pokazalo +3kg, smatram da je to ok.
Malo me probava mučila, bila sam par dana bez onog magnezija direkt i čim sam se vratila na njega odmah se ustabililo.
Bebu kao da još ne osjetim, tj. osjetila sam neku večer balončiće ali ne moguće da je beba toliko visoko, kao da je par mjehurića puklo i to ispod rebra s lijeve strane, 4 prsta niže dojke...
Ono što osjetim je kao da me jajnik desni boli već sad evo treći dan, nije neka jaka bol ali stalno ga " osjetim ".
Kristina 30 super da je sve u redu ❤😊 ma saznat ces spol, ne brini se..
Moja beba se okrenula vise prema deso i sad mi je trbuscic bas trudnicki, al nije veliki, lijepa loptica.
Jucer sam imala rođendan i nakupovali su mi trudnicke odjece, sad ne moram ja 😁
Za jajnike ne znam.. mozda su ti to ligamenti 🤔
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Kristina 30super da je sve u redu ❤😊 ma saznat ces spol, ne brini se..
Moja beba se okrenula vise prema deso i sad mi je trbuscic bas trudnicki, al nije veliki, lijepa loptica.
Jucer sam imala rođendan i nakupovali su mi trudnicke odjece, sad ne moram ja 😁
Za jajnike ne znam.. mozda su ti to ligamenti 🤔
Tamsi sretan rođendan..♥️
Dobroo jutro...drago mi je za sve obavljenje preglede koji su prosli kako treba i sretno onima koji tek idu.
Aosijek javii nam se kad budeš gotova...
Tamsi sretan ti rođendan i sve najbolje ti želim 🍀
Tamsi sretan rockas! 💐
Tonka ma smijes jest lanene, imas na aplikaciji Ovia pregnancy kategoriju u kojoj mozes provjerit svaku namirnici je li sigurna ili ne u trudnoci, za lanene pise da su dozvoljene.
Pozdrav cure! Evo da se i ja pridruzim na ovu temu ,13+1 po uzv-u smo za tri dana veci😊!
Nadam se da cemo se ljepo druziti kroz ovaj period,svima zelim urednu skolsku trudnocu🤗
Hvala vam cure od srca ❤
Jedva cekam pon da idem na pregled 😊cak mi je i brzo proslo tih mjesec dana.
Ja iskreno jedem sve, al u normalnim kolicinama..
Imate nesto posebno sto vam se jede? Jer meni bas nema i mozda bolje
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Aosijek sretno na pregledu, javi kako je bilo! 😊
Tamsi, sretan roćkas, sve najlipse ti zelim! 😘😘
Pa sta ja znam ovako kad gledam nemam nekih poosebniih zelja, jeduno mi junk food cesce okupira misli i onda si moram to ostvarit inace necu moc prestat mislit o tome😂
Pukica ma i ja mislim da mogu, to su gluposti po internetu.morat cu zapisat tu stranicu hvala ti 😉
Anita, dobrodosla, zelim ti zdravu i urednu trudnocu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji