Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    09. Listopad 2018. 07:56

Tamsi tako i ja...kupila sam jedino vreću za spavanje bila je tako divna mekana i topla...žao mi što nema u velikim vel da sebi uzmem jednu haha...
    Sad si sve više razmišljam da bi trebala krenuti s nečim pa svaki mj po malo...stalno mislim rano je...iako mislim da bi možda već sve pokupovala da znam jel curica ili decko haha... 
    Beba stvarno te stalno prati :/ odmori malo i nadam se da se iscjedak neće opet javljati...
    Mi danas idemo na pregled s obzirom da u petak nisu radili pa se javim...nadam se da je sve kako treba biti... 

Aosijek
    09. Listopad 2018. 08:32

Jutro i pozdrav svima, evo me opet na radnom mjestu. Put i boravak kod mojih prošao ok, svi su me izgnjavili po trbuhu koji mogu vam reći na očigled raste.
    Inače sam primjetila da je bebica niže ispod pupka, tamo je bio tvrđi trbuh no jučer u jednom trenutku ( nakon 2h puta natrag kući ) skužim kuglicu veličine naranče i to u ravnini pupka no samo s desne strane trbuha, presmješno je izgledalo.. a komentar mog dragog bio je - isuse stomak ti sve više raste 

Tonka185
    09. Listopad 2018. 08:47

Jutro cure 😊
    Sretno svima na pregledima, nadam se da ste imale lijep vikend ☺ ja sutra ujutro idem na pregled jedva cekam.
    Aosijek ja osjetim neko lupkanje ponekad oko pupka ispod i sa strana ali jucer bas bila kod frendice i gledali moj trbuh koji takodjer narastao svi se zacudili ono bum odjednom,cak i moj dragi kad ga vidi onako golog bude iznenadjen,pita on mene a sta je to unutra 😂😂 nismo jos svjesni nicega😂 i uglavnom, onako iznad pupka gore stoji trbuh kao na spic nekako kao da se dijete tu nesto namistilo i stoji mala kvrzica onako na spic 😍 valjda je to bio on 😬

• da.da
    09. Listopad 2018. 08:57

Evo da se i ja malo javim... U zadnjih par dana osjeti micanje beba... Vise kao neko gurnje malo nize od pupka... Prekrasan osjecaj... Stavim si ruku nebi li ih osjetila i izvana ali onda u inat se deckici umire. U petak nam je kontrola... Nasla sam clanak da je normalno u drugom tromjesjecju imati kontrole za blizanacku trudnocu svaka dva tjedna i to me umirilo malo... Sad sam sva u panici skupljanja robice itd jer mi je dr savjetovala da dok mogu si sve pripremim jer mi prijevremeni porod ne gine... Neke sitnice sam vec kupila, tipa dvije dekice, blaznice za bebino lice i te stvari koje mogu stajati.... Sad cekam placu pa cemo u pohod... Sutra smo punih 17tt... Leti vrijeme ko ludo💙💙

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Dreams
    09. Listopad 2018. 09:00

Ni mi još nismo potpuno svjesni...pa je sve neobično ali da trbuscic je u par dana skočio...
    Ja cu sutra biti 18 tj... Jel ima neko tako a da još ne osjeti bebu? 

malac_28
    09. Listopad 2018. 09:11

Meni se trbuščić počeo nazirat, al imam osjećaj da to još nije to i ujutro je manji nego popodne i navečer i nekad je mekan, a nekad tvrđi. Tješim se da će mi po uzv-u zapravo bit ovaj tjedan tek 14 tt pa da je još rano. 

Malu
    09. Listopad 2018. 09:19

Jutrooo... ja se nisam naspavala 😔 3 puta u wc pa nikako zaspat i sad kad sam se premjestila na kauc bebica se probudila i plese 😊 Moja loptica je vec velika ali to ovisi o gradji majke i polozaju posteljice. Ja sam sitna a posteljica naprijed nisko.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Beba
    09. Listopad 2018. 09:22

Ja još ne osjetim lupanje,više kao neko grebanje iznutra😊,to sam prvi put osjetila još prošli mjesec .
    Da li vi u trbuhu osjetite povremeno kao menstrualne bolove? Ja budem ful smirena,ne osjećam se uopće trudna,sve radim normalno i onda se pojavi taj iscjedak i onda sve počnem analizirati. Čitala sam po netu o tome kao u 45% slučajeva se ne zna od čega je,neke to prati cijelu trudnoću .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Tonka185
    09. Listopad 2018. 09:23

Dada, aaawww osjetis znaci malce hihihi, bas pre slatko. Ne boj se, i ne usporedjuj s nikim. Ako ti doktor kaze svaka dva tjedna ina neka tako i bude, nemoj panicariti zbog toga.oni znaju sta je i zasto tako 😊 meni je nekako jos uvik pre rano ista kupovati, makar bi bilo bolje da mi se ne skupi sve odjednom.ali sta ja znam,uvik neki strah neda mira pa odustanem 😣
    Dreams, ja sam 19tt (20 po kalendaru) i ja kao mislim da ne osjetim dijete, ali cesto osjetim to nesto kao da me tikne oko pupka, haha, ne znam kako to opisat kao neki toliko lagan i blag nekakav tik iznutra uvik pomislim da misic tika, ili crijeva ili ne znam ni ja sta.ali sto vrijeme vise ide mislim da je to bebac 😬 meni je doktorica ionako prosli tjedan kad sam bila (zbog protiska dolje sam isla) rekla da je ionako jos pre rano ,tada sam bila 18tt. Da ne brinem da ce se to osjetiti sad od 20.-og..
    Malac, vidjet ces s vremenom ce trbuh samo niknuti haha, on je u biti svakim danom imam osjecaj sve veci i veci ali se to tako postepeno dogadja da se mi naviknemo na njega dok tako pomalo raste imam osjecaj 😊 meni je isto kao da je ujutro malo manji.i onda kasnije od zderacine i sveka jos vise bukne 😂😂 nekad imam osjecaj kad se najdem da je jadan toliko zategnut i rastegnut ufff 😰

Beba
    09. Listopad 2018. 09:25

I da meni je isto dr na zadnjem pregledu rekla da je posteljica nisko,ali to se u 90 %slučajeva podigne do 28.tj

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.