Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    18. Listopad 2018. 13:17

Vidim da je ovo s kihanjem očito normala. Meni se isto to zna desiti..prvi put sam se tolko preplašila..katastrofa. Ja danas cijeli dan imam neka probadanja doslovno dole među nogama. Al smatram sve to normalnim. Pijem novalac prenatal..prijateljica koja radi u apoteci mi preporučila njih jer imaju i omegu. Meni čak ni miris ne smeta..🤣 A magnezij pijem svakih par dana..šumeće iz apoteke.

• Wonderland19
    18. Listopad 2018. 13:19

I ja pijem taj od pharmasa! Prvo sam imala od solgara, al mi se dizo zeludac cim bi otvorila bocicu jooooj fuj kad se sjetim 

oppa
    18. Listopad 2018. 13:41

Ja sam pila folnu prva tri mjeseca, potom magnezij a sad pijem kalcij. Drugo ništa, niti imam namjeru. Jedem zaista raznovrsno plus voće tako da nemam potrebu. Osim toga, žene prije nisu pile ništa pa su se djeca rađala zdrava. Nećemo pretjerivat 😁

Babyq
    18. Listopad 2018. 13:42

Bila sam danas kod ginekologa na prvom pregledu.Srceko kuca.Po njenom izračunu bi trebala biti trudna 7+4 a po uzv je 6+2.Poslala me u Petrovu kod Profesorice da me pregleda za dva tjedna zbog moje štitnjače.Beba je dugačka 1 cm.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Aosijek
    18. Listopad 2018. 13:44

Ja pijem Magnezij direct od Biolectre i Elevit Prenatal. Svaki dan po jednu s tim da magnezij popijem predvečer da mi se mišići opuste prije spavanja. Najčešće u kombinaciji sa masažom stopala od strane mog muža i da vidiš kako mirno spavam ( dok me mjehur ne probudi ).
    Ja sam vam sva u poslu već danima, muž vani ljepi stiropor i ja svaki dan "kao" odmarati ću popodne no figu... po kući trčim vamo tamo, pa sam pekmez pripremala, pa ručak za drugi dan, pa oko veša... i eto ti već pol 9 navečer....
    Da ne pričam kako će biti kad nam stigne ormar, muž ga pravi u firmi i napokon ću imati mjesta za sve stvari, ali to znači detaljan pregled sve robe.. slaganje, sortiranje itd.... gnjavaža...

Aosijek
    18. Listopad 2018. 13:47

oppa

Ja sam pila folnu prva tri mjeseca, potom magnezij a sad pijem kalcij. Drugo ništa, niti imam namjeru. Jedem zaista raznovrsno plus voće tako da nemam potrebu. Osim toga, žene prije nisu pile ništa pa su se djeca rađala zdrava. Nećemo pretjerivat 😁

Mislim da te tablete s vitaminima i sl.u biti nisu toliko za bebu nego za mame, beba ionako uzme sve hranjive tvari koje joj trebaju sebi, a mami šta ostane ...

MalaTajna222
    18. Listopad 2018. 14:19

Ja pijem novalac, grozan je zaista ali navodno izuzetno dobar ako ne i najbolji.najgore ga je bilo piti uz mucnine 1.tromjesecja. da ne govorim da sam ga jednom popila i odmah trcala povratit. 
    Te kapsule i jesu za mamu , zbog anemicnosti i ostaloga, a beba sebi uzme sta joj treba iz ostaloga.
    I naravno da se i ne piju, uz zdravu prehranu, nece nista biti nikome ali eto kad nam ginici tako kazu...
    Aosijek bas si u poslu, pomalo ti s time svime ....meni je gin rekla da dok se god dobro osjecam da mogu sve radit..ali et opet malo vise pazim sada kad mi je stomak veci..

oppa
    18. Listopad 2018. 14:34

Bitno da je beba dobro, a ja ću se već snać 😁
    A i nekako stvarno ničem ne vjerujem. Prodaju nam sve i svašta, kako biti uopće siguran da kupiš magnezij a ono na deklaraciji svakakvih kemijskih spojeva unutra 😵😵
    Aosijek dok ti sve to možeš to je super. Pobornik sam kretanja, hodanja i svega ostalog.. Sama osjetiš kad ti je potreban odmor. Tako da polako i sve što zamisliš to i napravi. Osim toga mi žene smo u stanju stvarno jako puno stvari odraditi u danu tako da... 😉😉 Dok beba ne pokaže drugačije, ako te ispunjava i veseli, samo naprijed sa svim radovima 😁 meni je draže i to nego ovo sjedenje na poslu 😁😁 sto puta sam rekla, ah šta bi dala da se kućanski poslovi i oni ini plaćaju kao pravi posao... 

Tonka185
    18. Listopad 2018. 15:13

Lordan i ja neka probadanja ali jako jako blaga osjetim "dolje medju nogama" 😕
    Babyq cestitam 😊 pijes li tablete za stitnjacu?
    Aosijek svaka ti cast.ja se nekad samoj sebi divim koji mogu biti zgubidan 😕 to je cudo😂😂
    Malatajna, mislim da cu se uz svo zgrazanje na te tablete ipak vratit Novalacu jer mi je krvna slika bila pre dobra u doba kad sam ga pila, zeljezo ono i viska ga bilo doslovno 😂
    Ne znam doduse sa ovim Elevit kakva mi je krvna slika mislim da je to sve li-la sta se sastojaka tice..nisam pametna vise 😕

Tonka185
    18. Listopad 2018. 15:14

E jel pijete puno mljeka i tih mljecnih proizvoda zbog kalcija? Ja ne, doslovno samo ujutro Dukatos ili Vilikis sa pahuljicama i to je to. Bojim se premalo😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.