Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    25. Listopad 2018. 11:59

Bok,cure evo mene opet ko padobranac. Sredjivanje kuce me ubija vec polako. Mislim da nikad necemo stic sve opremit 😵. Uff. Neda mi se vise. 

Tamsi- sretan rodjendan i sve naj naj naj!!! ❤

Anita-dobrodosla i urednu,skolsku trudnocu zelim!

Cure pitanje (ne vezano za t.)- koju bi perilicu sa susilicom -znaci 2u1,preporucile? Moram kupit novu i nemam pojma vise,ima ih brdo sada. Zelim samo da je velika (9-10 kg pranje,5-6 susenje) i da je tiha jer ova stara kad centrifugira cuje se dvije ulice dalje. 🙄

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    25. Listopad 2018. 12:08

I drugo pitanje: vidjela sam neka Anex kolica u prolazu neki dan,predivna,gledam slike po internetu isto su mi 😍 ,ali nikad nisam cula za tu marku.. ste vi cule,ili je imala koja? 

Pukica
    25. Listopad 2018. 12:14

Tamsi meni je trenutno opsesija kupus u bilo kojoj varijanti 😂😂 kuhani, kiseli sve prolazi i nemam pojma otkud mi sad to, inace mi nije u top 5 namirnica 😌 iiii standardno uvik mastam o nekim pitama sa sirom, jabukom...

debeljuca
    25. Listopad 2018. 12:23

Bokic curke drage..mi cekamo sutra pregled ljepo..sad da vas pitam,dali koju muci kiselina u zelucu?jucer sam imala glavobolju i povracala sam 3puta ali imam osjecaj ko da mi je zeludac pun kiseline..nisam imala ni snage jesti,samo sam malo kruha pojela i pila kamilicu

Kikiriki
    25. Listopad 2018. 12:43

Debeljuca-imala sam na pocetku trudnoce ali sada je ok. Tada bih jela one dvopeke ili tostirani kruh pa bi mi to mrvicu pomoglo.

Cloud
    25. Listopad 2018. 14:17

Kikiriki

Bok,cure evo mene opet ko padobranac. Sredjivanje kuce me ubija vec polako. Mislim da nikad necemo stic sve opremit 😵. Uff. Neda mi se vise.

Tamsi-sretan rodjendan i sve naj naj naj!!! ❤

Anita-dobrodosla i urednu,skolsku trudnocu zelim!

Cure pitanje (ne vezano za t.)- koju bi perilicu sa susilicom -znaci 2u1,preporucile? Moram kupit novu i nemam pojma vise,ima ih brdo sada. Zelim samo da je velika (9-10 kg pranje,5-6 susenje) i da je tiha jer ova stara kad centrifugira cuje se dvije ulice dalje. 🙄

I ja sam u istim problemima. Gledali smo od Gorenja, pa nam bas jucer u Elipsu rekli da je Gorenje kupio kineski Hisense i da je to sad prakticki ista stvar, ista tehnologija, drugo ime. Neka akcija je u Elipsu pa je ova od Hisensa za 1000 kn jeftinija. Nahvalili nam taj Hisense, mi skoro kupili i ajde kao prespavat cemo. Danas dobijemo info (povjerljivo iz Elipsa) da ne kupujemo Hisense (pa onda ni Gorenje) jer nije bas najsretnija opcija, da prodavaci imaju target na Hisense perilice-susilice, sro ih vise prodaju bolje za njih i zato nam je toliko nahvaljena. 🙈 uglavnom, danas smo dobili preporuku za LG-evu, da je odlicna, tiha, 5 godina jamstva, 8/5 je kolicina odjece. Ako dobijem jos neki info-javim. Ako netko ima iskustva nek pomogne. 😊

mari_jeta
    25. Listopad 2018. 14:19

Tamsi sretan rođendan!!!😘😘
    Kikiriki, ja sam cula da te kombinacije 2u1 kao nisu dobre, da se cesto kvare... ti si i do sad imala tako 2u1 ili? Zanimaju me iskustva, posto smo i mi u uređivanju stana a wc nam je mali i treba smistit i masinu za robu i susilicu...

Cloud
    25. Listopad 2018. 14:29

mari_jeta

Tamsi sretan rođendan!!!😘😘
    Kikiriki, ja sam cula da te kombinacije 2u1 kao nisu dobre, da se cesto kvare… ti si i do sad imala tako 2u1 ili? Zanimaju me iskustva, posto smo i mi u uređivanju stana a wc nam je mali i treba smistit i masinu za robu i susilicu…

To su i meni svi rekli, opcenito od okoline do prodavaca u trgovini. Međutim, prijateljica ima 2u1 vec deset godina, bez ijednog kvara. Njezina je Gorenje, ali taj Gorenje se s danasnjim navodno ne moze usporediti.

Dreams
    25. Listopad 2018. 14:33

Kikiriki znači i kod tebe su radne akcije... Ja čim pocistim jedno stvori se drugo i tako u krug...
    Za perilicu/sušilicu ne znam mi imamo posebno jer sam čula da se te 2u1 jako krvare mada zbog prostora ovako posebno nije prakticno...
    Debeljuca mene muči zadnjih tjedan dana :/ do sada nije... I to obično u večernjim satima...pogoršava se ako nešto radim, saginjem se i tako to...a toga je ovih dana baš bilo...mineralna mi za sada ublažava to...

Dreams
    25. Listopad 2018. 14:35

Što se Gorenja tiće ja sam uzela jer i mama i svekrva imaju preko 15 god....i eno je još pod garancijom imala tri kvara...servis je super, odmah sve ti doma naprave i dosta brzo... Ali iskreno razočarana sam...platili smo je 3000 kuna i za te novce nisam očekivala da joj ode motor u prvoj godini...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.