Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    25. Listopad 2018. 16:18

Debeljuca- sretan i tebi rockas i sve naj naj!! ❤

Sad imam Indensit 2u1 i evo 5 god vec pere i susi bez kvara,a non stop radi,samo me zivcira centrifuga jer je uzasno glasna i mala. Pa posto ionako moramo kupit sve aparate za kucu bi kupila odma i novu masinu sa susilicom.

Moja mama ima Candy 2u1 vec 8 god i za sad je bez kvara.

-hvala za Gorenje jos sam mislila i nju uzet kao ono gorenje glasi kao dobra marka 🙄

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Wonderland19
    25. Listopad 2018. 16:22

Tamsi i Debeljuca sretan rockas! 😘😘

debeljuca
    25. Listopad 2018. 16:27

Tamsi sretan rockas sa zakasnjenjem..generacija smo 🙊😊

Dreams
    25. Listopad 2018. 16:55

Debeljuca sretan rođendan i tebii... 
    Ne znam Gorenje više nije što je prije bilo.. Mi kad smo sad uzimali aparate za kuhinju uzeli smo Indesit i hladnjak i pecnicu i jako sam zadovoljna... Što za Gorenje perilicu ne mogu reći... Ne mogu ni sušilicu baš pohvaliti ona je isto Gorenje...

Kikiriki
    25. Listopad 2018. 17:17

Da bas zalosno za Gorenje.. sada ne znam vise ni sama koju,Indensit nebi jer je imam i glasna je,ali opet mozda ove nove su i tise sada,uh. Bo. A sta mislite o onim Samsung,Lg,i AEG? Ah. Ubise me ova aparatura i namjestaji vise 🤦🏻‍♀️🤯🤷🏻‍♀️ sad kad sve namjestimo ne diram nista do penzije 🤣

Kikiriki
    25. Listopad 2018. 17:19

Cloud

Kikiriki

Bok,cure evo mene opet ko padobranac. Sredjivanje kuce me ubija vec polako. Mislim da nikad necemo stic sve opremit 😵. Uff. Neda mi se vise.

Tamsi-sretan rodjendan i sve naj naj naj!!! ❤

Anita-dobrodosla i urednu,skolsku trudnocu zelim!

Cure pitanje (ne vezano za t.)- koju bi perilicu sa susilicom -znaci 2u1,preporucile? Moram kupit novu i nemam pojma vise,ima ih brdo sada. Zelim samo da je velika (9-10 kg pranje,5-6 susenje) i da je tiha jer ova stara kad centrifugira cuje se dvije ulice dalje. 🙄

I ja sam u istim problemima. Gledali smo od Gorenja, pa nam bas jucer u Elipsu rekli da je Gorenje kupio kineski Hisense i da je to sad prakticki ista stvar, ista tehnologija, drugo ime. Neka akcija je u Elipsu pa je ova od Hisensa za 1000 kn jeftinija. Nahvalili nam taj Hisense, mi skoro kupili i ajde kao prespavat cemo. Danas dobijemo info (povjerljivo iz Elipsa) da ne kupujemo Hisense (pa onda ni Gorenje) jer nije bas najsretnija opcija, da prodavaci imaju target na Hisense perilice-susilice, sro ih vise prodaju bolje za njih i zato nam je toliko nahvaljena. 🙈 uglavnom, danas smo dobili preporuku za LG-evu, da je odlicna, tiha, 5 godina jamstva, 8/5 je kolicina odjece. Ako dobijem jos neki info-javim. Ako netko ima iskustva nek pomogne. 😊

Znas koj je model ta LG? 😊 da bacum oko i na nju :) 

Cloud
    25. Listopad 2018. 17:31

Kikiriki, model je LG F4JGTG1W 8 5, preporuka je od servisera. Kaze da je odlicna 🤗

Cloud
    25. Listopad 2018. 17:40

Kikiriki, ako cujes neke lose stvari o tom modelu, svakako javi 🙈

Dreams
    25. Listopad 2018. 17:45

Joj nemam pojma...moja je ta neka ima i vrijeme pranja i sve...a+++ je i te nove imaju te novije motore i nisu toliko bučni koliko su zujavi...mene to zujanje izluđuje... 

Timi95
    25. Listopad 2018. 18:01

debeljuca

Tamsi sretan rockas sa zakasnjenjem..generacija smo 🙊😊

Bas mi je drago 😊😃  lijepo da nas ima nasih godina i da smo se odlucile za bebu 😍 mislim da je to nesto najljepse.. tu ima i cura koje su rodile i mlađe, jel tako? 😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.