Malatajna to je to👍😂😂
Debeljuca, haha, a jadan pasić, plašljivko mali 😍 ma bitno da ti prosetas koliko toliko 😉
Za onaj gel o kojem ste pricale, ja bi ga uzela, al ne jos, mozda tek tamo mjesec dana prije poroda..
I meni je tesko sagnut se, bas osjetim bebu.. sad se jos i puno mrda i bas je nemiran 😂 danas mi se stalno piskii, legnem i svakih 10 min osjetim da moram piskit, naravno 3 kapi, ali ipak moram
Kako kod vas stoje bolovi u leđima?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
A sta ja znam, gel mi se ne cini losa ideja ali i meni je malo pre rano o njemu razmisljati 😕 mozemo i mi pred termin ka i cure sa Zimskih neku akciju pokusat napravit pa skupit se i kupiti ako uspijemo popust nekako nabaviti.
Tamsi tvoj je malac najzivahniji 😬😁
A meni bolovi u ledjima na dane 😕 imam osjecaj ako tijekom dana malo duze stojim pa onda kad sjednem il legnem onda me pocne boliti ali prilikom dizanja i prvih par koraka kad se dignem. Nekad boli iz cista mira ali ne jako, onako malo.. ali uglavnom nista..
Sad osjecam zadnja dva dana "dolje" negdi meni to sve kao vagina a sta ja znam di tocno, kao da se nesto dogadja ne znam opisati, ali nesto doli osjecam 😕
TAMSI joj ja sam imala bolove tipa do nekog 10tjedna u ledjima,nisam mogla dugo stajati/hodati raspadala sam se od boli,pa sam skuzila da mi topla voda pomaze tusiranje/kupanje.
Mislim da za ove bolove-grceve bi bilo vrijeme da se pocne piti magnezij?! Pošto se maternica širi i to
A sta ja znam, ja pijem magnezij onaj bezveze u sumecim tabletama sta ima u svakom ducanu kupit. Ne pijem svaki dan, kad se sjetim.nekad 3 dana zaredom nekad 2 dana uopce ne. Ne znam jel taj magnezij (ako je to uopce magnezij) cini ikakvu razliku al eto.
pijete li kakve prenatalne kapsule?
Kaze mi mama da sam i ja bila tako zivahna u trbuhu 😁☺ ocito je na mene onda 😅
Mislim da je normalna bol u leđima.. meni pomaze pojas za trudnice, nosim ga po kuci..
E ja ti u 10. Tj nisam osjecala niti jednu bol koliko sam povracala i imala problema s glavoboljom 🙄
Ja pijem magnezij iz ljekarne, ima direck i sumeci. Prije sam direck, a sad pijem sumece i super su mi..
Pijem Elevit od kad sam ostala trudna. A ti?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Tonka i ja sam bila uzela kao taj sumeci magneziji,ali mi je zena rekla u ljekarni da takve uopce da ne pije, jer to nije to..tako da mi sada stoji doma prestala ga piti. On je kao oke kad imas te bolove-grceve..tako cula i planiram ga uzeti svakako neki u ljekarni.
Mi smo potvrdili trudnocu na mor, kad smo bili na godisnjem i ta dr.mi je dala da pijemPRENATALS od pharmasa. Unutra je folna i vitamini.. pakiranje je od 30tableta i kosta oko 120kn. Bilo mi glupo mijenjati jer ga vec pijem 3mj
Ma neda mi se sad i magnezij kupovat drugi kad ne znam uopce cemu mi sluzi.
Ja sam pila od Novalac-a prenatalne kapsule pa kad sam njih popila onda sam kupila Elevit i evo na kraju sam te kutije i mislim se da se vratim na Novalac ili da isprobam neke trece 😕 ali te od Novalaca imaju uzasan miris doslovno bi mi se zeludac diga kad ih uzmen u ruku i priblizim ustima fuj. 😂
Meni je bio problem kad sam ga popila na prazan ueludac..onda mi je tesko pao..mozda radi tih svih vitamina..ali ove moje sunti bas kapsule i popijem ju tokom jela,ako zaboravim onda poslje jela..sad sam se navikla na njih. U pocetku sam imala problem sa stolicom,malo teze je islo van..ali sad je oke sta se toga tice..
Mene leđa zadnja dva dana nešto uhvatila i stalno kukam kako je od madraca da mm što prije dovrši novi krevet 😂 kad konačno dođe a mene nastave bolit leđa onda ne znam što ću haha...podnošljivo je za sada i javi se kad se baš nešto naradim...
Ja sam na početku pila folnu onda jedno vrijeme nisam pila ništa osim magnezija po potrebi, a sad pijem Elebaby 30 kapsula 150kn to mi je gin rekla ima živa čudesa unutra valjda će biti ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji