Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    18. Listopad 2018. 19:25

Aosijek prvi put cujem za njih..ja sam htijela neka 3u1 ali posto je termin 25.3 mislim da bi radje uzela sportski dio i jaje,da mi kosara nebi trebala?! 🤨

Aosijek
    18. Listopad 2018. 19:42

Koliko sam ja cula razlika 2 u 1 i 3 u 1 je u jajete tj.autosjedalici, a ne u kosari...

• tim
    18. Listopad 2018. 19:45

Ja gledam kolica i vise manje su 2 u 1 maxi cosi mozes birat dijelove a 2u1 znaci jaje i sportsko doo... ja sam isto mislila eskivirat s tom kosarom al kad su nam pokazivalo razliku izmedu 0 polozaja na sportskom dijelu i same kosare nekako mi taj 0 polozaj nikad nije ravan a i moras dijete vezat nutra jel nije oblozeno u krug ko kosara jos uvijek razmisljam i premisljam dal bi uzela kosaru il ne al eto to su moja iskustva iz ducana trenutno.

Tankian
    18. Listopad 2018. 20:24

Dreams

Cure nemojte čitati ta loša iskustva…sve su žene prošle lakši ili teži porod…bolje ili gore osoblje i to čak u istim bolnicama može biti dva potpuno drugačija dojma…većina žena se odlučilo na drugo, treće peto dijete jer je to nešto iznad svega…beba je tu i mora van od straha nema neke koristi…vodite partnere ko može sa sobom i bit će vam lakše osoblje će biti drugačije…a ova lavina loših iskustava može samo pomoći da se nešto barem malo primjeni dok mi budemo išle roditi…

Svaka cast Dreams 😊
    Moram pohvalit splitsko rodiliste u kojem sam zadnje dvi god bila hospitalizirana 3 puta. I ujedno isla na 3 plodne vode tako da sam upoznala vecinu doktora i sestara i stvarno nemam zamjerke bas ni za koga osim na mesarku koja mi je lani radila kiretazu. Nedavno bas pitala ginekologinju imam li pravo odbit da mi nedajboze vodi porod ali me umirila da je ionako doticna specijalizant pa ne smi samostalno vodit porod, a i da je cula da ide negdi radit van bolnice. Srce na mistu 😊
    Na porodu bila bez pratnje i svejedno odlicni prema meni. Ok, dr Roje nece osvojit nagradu za simpaticnost, ali je vrhunski doktor i bila bi sritna da me opet dopadne. Svida mi se njegov vojnicki dril. Babica predivna i nadoknaduje manjak njegove zivotne radosti. Stalno mi je punila bocu vodom i davala mi pit (bez pretjerivanja gutala sam jedno 3 boce od 1,5 l vode koju inace jedva da popijem litru dnevno), otvarala prozor jer sam se bunila da je prevruce, drzala me za ruku, a drugom gurala glavu za vrime trudova, nakon svakog truda micala onu krpu ispod mene i otvarala novu itd. Jos sam im ja zugala da im je bilo lakse dat mi klistir nego sad skupljat stolicu po boksu 😂 Injekciju protiv bolova dobila cim sam pitala... A svejedno bi bilo lipse da sam povela muza sa sobom pa da njega tlacim 🙈

debeljuca
    18. Listopad 2018. 20:36

Mislim da za kratke setnje je dobro jaje..a za duze kosara..neki su mi rekli a uzmem kisobran sa 0polozajem..ali kako planiram ja bi isla ma more u 6mj.i ima tamo dosta kamenja i to pa mi je onda bolje mozda uzeti neka sa velikim kotacima

Tankian
    18. Listopad 2018. 20:39

Aosijek

Vracam se na temu kolica..sutra idem pogledati Freeon Trend…jako sam cula pozitivnih stvari i bas me zanimaju kakva su uzivo.. ima u Bubamari. Jeste li vi sta cule o njima?

Provjeri i onaj Big baby ducan ako imas volje. Na njihovoj fb stranici kolica premocno izgledaju, a jeftina su. Krivo mi je sta nisam znala za njih prije 2 god kad sam kupovala svoja. Ima ih u  Os, zg i zd. Naravno nema u splitu, ali su sljedeci vikend kod nas na sajmu beba. Ja imam neku bezveze marku baby merz ako se ne varam i svejedno odlicno izgledaju i amortizeri su vrh. A nakon godine dana je najbolje kupit kisobran kolica (uzeli free on u bubamare za 300ak kn 👌🏼) jer su lagana i ne zauzimaju toliko mista ka ta glomazna 3u1. I npr u trgovackom centru ne tribas trazit lift vec mozes komodno i na pokretne skale s njima (moj zvrk mrzi centre pa mi znaci to sta mogu skratit put, a ne obilazit da dodem do lifta i onda ga cekat i cekat...)

Dreams
    18. Listopad 2018. 20:50

Aosijek trend trio? Vidjela sam ih u bubamari i meni su divna... Ne znam kakva su ali dosta dobro izgledaju...ipak mi smo se odlučili za bebetto...
    Tankian drago mi je pročitati lijepo iskustvo, nadam se da će tako biti i ovaj put 🙂
    Nisam sigurna da je Big baby postojao prije 2 god... U Os je otvoren tek prije 5mj a za Zg iskreno ne znam... 

Tankian
    18. Listopad 2018. 20:50

Tonka185

Sad osjecam zadnja dva dana "dolje" negdi meni to sve kao vagina a sta ja znam di tocno, kao da se nesto dogadja ne znam opisati, ali nesto doli osjecam 😕

I meni je isto tako neobicno za opisat ali u razini stidne kosti ako sam dobro locirala tu kost. Vise kao neko skakljanje i gurkanje nego bol. Udarci su drugaciji i visociji su kada udara. Cak sam pomislila da nisu mozda lazni trudovi jer kao da ce beba izac svaki tren kad krenu ta dogadanja tamo doli. Sad mi je lakse kad cujem da vas vise ima slican osjecaj

Tonka185
    18. Listopad 2018. 21:03

Monikaharmonika ja ne znam kako ali bas nista ne kuzim sa slike😂 ali sam se nasmijala na ovo za supruga i pisu hahahahaha.neka je ziv i zdrav misko mali 😊😊
    Aosijek nisam nikad cula za ta kolica ali dobro izgkedaju 😊
    Tankian, a meni je vise nekako ko u vagini nesto ko da se dogadja.a stidna kost me blaaago lagano bolila bila prije par dana.ma valjda je to sve normalno 😊

Aosijek
    18. Listopad 2018. 21:18

Tonka185 drago mi je da je jos netko kao i ja zbunjen sa slikom..ni ja ne kuzim sta je sta 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.