Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    23. Listopad 2018. 16:46

Pozdrav,cure..i dečki..🤗
    Ja danas srela poznanicu..i ona mene pita koliko sam trudna. Velim ja..21 tjedan. A kaže ona..nemoj ti meni u tjednima..koliko je to mjeseci. I sad ja razmišljam..🤔 Jel vi znate kak se to računa? Ima na netu neka tablica..al sve mi to čudno. 🤣

oppa
    23. Listopad 2018. 17:10

E baš divno da si otvorila tu temu jer i mene zanima... Ja bih rekla ovak ak mjesec ima 4 tjedna, ti si trudna 5 mj. Međutim, netko mi je pak rekao da nije tak 🤔🤔 ne znam ni sama više 😆

• Lordan
    23. Listopad 2018. 17:15

oppa

E baš divno da si otvorila tu temu jer i mene zanima… Ja bih rekla ovak ak mjesec ima 4 tjedna, ti si trudna 5 mj. Međutim, netko mi je pak rekao da nije tak 🤔🤔 ne znam ni sama više 😆

Pa to je i meni..nikak da to skužim..🤣 Po toj nekoj tablici ispada da sa 23.tjednom počinje već 6.mjesec.  Baš sam zbunjena.. A svaki put zaboravim doktora pitati kako se to računa. Možda koja curka zna..

Malu
    23. Listopad 2018. 17:22

Ja sam ovo nasla... hmmm?!? 🤔🤔

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Pukica
    23. Listopad 2018. 17:26

Malu ja sam si isto spremila na mob tu tablicu i vodim se po njoj, a sad jel tocno 🤔

oppa
    23. Listopad 2018. 18:24

E pa to mi ima logike, znači ja sam sad ušla u 6.mj. 😆
    Bože, stadoh na vagu i malo sam šokirana. Vagat ću se ujutro opet jer ovo ne djeluje baš toliko istinito. Od zadnjeg vaganja kod dr do sad da sam dobila tri kile 🤔🤔 a zadnji put kod dr bila 10.10. Ajme majko🙄🙄🙄 to je ni dva tjedna. Nešto tu ne štima

• Embarasada
    23. Listopad 2018. 18:36

Listu slobodnih ginekologa možete pronaći na ovom linku http://www.hzzo.hr/zdravstveni-sustav-rh/zdravstvena-zastita-pokrivena-obveznim-zdravstvenim-osiguranjem/ugovoreni-sadrzaji-zdravstvene-zastite-u-rh/ , tu možete pronaći i ostale tablice sa popisom ugovornih doktora na području cijele Hrvatske.

Klikerica
    23. Listopad 2018. 19:18

Pozdrav cure,
    Danas su na zimskim bebama isporučeni svi Dianatal gelovi curama po -30% nižoj cijeni. Ako u vašoj grupi bude još zainteresiranih,slobodno se javite meni... nas se ukupno 16 dogovorilo za 8 kutija ukupno. U potpisu je koj blog s kontaktima...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kristina 30
    23. Listopad 2018. 20:37

Dianatal gelove ne znaju bas sve primalje tj bolnice koristiti koliko ja znam,to se treba prvo pitat u bolnici nego se ide kupiti..
    To je meni isto najzesce dok me pitaju koji mjesec ja velim uzmi kalendar i racunaj ako te zanima😂

Kristina 30
    23. Listopad 2018. 20:37

Dianatal gelove ne znaju bas sve primalje tj bolnice koristiti koliko ja znam,to se treba prvo pitat u bolnici nego se ide kupiti..
    To je meni isto najzesce dok me pitaju koji mjesec ja velim uzmi kalendar i racunaj ako te zanima😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.