Evo cure da se javim, bila sam na 4d uvz-u, beban je zdrav i velik, sve izgleda super.. nismo mu uspili uhvatit lice jer je bio skroz priljubljen uz posteljicu al to mi je manje bitno 😊 ogtt mi je isto uredan tako da sam sad mirna..
Pukica bravo, bas mi je drago da je sve u redu 😊😊😊 sad si mirna 😊 blago ti se bar si odradila ogtt 😤
Evo cure da se javim, bila sam na 4d uvz-u, beban je zdrav i velik, sve izgleda super.. nismo mu uspili uhvatit lice jer je bio skroz priljubljen uz posteljicu al to mi je manje bitno 😊 ogtt mi je isto uredan tako da sam sad mirna..
Super 😍😍jesi to u cita bila? Koliko se placa?
Aha u cita, cijena je 500 kn ali posto dr nije uhvatila slicicu lica naplatila nam je 400 kn.
Gnijezda i ogradice sve vise zabranjuju svjestki poznati pedijatri i udruge, godisnje izazovu prevelik broj smrti gusenjem kod novorodjencadi. Po njihovom stavu, beba se ne moze dovoljno jako udariti od ogradu krevetica jer nema snage, a platnenom ogradicom i ostalim stvarcicama sa punjenjem kojima se sad pretpavaju krevetici se beba moze prelako ugusiti. Tako da sam i ja protiv tog, bespotrebno je.
Drage mamice, čitam vas ali nikako da se i javim. No evo sada ću kratko prije noćnog štiva za spavanje.. Nastavno na vašr problema sa bradavicama i suhom kožom i ostalo.. Ja već dva mjeseca svaku večer nakon tuširanja grudi, trbuh, guzu i donji dio leđa (predio bubrega) mažem nevenovom masti i to onom iz dm-a baleinom. Ne da sam zadovoljna, nego samo riječi hvale imam. Bradavice me ne svrbe više, nikakvo ljuskanje i slično nemam. Također, primjetila sam i pomak u vidljivosti strija na predjelu grudi. To mi se počelo javljati još odavno, no evo u trudnoći i pri rastezanju kože zbog povećanja obujma 😁one su malo i podivljale pa su se jače i vidjele. Sad nakon dakle dva mj korištenja masti, vidi se značajan pomak u smanjenju vidljivosti strija.
Napominjem ja nemam suhu kožu, nikad nisam imala. Nikad se nisam imala potrebu mazati bilo čime jer imam stvarno jako mekanu i podatnu kožu. Sada ipak koristim nevenovu, nek se nađe 😋 od viška glava ne boli. I da, pijem dosta vode. Čaja.
Eto tek toliko.. Ljubim vas sve. Idem baciti oko na Dostojevskog i spavanje. I neizostavno treskanje nožica i ručica moje Paule 😍😍😍
Cure postavit cu i ode pitanje..kako nemam iskustvo opcenito sa urinarnim infek.primjetim danas kao da me tocno doli di piskimo s vremana na vrime neka prostrijelna bol tuda prode sekundarno..inace dok mokrim nista ne osjetim nijakvo peckanje nista..sad nemam pojma jel to da se zabrinem nesto il nesto nista opasno...kuham si brusnicu inace nisan sklona tim inf.povezanim s mjehurom..moze savjet neki nesto...hvala
url=https://lilypie.com]
Zadranka samo pij brusnicu vise puta na dan caj a i imas za kupit kapi od brusnice,kupi i sok od brusnice,ja cim nest neobicno osjetim kod mokrenja odma brusnicu pripremim i prode za par dana..
Nevenovu mast imam doma koju si sama pripremim,znaci cisto domace al ju ne koristim bas osim za iznimne slucajeve..ja se mazem baby uljem i super mi je..
Za neke ubode od komaraca ili bilo cega sve do osipa ili ozljeda koristim domacu konopljinu kremu,danas namazem sutra vise toga nema😇
Ogtt sam radila u 12om tjednu trudnoce☺️ I kak su me svi plasili da je odvratan okus da nije za izdrzati pripremala sam se koda idem na klanje a kad ono voda i “secer” s malo okusa limuna cisto sam se iznenadila spila na ex jedino me bilo strah da ne povracam kasnije ili da ne dobijem proljev jer onda taj test propada tj ne vazi..pa mi nije jasno kaj se to opet vadi sad u 23 tjednu?
Ogtt sam radila u 12om tjednu trudnoce☺️ I kak su me svi plasili da je odvratan okus da nije za izdrzati pripremala sam se koda idem na klanje a kad ono voda i “secer” s malo okusa limuna cisto sam se iznenadila spila na ex jedino me bilo strah da ne povracam kasnije ili da ne dobijem proljev jer onda taj test propada tj ne vazi..pa mi nije jasno kaj se to opet vadi sad u 23 tjednu?
Sortiraj odgovore
Najstariji