Monikaharmonika meni je tako neki dan bilo nakon palacinke s nutellom, jednu sam pojela. mislila da cu crknut, isto tako pola sata umirala bila na wc-u i poslije kao da nista nije bilo... ne znam jel to do toga, mozda je i do kombinacije s necim sto je se jelo prije toga...
Je i mene su pekle bradavice ali samo dan,dva..kad se mazem poslje tusiranja sa nevenovom masti obavezno i njih namazem pa mi je oke..neznam zasto peku/svrbe..to je valjda car 🤰🏻😊
Ni ja se ne mogu sagnuti, odmah mi smeta..
Da vas pitam, vas peku bradavice? Mene zna tako zapeci kao da me netko jako stipa za njih 🤔😏
Svrbe, bole i ljuska se areola, a sami vrh se mrvi i otpada 😔
Redovito mazem bademovim uljem i ne mogu bez topica ili grudnjaka po kuci. Cak ga nekad ostavim i preko noci. A zbog toga sta se ukrute sam se sa mekih topica za dojenje prebacila na tvrdi grudnjak za dojenje kad sam u drustvu drugih ljudi 😅
Ja sam se sad brijala nakon mj dana,ne vidim apsolutno nista i cucnula sam rasirenih nogu da se lakse obrijem i napipala sam da su mi stidne usne ove vece vanjske natecene u predjelu ulaska u vaginalni dio..je to normalno?
😂 isla i ja pipat svoje nakon tvog posta. Tvrđe su na dodir. A primjetila sam natecenost uglavnom nakon odnosa ili ako se naprezem dok pokusavam izbacit brabonjke pa na kraju odustanem i stavim cepic
Tamsi zivim u Polači tj tu sam se udala.ako ste isli autoputom pretpostavljam da ste prosli kroz polacu iz Biograda prema gore. Inace sam iz Sibenika 😉
Tankian, i meni nekako bradavice ko da se ljuste, ko da je bijeli vrh onako uglavnom ne izgledaju bas naj 😕
A patike jos uvik mogu obuc sama alli stojeci na jednoj nozi. Prije sam imala onu veeeliku zlicu za obucu. Morat cu je opet kupit jer je samo pitanje dana kad cu bit prisiljena trazit pomoc
Tamsi zivim u Polači tj tu sam se udala.ako ste isli autoputom pretpostavljam da ste prosli kroz polacu iz Biograda prema gore. Inace sam iz Sibenika 😉
Tankian, i meni nekako bradavice ko da se ljuste, ko da je bijeli vrh onako uglavnom ne izgledaju bas naj 😕
A valjda ce uskoro proc. U prvoj trudnoci bol na dodir nije dugo traja
Isli smo da, mislim da sam cak i procitala na tabeli to mjesto 😁 mi smo jedva dosli, imali malih problema na Maslenici, posto smo vozili nesto na prikolici .. al sve je okej.
Imate problema sa stolicom? Ja mogu na wc, al je tvrdaa da se mucim uzasno😏😏
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cak mi ide i malo krvi 🤔😏
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Haha eto sad znas di sam😆 di si ti ono rekla da zivis? A bitno da ste stigli kuci, ovaj vjetar je zeznut pogotovo kad teret prevozis ali eto.😊
Mi smo veceras naletili na 5-6 divljih svinja na cesti gdje se inace brze vozi.sreca suprug nesto sporije isao, i odjednom ispred nas umraku ogromne svinje na sred ceste.uspio je zakociti, ja se prenila nisam ni skuzila.majko mila za tren glavu covik izgubi😰
E zadnjih 15-ak dana mi je stolika koma.koliko pojedem mislim da ne probavim nista..isto tvrda stolica i nekad se mucim a zanista doslovno.prije mi je stolica bila super uvik u isto vrime i lagano skorz.ne znam sta se dogadja
Sortiraj odgovore
Najstariji