Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    09. Listopad 2018. 11:51

Anna13

Cure i meni vam je trbuh već jako velik, baš mi to svi komentiraju ,ali samo mi on raste, i to imam osjećaj da je u 10 dana samo iskočio. I da u tih 10 dana dobila sam tri kg, i baš sam bila u šoku ,jer nije da sam nešto više jela.
    Malu meni je termin 18. 02, mislim da smo tu najbliže datumu, ako nisam koju curu preskočila.

😁 Meni je termin 19.2.

Dreams
    09. Listopad 2018. 12:04

Hvala ti Tonka tako je evo i meni dns rekla...pa mi je lakše.. Napisala je da je posteljica iza to je ok koliko sam shvatila...
    Tamsi jaoo i ja idem 3-4 puta
    Studentica pokušaj što pozitivnije, strah je prisutan kod svih...meni je na početku bio ogroman sad kako vrijeme odmice nekako mi je lakse...drži se...

Evo obavili smo pregled, napravila je ipak uzv...beba odgovara za 18 tj i kaže da se ne brinem što nisam dobila niti jednu kg jer beba uzme sebi sve što treba...pa se nadam da i je tako...kaže da još ne vidi jel curica ili dečko ali sve je oke tako da mi sad drugo nije ni bitno 🙂 iako sam malo nestrpljiva saznati... 

Aosijek
    09. Listopad 2018. 12:14

Dreams - drago mi je da je sve ok bilo na pregledu. Moj je tek 25.10. no bebicu ne osjetim zasad...
    Mene cijelo jutro ubija tupa bol u desnoj grudi-oko bradavice... samo na desnoj tako, osječaj kao da mi netko nož zabija 

Tonka185
    09. Listopad 2018. 12:43

Aosijek u redu je kad je straga posteljica ne brini sve ce biti ok 😉
    Zadranka, ja sam imala pritisak prosli vikend i svi kojima san to spomenila su me toliiiko isprepadaaali i mene i supruga i na kraju san u nedilju se javila doktorici i u ponediljak isla kod nje.hvala Bogu sve je bilo ok.a ja sam od pocetka znala da je sve u redu ali eto.nikad vise necu druge slusati i panicariti ni ikome govoriti. 

Timi95
    09. Listopad 2018. 12:45

Aosijek

Dreams - drago mi je da je sve ok bilo na pregledu. Moj je tek 25.10. no bebicu ne osjetim zasad…
    Mene cijelo jutro ubija tupa bol u desnoj grudi-oko bradavice… samo na desnoj tako, osječaj kao da mi netko nož zabija

Tako je i mene, al na lijevoj strani, uzasno da sam ostala bez zraka koliko me zaboljelo. Al samo 2 puta i to prije mjesec dana 🤔

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    09. Listopad 2018. 12:47

Kad smo kod bolova 😂 mene sad pocela neka ostra bol kad udahnem s lijeve strane rebara ispod lijeve dojke pa malo vise ulijevo. Ko da sam trcala onako pa riknula😕😕 bas neka glupa bol

09. Listopad 2018. 12:57

Bok cure :) 
    Nova sam ovdje i željno iščekujem slijedeći uzv. Na prošlom sam vidjela srčeko kako treperi i bila sam
    Onda me prije par dana ulovila bol u donjem dijelu trbuha, više u jajniku, kao da me netko nožem bode u njega...ne želim paničariti, ali... jel imala koja od vas ovakve bolove? Danas sam 7tt .

Dreams
    09. Listopad 2018. 12:59

Tonka mene ta bol pod rebrima s lijeve strane drži već dva dana...ne stalno ali malo malo me uhvati u toku dana... Mislila sam da sam možda bila u nekom glupom položaju ali izgleda da nije to... 

zadranka86
    09. Listopad 2018. 13:13

Tonka ja ti pritisak imam tokom cijele trudnoce doli..nekad jace nekad manje...nekad ga i nema po par dana.. Ali evo guram s njim vec 7mj.Iako doktor mi je rako ako osjetim pritisak da dodem..A sto cu..Pijem mg2×1 dnevno i normabel po potrebi...Jedino ako vidim da to postane bass nesto extremno znam da uvik mogu poc na pregled..Ali pokusat cu se opustit i stooo vise odmarati...Posala san ti na zimskim za tecaj..ja bi to sama isla moj muz nije za krv bolove i te stvari..on bi se srusio..ja bi radi sebe isla se malo educirati sto bi rekli..a nezz da ki mogu sama??u benkovcu se moglo meni prija isla..I da ne skusaj nikog iskljucivo sebe i svoje tjelo svoju intuiciju..vjerujjjjj jedina znas sto je alarmantno a sto je ppd uobicajeno...svi oni vise panicaru od nas..ne triba trcat na svaku....samo malo legnes koji dan i laganini odma bude lakse..tako ja iz dana u dan..iako mi se trudnica zbog cerviksa vodi ipak pod malo rizicniju..ali ka slusam iskljucivo sebe...drzi see

url=https://lilypie.com]

mari_jeta
    09. Listopad 2018. 13:14

Pozdrav buduce mame!
    Moj termin je 9.3.2019. stoo znaci da smo sada 18+3 😊
    Sve je dobro za sada hvala Bogu! Cekam da osjetim prve pokrete, nesto se mozda vec i dogadja ali nisam sigurna 😂 Kada sta vi prvi puta osjetili pokrete? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.