Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    19. Listopad 2018. 11:27

Kristina, da, i moj je reka da bi vise njemu trebali pomagati nego meni 😂 zato ga ne zelim ni tjerati da bude samnom, neka on bude tu u blizini nema potrebe da gleda mene u mukama itd, slabo podnosi i filmove sa krvavim dijelovima tijela itd tako da ne zelim mu to priustiti.a mi smo zene lavice ionako mi mozemo sve 💪
    Haha a nema moj simptome trudnoce, on se jos i dobro drzi. Ja ga ponekad izludim ali sta ce, mora me trpiti😂😂
    Studentica, ja voznju lose podnosim jer nam je auto nisko i sportsko i na svaku rupu lupa i to me izludjuje imam osjecaj da mi dijete do grla nekad odskoci bas mi smeta to sve kad se mucka unutra.pa planiramo promijeniti auto sad ubrzo onda mi nebi voznja toliko smetaala.ali meni je ionako maksimum 50km u jednom smjeru znaci 100km maksimala i to mozda jednom tjedno tako na "dalje" ovo drugo se vrtim u krugu 20km.mislim da ti nece naskoditi plodu ali  meni je npr voznja stresna kad ja vozim pa izbjegavam koliko mogu

Kristina 30
    19. Listopad 2018. 11:31

Anchy

student13ica
    19. Listopad 2018. 11:36

Mislim da šteti treskanje i položaj sjedenja u auti.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Anchy123
    19. Listopad 2018. 11:37

Kristina 30

Anchy

Hvala ti 😚😚 

Kikii15
    19. Listopad 2018. 11:42

Jel vas bole leđa? Vidjela sam da je to netko napisao nedavno ali svejedno..mene leđa bole onak dole skroz a tak i trbuh kad se ustajem i kada sjedim 

Nemam nikakvog iskustva i strah me svega pogotovo tih bolova, ne znam kad paničarit a kad nee

Kikiriki
    19. Listopad 2018. 11:53

Jutro zene,u raspisale ste se vi ali sve sam procitala 😊 htjela sam vise toga komentirati ali mi je mozak pozaboravljao kome sta. 🙄🤣

-Uglavnom,evo bar nes sta se sjecam. Muz ce biti samnom u radjaoni,ni on bas ne podnosi krv i sve ali rekao je koliko god mu nije svejedno da me ne moze pustiti samu. Nadam se da ce to ok prezivit.💖

-za auto i voznju: ako je trudnoca uredna ne smeta. Ja svakih mj i pol idem doma iz austrije u hr i prodjem 550 km u jednom smjeru pa jos tolko za nazad. Ginekologica je rekla da je sve to ok dokle god je trudnoca bez komplikacija i da stanem prosetati svaka 2h cca. A to stanemo ovako i onako jer mi se piski. 😂 A i svaki dan vozim tako da nis strasno.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    19. Listopad 2018. 11:56

Bolovi u ledjima- najvise me bole kad lezim ili ako dugo stojim. Po noci kad se probudim spavajuci na ledjima i zelim se okrenuti na bok bas me uzasno bole. Ko da nisu moja ledja.😖😤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kristina 30
    19. Listopad 2018. 11:59

Mene znaju boljet leda tj ko trtica i sve iza dok sam dugo na nogama,a kada lezim i kada sam na miru onda beba divlja i moram malo prosetati bez obzira kaj boli🤗a kad kuham onda navinem radio i plesemo i uzivamo onda je mir😇

Malu
    19. Listopad 2018. 12:08

I ja vozim 500 km doma dosta cesto i sve je ok. Stanem, prosetam i polako. Vise me bole ledja dok stojim i peglam 🤦🏼‍♀️ 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Ivana2707
    19. Listopad 2018. 13:15

Pozdrav svima, i novima i starima. Nisam se javljala cijelu vjecnost, netko ce i pomisliti da sam nova, a mozda i svi😊 Evo da prijavim termin kad vec imamo tablice,
    TERMIN 04.04.2019.
    Spol jos ne znam, u ponedjeljak idem na kontrolu pa ocekujem jednu curicu, jer sam uvjerena da je zensko, a muz naravno govori u muskom rodu. Inace imamo sina od 5 godina. Kod mene sve ok, stomak mi ludjacki raste, al nek sve bude ok. Radim pa uistinu kad dodjem s posla dok oko malog, vecere, kuće vrijeme tusiranja i spavanja. Motda budem sad malo aktivnija 😘 svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.