Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    24. Listopad 2018. 13:07

Kristina bravo za dobar pregled, divno što je sve u redu ☺️ ja se nadam da ću saznat spol sljedeći put kad idem, bit ću 18.tt, a eto ne mora značit ako kao tvoja neće dat da vidimo 😀 meni ti je isto, zbog neredovitih ciklusa, trudnoća po uzv-u za 2 tjedna manja nego po zm. 

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 13:12

Malac ja sam ti tak hepiii😇dok vidim kak srce kuca i kak se ona migolji..jednostavno nogice drzi skupa,rekel mi je gin da bi trebalo jedno vrijeme na tom mjestu s ultrazvukom cekati dok bi se ona pomaknula da se vidi ali nema smisla,meni je bitno da je beba dobro..a za oblekice stignemo nest kupiti nije turska sila mada jedva cekam da se bacim u neki shoping😇

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 14:27

Da pitam jednu stvarcicu,pricala moja mama s svojim radnim kolegicama o meni itd i kak puno voca jedem ujedno i kiwija onda su joj rekle da nesmem puno kiwija jesti da do 2 na tjedan jer nije bas dobar za trudnice a ja😲pojela sam ga jako jako jako puno od pocetka trudnoce i citala sam da je jako zdrav za trudnice sad sam zbunjena..

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 14:27

Da pitam jednu stvarcicu,pricala moja mama s svojim radnim kolegicama o meni itd i kak puno voca jedem ujedno i kiwija onda su joj rekle da nesmem puno kiwija jesti da do 2 na tjedan jer nije bas dobar za trudnice a ja😲pojela sam ga jako jako jako puno od pocetka trudnoce i citala sam da je jako zdrav za trudnice sad sam zbunjena..

Pukica
    24. Listopad 2018. 15:35

Koliko ja znam kivi se smije jest, samo nemoj pretjerivat s vocem jer je prepuno secera

Tonka185
    24. Listopad 2018. 16:32

I ja imam drob bome ko da sam 8.mj trudnoce 😱😱😱😱 bas me zanima oce mi doktorica iduci put sta reci ali meni je drob stvarno velik😂😂 istina, zderem nenormalno..valjda sve u drob ide 😆 a sta se kiwija tice, jela si ga od pocetka i Bogu hvala sve je u redu.pusti bapske price svako ima neku svoju teoriju.ja jedem sve od reda osim svjezeg domaceg sira i nor kolaca di ima nepecenih jaja.ostalo sve tamanim..

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 16:34

Da,voce ima secera ali je zdravije pojesti voce nego cokoladu ili slatkise.. ja dnevno pojedem par mandarina,dva kiwija mozda jabuku ili bananu pogotovo kiwi jer mi najvise pase i mora biti kiselkasti ko i limun a limun cjedim u vodu jer to jedino i pijem..limun mi je jako pomogel dok sam bila bolesna..

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 16:34

Da,voce ima secera ali je zdravije pojesti voce nego cokoladu ili slatkise.. ja dnevno pojedem par mandarina,dva kiwija mozda jabuku ili bananu pogotovo kiwi jer mi najvise pase i mora biti kiselkasti ko i limun a limun cjedim u vodu jer to jedino i pijem..limun mi je jako pomogel dok sam bila bolesna..

Kristina 30
    24. Listopad 2018. 17:49

Ne shvacam zbog cega mi se duplaju postovi koje objavim?

Tonka185
    24. Listopad 2018. 21:57

Ono, dobro Kristina, skuzili smo i prvi put haha 😂😂😂😂 
    Ljudi jel smijemo mi trudnice jesti lanene sjemenke? Cita mi suprug sad i govori da se ne preporuca trudnicama da se tribaju posavjetovat s ljecnikom. A ja ih jedem svako jutro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.