Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    19. Listopad 2018. 13:28

Trudnice evo citam vas danas, ali danas nije moj dan :/ prvo me izludila mucnina, onda mi bilo malo bolje pa sam nabrzinu nesta obavila i sad se osjecam tako dehidrirano. Sta je dobro piti za dehidriranost a da nije voda? Ako je ista sem vode 🤣jer voda mi oce potici mucninu .imam zelju za nekim finim zdravim sokom ali nemam pojma za kakvim?...
    Jucer sam se uhvatila posla oko kuce ciscenja i ostalog bila sam super.navecer sam krepana bila.nadam se da se mrvica ne ljuti , uvijek imam osjecaj kad se muvam vamo tamo da se ljuti ☺

debeljuca
    19. Listopad 2018. 13:29

Meni je md rekao da nece ici samnom u radjaonu,ali voljela bi da ipak moze ici ako se predomisli..hehe voljela bi vikati na njega da je on kriv 🤣 jel bio tko u Runjaninovoj na tecaju?!

Tonka185
    19. Listopad 2018. 13:34

Ivana, hehe dobro si rejla.meni si promakla pa kao da si mi nova😆 u svakom slucaju prikljuci nam se nadam se da ces uspjeti uz sve obaveze 😰
    Malatajna meni se prije jedno mjesec dana voda doslovno zgadila.nisam ju migla piti mucno mi bilo od nje.ma makar da je ona sa okusom mogu ali obicnu ne..i drzalo me neko vrijeme pa proslo.ja jako slabo pijem, bas mi je krivo zbig tog moram se nekako natjerati vise piti.cesto si cijedim limune i ubacim u vodu da nije sama voda.i caj cesto s limunom popijem.od ostalih pica ne znam sta bi ti rekla osim cijediti voce narance, mandarine, limun 😕

• Ka_Ri
    19. Listopad 2018. 13:58

Anchy123, ovo za naknadu sto su cure pisale je tocno. Bila sam u istoj toj situaciji kad sam prosli puta bila trudna (nazalost spontani je bio onda sam se brzo vratila na posao). Otisla sam na komplikacije nakon 5 mj. rada i dobila tad normalnu placu za taj mjesec koliko sam dana radila i naknadu od zdravstvenog za bolovanje. Ostali mjeseci su bili po 800 kuna. 
    MalaTajna222, meni bi odgovarao sok od jabuke onaj u kutiji domaci cijedeni i onaj od brusnice u tetrapaku mislim da cappy ili juicy (gorkast je, mozda zato). 

Sto se bolova tice, od ulaska u 15-16 tjedan ih imam cesto. Jedan dan nisko dolje, drugi sa lijeve strane, onda leda, onda probavni grcevi (boli, odem u wc i prode). Cak i bol varira - nekad probada, nekad je samo tupo nesto kad ustajem. 3 dana nista i onda jedan dan nakon dugog stajanja i aktivnosti krene. Prvo sam se prepala, a onda sam citala da su cure imale i menstrualne grceve i isle na hitnu i svasta da bi na kraju bio zakljucak da je to sve, ako nije bas jako bolno i nema krvarenja, sirenje koje dode taman nekad od 16 do 18 tjedna (neki kruzni ligamenti). A sve ovisi onda kako si graden, koliko si tezak i kako ce tijelo reagirat na to. Vecina cura tu se bar jednom pozalila na neke bolove i hvala Bogu svima je sve dobro :)
    I da, sto se voznje tice i ja vozim normalno. Beba je dobro zasticena od drockanja. 

MalaTajna222
    19. Listopad 2018. 14:36

Hvala cure,Tonka ma bas si planiramo kupiti smoothie aparat za to svo voce , i nikako. Moram opetbviditi u elipsa kakve su cijene.. ka ri- brusnica mmm bas si me sjetila , ima i od vindi vital onaj jako ukusan je .☺
    Btw..jeste vi preuzele trudnicki paket u dm? Nemam njihovu karticu , ako se uclanim mogu li odmah dobiti ili kako ?ja sam vam totalni neuk kad su u pitanju bodovi,kartice za popuste i sl. 🤣

oppa
    19. Listopad 2018. 14:49

MalaTajna222

Hvala cure,Tonka ma bas si planiramo kupiti smoothie aparat za to svo voce , i nikako. Moram opetbviditi u elipsa kakve su cijene.. ka ri- brusnica mmm bas si me sjetila , ima i od vindi vital onaj jako ukusan je .☺
    Btw..jeste vi preuzele trudnicki paket u dm? Nemam njihovu karticu , ako se uclanim mogu li odmah dobiti ili kako ?ja sam vam totalni neuk kad su u pitanju bodovi,kartice za popuste i sl. 🤣

Trudnički paket? Prvi glas? Zar nešto daju i za džabe... Obavijestite me o tome...
    Čitam vas danas ali se nw uključukem previše, na poslu gužva... Jedva čekam da prođe još ovih sat vremena... 

• Ka_Ri
    19. Listopad 2018. 14:52

Mozda i je vindi vital ta koju sam pila, ne sjecam se tocno. Ali bas je pomagala. 
    Taman sam ga danas preuzela! Fora je! Dosla sam u dm i pitala, zena me samo karticu za bodove zamolila i dala mi ga. Tako da sigurno moras imati karticu, a nisam sigurna jel onda moras cekati da dode kartica ili ti ju odmah da. Ako i moras cekati, nije sigurno dugo. Dobila sam lijepu torbu, drzac za nju, knjizicu s popustima i neku sa savjetima, dnevnik za bebicu od rodenja, biobaza kremu za trudnice i mali uzorak bepanthen kreme. 

Tonka185
    19. Listopad 2018. 14:59

Malatajna i ja planiram neki blender za voce kupit valjda vec mjesecima i nikako pa nikako😰
    Sta se tice tih popusta i cuda i ja sam neuka ali isla sam jucer u dm kupiti neki poklon i usput pitala za to za trudnice i dala joj moju karticu ona nesto provukla nju.uglavnom nista posebno neka mala torba onako ka za ici u kupovinu i u njoj tester bephanten kreme i sudocrem, biobaza krema za mame, neki popusti, dudu malu, i taj neki dnevnik za dijete onako ka biljeznica izgleda tankih korica 😕 al eto, dobro da i to neko dade..

MalaTajna222
    19. Listopad 2018. 15:19

Oppa, ja vidila na fejsu neku reklamu pa reko da vas pitam tu jer ja pojma nemam:/ imala sam.njihovu karticu ali nazalost odkako su ih promijenili nisam uzimala novu... tamo mi propali svi bodovi , ma nidje veze 🙄
    Bas cu ih pitat kad otidjem ovi dana do dm...ma stagod da je nas trudnice sitnice vesele 😊😊😊
    I znam da u bubamari postoji neko clanstvo i dobije se neki poklon paketic...

oppa
    19. Listopad 2018. 15:21

Hahah... Baš, Tonka. E budem išla uzeti šta god daju..  Bar su oni mogli biti i darežljiviji 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.