Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    21. Listopad 2018. 22:12

Tamsi meni je bio problem kad sam pocela piti prenatals sada je oke.probaj vlakna jesti

Timi95
    21. Listopad 2018. 22:14

debeljuca

Tamsi meni je bio problem kad sam pocela piti prenatals sada je oke.probaj vlakna jesti

A da, od pocetka ih pijem, al nikad tako 🙄 bas me boli.. probat cu jos vise, jer ih jedem dosta

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

debeljuca
    21. Listopad 2018. 23:38

Tamsi

debeljuca

A da, od pocetka ih pijem, al nikad tako 🙄 bas me boli.. probat cu jos vise, jer ih jedem dosta

A smirit ce se to..neku slatku kavu napravi ..mozda pomogne

Timi95
    22. Listopad 2018. 07:32

Hocu da

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

MalaTajna222
    22. Listopad 2018. 09:54

Bas sam gledala ovi vikend malo stvarcice za bebu nisam znala da je gnijezdo za bebe par stotina kuna. Mislim stvarno..onda sam malo guglala o tome , navodi se kao nepotreban a i potencijalno opasan proizvod.ocete vi to uzimat? 

Pukica
    22. Listopad 2018. 10:05

Ja necu uzimat gnijezdo, to mi se cini teska papilova.. procitala sam da su ga neke zemlje zabranile, npr. Kanada je bilo smrtnih slucajeva.. osim sta izgleda slatko ne vidim mu nikakvu svrhu 

MalaTajna222
    22. Listopad 2018. 10:11

Pukica, slazem se s tobom. Ma izmisljaju svakakve stvari da namame ljude. Naravno ko i uvijek samo da se iscijede pare...

Kristina 30
    22. Listopad 2018. 11:00

Jutro..ma i ja smatram da je gnijezdo nepotrebno..dijete bude u njemu koliko 3 mj? I kaj onda s njim? To je vise manje ukras drugo nista..kak i ono isto za spavanje na boku..meni je bila bebika spavala u jastucicu okrenula ju na bok i tak je spavala do kad se nije probudila i to onom pravom cvrstom kojeg smo imale jos sestra i ja kad smo bile bebe a ne ovi jastucici koje danas rade,obicno platno..

22. Listopad 2018. 13:00

Ma ta gnijezda su novi hit, bzv. Ne vidim im ni ja nikakvu korisnu ulogu... Uostalom jastuk za dojenje se stavi oko bebe i eto ti gnijezda, a jastuk za dojenje je multifunkcionalan😁👍 a za spavanje na boku koristila sam smotane rucnike... 
    Ne znam, pokusavam reducirati te beba stvari i imati samo nuzno, radje cu novce potrositi na igracke sarene, svirajuce, zveckave,.... tu sam slaba🙈 i malo me sram🙈
    Tamsi, vlakna, voda, kretanje i Mg.. A onda jos dodatno nekakva slatkasta kava, topli jogurt, namocene sjemenke lana, namocene suhe sljive.. Meni se napokon unormalila probava, ali mi je pocetak bio koma😑 Sretnoo!! 

MalaTajna222
    22. Listopad 2018. 14:23

Ma e, bas to.i ja mislim ici na minimalno.ko i ona cuda sta se objese iznad kinderbeta. Prijateljica je to platila 400 kn a dijete ni dozivilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.