Tonka, blender sad kad dodju narance, za ujutro fini sok ☺☺ako sta nadjes di, javi :)) u emmezete nisam nista nasla
Oppa a sta ces, da se nebi ostetili puno, pa eto dadu sitnicu da namame nas naivčine 😂
Malatajna nisu ti propali bodovi,kad uzmes njihovu novu karticu nazovi besplatan broj 0800 (ne znam dalje ako trebat pronaci cu ti) pa ti oni prebace bodove.
Nisam sad u potrazi za blenderom trenutno istrazujem ovlazivace zraka, makar bi mi pametnije bilo uzet blender a iza toga ovlazivac ali eto vidit cu 😰 javi ti ako naidjes na stokod povoljno.ima blendera jeftinih po 150kn tipa u Spara ili negdi slicno ali to je nesto mizerno plasticno pa cekam bolju opciju
Kada se napravi dm kartica, dobije se odmah ona zamjenska ili prava ovisi jel ju imaju tada, a paket odmah možete uzet :)
Ja sam dobila i Hippov poklon paket kada sam se učlanila na njihovoj stranici , jeste se učlanile u te klubove vec?
Cure malo sam odsutna danas i tako će biti i ovih par dana ali dok ste kod paketa, odete u Bubamaru kažete da se želite učlaniti dobijete karticu popuste, i paketic u kojem bude svašta, duda, male čarapice, ulošci..🙂
Cure evo i mene, čitam vas al nikako da ulovim vremena pisati. Svašta ste nešto pisale, al nisam ništa zapamtila 😂
Što se tiče tih članstva i paketa, ja sam dobila hippov, dm-ov i danas digla bubamarin. Ne znam jel ima još neki. S bubamarinom karticom imate svaki utorak 10% popusta, a imali su danas još 15% skoro na sve, a ja ulovila jastuk na 25%. Jedva čekam večeras da ga isprobam, valjda mi se navlaka osušila do sadb😀
Malac_28 mislis onaj za trudnice?!ja ga planiram uzeti jer ovak imam 3jqstuka oko sebe..koliko si ga platila?!a sta se tice paketa registriraj te se na bebimil i dobijete radosnicu.. 😊
Malac_28 mislis onaj za trudnice?!ja ga planiram uzeti jer ovak imam 3jqstuka oko sebe..koliko si ga platila?!a sta se tice paketa registriraj te se na bebimil i dobijete radosnicu.. 😊
Da, to je u principu jastuk za dojenje, al trudnicama u trudnoći služi za spavanje 😀 platila sam ga 187 kn, snižen je bio s 249. Čini mi se super jer je ispunjen kuglicama koje po potrebi možeš izvaditi ako ti je prejako ispunjen. Nadam se da ću ga isprobati noćas pa javim dojmove 😊
Sad sam baš gledala na njihovoj stranici, taj popust na jastuke vam vrijedi do 22.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji