Debeljuca- sretan i tebi rockas i sve naj naj!! ❤
Sad imam Indensit 2u1 i evo 5 god vec pere i susi bez kvara,a non stop radi,samo me zivcira centrifuga jer je uzasno glasna i mala. Pa posto ionako moramo kupit sve aparate za kucu bi kupila odma i novu masinu sa susilicom.
Moja mama ima Candy 2u1 vec 8 god i za sad je bez kvara.
-hvala za Gorenje jos sam mislila i nju uzet kao ono gorenje glasi kao dobra marka 🙄
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Debeljuca sretan rođendan i tebii...
Ne znam Gorenje više nije što je prije bilo.. Mi kad smo sad uzimali aparate za kuhinju uzeli smo Indesit i hladnjak i pecnicu i jako sam zadovoljna... Što za Gorenje perilicu ne mogu reći... Ne mogu ni sušilicu baš pohvaliti ona je isto Gorenje...
Da bas zalosno za Gorenje.. sada ne znam vise ni sama koju,Indensit nebi jer je imam i glasna je,ali opet mozda ove nove su i tise sada,uh. Bo. A sta mislite o onim Samsung,Lg,i AEG? Ah. Ubise me ova aparatura i namjestaji vise 🤦🏻♀️🤯🤷🏻♀️ sad kad sve namjestimo ne diram nista do penzije 🤣
Bok,cure evo mene opet ko padobranac. Sredjivanje kuce me ubija vec polako. Mislim da nikad necemo stic sve opremit 😵. Uff. Neda mi se vise.
Tamsi-sretan rodjendan i sve naj naj naj!!! ❤
Anita-dobrodosla i urednu,skolsku trudnocu zelim!
Cure pitanje (ne vezano za t.)- koju bi perilicu sa susilicom -znaci 2u1,preporucile? Moram kupit novu i nemam pojma vise,ima ih brdo sada. Zelim samo da je velika (9-10 kg pranje,5-6 susenje) i da je tiha jer ova stara kad centrifugira cuje se dvije ulice dalje. 🙄
I ja sam u istim problemima. Gledali smo od Gorenja, pa nam bas jucer u Elipsu rekli da je Gorenje kupio kineski Hisense i da je to sad prakticki ista stvar, ista tehnologija, drugo ime. Neka akcija je u Elipsu pa je ova od Hisensa za 1000 kn jeftinija. Nahvalili nam taj Hisense, mi skoro kupili i ajde kao prespavat cemo. Danas dobijemo info (povjerljivo iz Elipsa) da ne kupujemo Hisense (pa onda ni Gorenje) jer nije bas najsretnija opcija, da prodavaci imaju target na Hisense perilice-susilice, sro ih vise prodaju bolje za njih i zato nam je toliko nahvaljena. 🙈 uglavnom, danas smo dobili preporuku za LG-evu, da je odlicna, tiha, 5 godina jamstva, 8/5 je kolicina odjece. Ako dobijem jos neki info-javim. Ako netko ima iskustva nek pomogne. 😊
Znas koj je model ta LG? 😊 da bacum oko i na nju :)
Kikiriki, model je LG F4JGTG1W 8 5, preporuka je od servisera. Kaze da je odlicna 🤗
Joj nemam pojma...moja je ta neka ima i vrijeme pranja i sve...a+++ je i te nove imaju te novije motore i nisu toliko bučni koliko su zujavi...mene to zujanje izluđuje...
Tamsi sretan rockas sa zakasnjenjem..generacija smo 🙊😊
Bas mi je drago 😊😃 lijepo da nas ima nasih godina i da smo se odlucile za bebu 😍 mislim da je to nesto najljepse.. tu ima i cura koje su rodile i mlađe, jel tako? 😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji