Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    25. Listopad 2018. 18:02

Lordan

Tonka185

Debeljuca, sritan roćkas, sve najljepse i tebi zelim 😘
    Tamsi ja cu 28. Mislila sam da si ti starija 😆

Ajme..osjećam se staro..🤣🤣

Haha, takav i ja imam osjećaj 😁😁 ne znam smijem li reć koliko ja imam 😋

debeljuca
    25. Listopad 2018. 18:25

Samo nemojte misliti bas da sam radi nicka debeljuca,ja sam ono suprotno..hehe ma sta se tice godina nije bitno koliko imamo,samo da se mi osjecamo mlado hehe

oppa
    25. Listopad 2018. 18:31

Debeljuca, sretan rođendan! Sve najbolje ti želim..
    Naravno da si star onoliko koliko se takvim osjećaš 😁😁 meni nebi nikada dali onoliko godina koloko imam, da me vidite 😋😋 tako da će mi to uvijek boti dobra isprika😁

Tankian
    25. Listopad 2018. 18:49

Pozdrav! Evo jos jednog padobranaca 😅
    Tamsi i debeljuca sretan rodendan! 😊
    Oppa ne mogu ti dovoljno zahvalit na savjetu za baleinu nevenovu mast. Ne mogu je prestat mazat otkad sam je kupila 😍 koza na licu se ljustila zajedno sa cilim tijelom. Sad je ka bebina guza. Vise ne bacam novce na nikakvi uriage, bademovo ulje i slicne stvari. Ok, uriage moram mazat kad idem van zbog spf faktora jer sam uspjesno izbjegla trudnicke mrlje na licu. Za sada, a do kraja ko zna..
    Gnijezdo za bebu- ni u ludilu ne uzimam.
    Zadranka ako sumnjas na upalu mjehura najbolje ti je zatrazit uputnicu za urino kulturu. Nista ne riskiras time. I kao sta su cure savjetovale konzumiraj brusnicu u svim oblicima i sta vise vode.
    O susilicama se nedavno dosta pisalo u temi "Zimske bebe 2018". 
    Lanene i kivi- prvi put cujem, a redovito konzumiram. Vec pikiram susjedove kivije jer ih dobijem svake zime kad pobere. U ljekarni trudnicama cak savjetuju sirup kivilaks za probavu (kivi, smokva i sljiva).
    Pukica- ovia pregnancy aplikacija instalirana 👌🏼

malac_28
    25. Listopad 2018. 19:07

Cure sretan ročkas, sve najbolje vam želim! ☺️
    Mi imamo Whirlpool 2u1 stara je već preko 10 godina, radi bez greške jedino kaj se čuje ko da imam helikopter u kupaoni 😂

Tankian
    25. Listopad 2018. 19:08

I ja napokon odradila 4D. Sad je dusa na mistu. Od nervoze noc prije nisam spavala, niti pila ni rucala. Navukla sebi migrenu zbog nekih ludih ideja. Bebac dva dana prije pregleda ka bubica, a na pregledu se nije presta gibat i udarat. Jedva postenu sliku i snimku uvatili. Tata skrivecki brisa suze doktoru iza leda 🤣 Cerviks 34 mm i T oblika. Sve sta se moglo izmirit i vidit je uredno. Moja gin je zadovoljna trudnocom. Nije komentirala kile koje sam nabacala (zezala sam se kako me je narucila taman nakon rucka pa je garant jedan kg laznjak). Ogtt mi je savjetovala u 25., pa cak bolje i u 26. tt jer tada beba pocinje stvarat vlastiti secer (nisam bila fokusirana na pojasnjene 😅).

Tankian
    25. Listopad 2018. 19:15

debeljuca

Samo nemojte misliti bas da sam radi nicka debeljuca,ja sam ono suprotno..hehe ma sta se tice godina nije bitno koliko imamo,samo da se mi osjecamo mlado hehe

Ajde ne izvlaci se sada 🤣
    Ja svoju nevistu koja je mrsavica od milja zovem debela 😊

Kikiriki
    25. Listopad 2018. 19:41

Cloud-hvala! Budem je progooglala i pitala u ducanu :) naravno ko nes negativno saznam,javim!.

Dreams-hahaha,ma da vidis moju,to zuji i buci istovremeno,a na 3 programa i skace,na ostalima ne 🤣😂 ma svi znaju u zgradi kad perem robu 😂

Tankian-ajj predivnoo! Drago mi je da je sve u redu! :) Tako je i moj muz ali tek kad je dosao doma pocele mu suze na oci. Bas je bio rastopljen,ganut,ma joj,nesto predivno. Taj 4D je bas super i za nas mame,a pogotovo za tate da bas lijepo vide bebicu 😍😍❤

Oppa-i ja tako,za koj mj. 28,a svi misle da imam 23 😂 a ljetos me u Lidlu pitala zenska osobnu na kasi jer sam kupila par piva uz sto drugih stvari 🤦🏻‍♀️ ponekad me zivcira ali to mi je tako genetski,i mojoj mami starenje krenulo normalnim tokom tek oko 50.🤷🏻‍♀️ 
    Debeljuca-i mene uvijek zovi doma debela jer sam mrsava,a mogu puno pojest 😂😂 (ok sad vise nisam tolko pa ce mi uskoro pristajat nadimak hahahah)

Daddy's girl and mommy's world! ❤

debeljuca
    25. Listopad 2018. 19:42

Tankian

debeljuca

Ajde ne izvlaci se sada 🤣
    Ja svoju nevistu koja je mrsavica od milja zovem debela 😊

Haha iz milja da ali ja za svojih 17tj imam jako malo kila nadam se da cu ici do nekih 62,63..sad imam 55/56kg 🙊

Timi95
    25. Listopad 2018. 19:59

Nije bitno koliko imas godina, nego kako se osjecas 😁 
    Hehe, mene decko zove debela, a u 22. tj sam i imam 57 kg🤣 i jedem ne za dvoje, nego za troje 😁 kad sam gladna i sve mi je tako finooooo.. ma da imam do 65 kg super.. najlakse je skinut kg, u mj dana napravis top formu 
    Hvalaa cure ❤

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.