Kristina a ono tipa kad vezem tenisice il se moram ustati iz kreveta..nadam se da se samo maternica siri pa je to to..sutra je 17tjedana,a u petak idem dr. Na pregled pa cemo vidjet sta ce reci..😕
Ja kad ustanem iz kreveta onda me boli cijeli donji dio,kriza,neke napred u venerinom brzezuljku,ne znam,osjecaj je koda sam stara bakica od 90 ja ti sve to prepisujem sirenju..posto ides na pregled pitaj..ja dok stavljam tenisice vec su zavezani zniranci pa samo nataknem il dok nesto pobiram s poda sve radim u polucucnju opce necu gornji dio sagibati jer vise ne mogu trbuscic je bomba☺️😇
Ni ja se ne mogu sagnuti, odmah mi smeta..
Da vas pitam, vas peku bradavice? Mene zna tako zapeci kao da me netko jako stipa za njih 🤔😏
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Tamsi i mene,peku ponekad i svrbe bas bradavice i dok se tusiram i perem dojke ukrute mi se i bas mi nekak smeta to kaj mi se ukrute jer su ful jako tvrde,cudan osjecaj. A u samim grudima mi ponekad ko “grmi” cudan moj izraz😂 ono zacukava me unutra u njima kao da me pece unutra valjda ta neka zila ili kaj ne znam🤷🏻♀️
Tamsii mene,peku ponekad i svrbe bas bradavice i dok se tusiram i perem dojke ukrute mi se i bas mi nekak smeta to kaj mi se ukrute jer su ful jako tvrde,cudan osjecaj. A u samim grudima mi ponekad ko “grmi” cudan moj izraz😂 ono zacukava me unutra u njima kao da me pece unutra valjda ta neka zila ili kaj ne znam🤷🏻♀️
To se i meni desava, jako su tvrde i potamnile su puno..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Pojela sam par kriška mandarine. Za oko pola sata nisam znala od bolova što ću napraviti. Šetala, jaukala, bila na toaletu 5 puta u roku jednog sata. Grčevi, bolovi, preznohavanje, suprug me htjeo voziti u bolnicu. Popila medicinski ugljen i prestalo u roku pola sata. Što mi je bilo i je li povezano s mandarinom pojma nemam. Sad je sve ok. Pojela malo kuhane riže i kuhane piletine.
Tamsi, jeste na boat showu prezentirali sta ili ste onako isli?to je blizu mene 😊
Monikaharmonika ne virujen da je od mandarina ja ih znam u danu 5 pojest i bas mi pasu 😊
Mene danas glava ne boli i odma sam bolje volje 😊😊
Bok, pozdrav svim novim curama, a i starim🤗 ne mogu doci sebi nakon povratka s puta, a i ovo mi je vec treći tjedan bez vikenda, krepavam😴😑 najrađe bih si uzela par dana pauze na poslu da dodjem sebi, sredim kucu i naspavam se🙄
Ne mogu pohvatati teme😁 ali ovu za saginjanje sam zapamtila, vec par puta sam se zeznula i naglo posegnula za necim i onda me bas zabolio trbuh😑 bebolinac se ritka, nekad ga osjetim vise, nekad manje, ovisi iz dana u dan...a i posebno mi voli skakati po mjehuru🙃
I negdje sam vidjel da je formirana tablica, pa mozete i nas ubaciti - negdje oko 21.2.2019. nam stize braco jos nepoznatog imena😊♥️
Tamsi, jeste na boat showu prezentirali sta ili ste onako isli?to je blizu mene 😊
Monikaharmonika ne virujen da je od mandarina ja ih znam u danu 5 pojest i bas mi pasu 😊
Mene danas glava ne boli i odma sam bolje volje 😊😊
Prezentirali smo 😊 danas smo isli ca, jer je ruzno vrijeme pa nema smisla tamo biti.. a odakle si tocno?
Ja sam ih znala u roku pola sata pojest 5-6 🤣 a sad mi se gade vise
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji