Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    23. Listopad 2018. 20:42

Mislim da ova gore tablica nekak ne stima..

Kristina 30
    23. Listopad 2018. 20:42

Mislim da ova gore tablica nekak ne stima..

Klikerica
    23. Listopad 2018. 20:50

Kristina 30

Dianatal gelove ne znaju bas sve primalje tj bolnice koristiti koliko ja znam,to se treba prvo pitat u bolnici nego se ide kupiti..
    To je meni isto najzesce dok me pitaju koji mjesec ja velim uzmi kalendar i racunaj ako te zanima😂

Provjerili smo,hvala na savjetu!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kristina 30
    23. Listopad 2018. 21:00

Kaj ste provjerili? U svim bolnicama ih koriste ili kaj? 

lena.5
    23. Listopad 2018. 21:20

Racuna se po datumima u mjesecu, trudnoca traje 40 tjedana, odnosno 9 mjeseci + jedan tjedan, ja sam trudna od 13.08. a termin mi je 20.05. pa sam sad u trecem mjesecu, odnosno u 11 tjednu. 

Kristina 30
    23. Listopad 2018. 21:32

Mamite meni se jedu one cokoladne rum kuglice od kokosa isuse luda sam vec dva dana mislila sam da me bu to proslo😑ali nista☹️

Klikerica
    23. Listopad 2018. 23:13

Kristina 30

Kaj ste provjerili? U svim bolnicama ih koriste ili kaj?

Petrova, sv. Duh, KB Merkur, KB Sestre Milosrdnice - Vinogradska, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin i Vinkovci

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kristina 30
    23. Listopad 2018. 23:35

Klikerica super..hvala🤗 cijena?

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 12:12

Zdravo mamite..mi bili danas na pregledu,sve je u redu s bebikom❤️Zadnji put na pregledu je bila glavica dolje vec se okrenula sad je glavica gore..i na kraju opet ne znamo dal je cura ili decko😂mislim da se moja beba preserava😇i rekel mi je ginekolog da nesmem puno jesti..imam trbuh koda sam v 8 mj trudnoce😂..zatvorena sam kaj mi je najbitnije..posto sam ja imala neredovite cikluse meni se trudnoca ne racuna po zadnjoj menstruaciji nego po ultrazvuku,sad ju je mjeril skoro 4 tjedna manje mi je termin..znaci po zadnjoj mengi bi trebala biti 26 tjedana a u biti sam 22 tjedna..jos pemo na 4D di se bude sve tocno vidlo i izmjerilo jer tu di ja idem je ultrazvuk jos od NDH😂😂😂

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 12:12

Zdravo mamite..mi bili danas na pregledu,sve je u redu s bebikom❤️Zadnji put na pregledu je bila glavica dolje vec se okrenula sad je glavica gore..i na kraju opet ne znamo dal je cura ili decko😂mislim da se moja beba preserava😇i rekel mi je ginekolog da nesmem puno jesti..imam trbuh koda sam v 8 mj trudnoce😂..zatvorena sam kaj mi je najbitnije..posto sam ja imala neredovite cikluse meni se trudnoca ne racuna po zadnjoj menstruaciji nego po ultrazvuku,sad ju je mjeril skoro 4 tjedna manje mi je termin..znaci po zadnjoj mengi bi trebala biti 26 tjedana a u biti sam 22 tjedna..jos pemo na 4D di se bude sve tocno vidlo i izmjerilo jer tu di ja idem je ultrazvuk jos od NDH😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.