Dreams bez brige budes ju pocla osjecat,zavisi kako ti je beba smjestena u trbuhu pa ni ne osjetis..probaj pojest nesto slatko,cokoladu i legni na lijevi bok i opusti se ako si stalno u pokretu ne mozes ju osjetiti al kako ti budu isli dani tako ces ju poceti osjecati sve cesce i jace
Ja zadnjih par dana imam jaku potrebu za slanom hranom.inace sam ljubiteljica slatkoga a sad mi ne prija uopce slatko.sem kesten pirea , bas nista. A slano sve pase.. je li ima ko slicno iskustvo?¿
Kristina, ovo za osjete bebe uz polozaj sta pricas , mozes u dvi tri crte objasnit?i mene zanima☺
Kristina baš ću probati...nisam baš ljubitelj slatkog i iskreno nisam mjesecima pojela čokoladu ili tako nešto...više sam slani tip ali baš me zanimaa...hvala ti...
Ciao curke.. sretno svima na pregledu, ja idem u ponedjeljak 😊 jedva cekam da ga vidim 😍
I meni krvare desni i iz nosa kad ga pusem, bas mi se zgrusa krv, al mislim da su opet sinusi, jer mi zuji u usim, a to je povezano sa time.. danas mi je bas tesko, to zujanje mi smeta, al kazem, bit ce sinusi..
Danas sam se vagala u plusu sam od moje tezine 3 kg, a sve ukupno 6 kg 😊 al sve mi ide u trbuh, bas je narasao 🤰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ma osjetljive smo totalno.
Dreams, možda imaš bebu koja je jednostavno mirna. Dok god je na kontrolama sve ok mislim da nemaš razloga za brigu. Moja beba je baš aktivna. Oćeš lijevi bok oćeš desni, dok hodam ju osjećam.. Ma stalno. Jedino vikendom je manje aktivna, ako sam i ja manje aktivna a tad jesam manje u pokretu nego radnim danom, zbog posla.
Malatajna dr mi je bio jednom prilikom objasnjavao to da ako se beba ne osjeca da zavisi kako je okrenuta i u kojem je polozaju dal je bolje sprijeda ili odozada ali s vremenom kako se beba okrece i namjesta tako se i pojacavaju i bolje osjecaju udarci..meni je vec s glavicom okrenuta prema dole,a nogice pod mojim rebrima,zanima me kad ce moja rebra nastradat😁
Dreams probaj meni je to djelovalo nadam se da ce i tebi😇
Hej curke, mi smo na pregledu u pon! I ja jedva cekam, uvijek mi je jako dugo cekat tih mjesec dana! Ovaj put ide i muz, prvi put pa smo jos vise uzbudeni!
Ja mislim da sma osjetila bebu, neke ko male mjehurice,trnce ne znam dal je to to?! I ja jedva cekam da se pokrti pojacaju pa da sigurno znam da je beba! 😊
A sto se tice zubnog mesa, i meni je u par navrata bilo jako upaljeno! Na jednon mjestu dosta jako, krvarilo je i boljelo... kao masirala sam malo sa cetkicom, al kak boli jedva da bi pipnula... poslije sam namazala propolisom smirilo se!
Bok curke! Mi idemo sada u petak na pregled i nadamo se da cemo saznati spol ako imamo srece..sta se tice spavanja mi je jako koma,cekam frendicu da posudi napokon taj jastuk!a sta se tice zuba srecom su svi oke,jedino sta mi se je meso kod umnjaka upalilo ali trajalo je svega par dana i bilo je podnosljivo..samo sam tu stranu malo jace cetkala i proslo je..osim sta me je danas glava bolila mozda i od vrijemena pa sam popila lupocet..jer nebi mogla funkcionirati
Bok, jel zna koja od vas, dal koja soc.ginekologica u Zgu prima nove pacijente? Preselila sam u Zg, pa mi treba doktorica samo zbog uputnica, trudnocu vodim privatno.
Bok, jel zna koja od vas, dal koja soc.ginekologica u Zgu prima nove pacijente? Preselila sam u Zg, pa mi treba doktorica samo zbog uputnica, trudnocu vodim privatno.
Na srednjacima u ambulabti! Dr. Pall mislim, prijateljica se nedavno upisala! Kaze i da je dobar!
Sortiraj odgovore
Najstariji