Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anna13
    09. Listopad 2018. 10:15

Cure i meni vam je trbuh već jako velik, baš mi to svi komentiraju ,ali samo mi on raste, i to imam osjećaj da je u 10 dana samo iskočio.  I da u tih 10 dana dobila sam tri kg, i baš sam bila u šoku ,jer nije da sam nešto više jela.
    Malu meni je termin 18. 02, mislim da smo tu najbliže datumu, ako nisam koju curu preskočila. 

url=https://lilypie.com]

oppa
    09. Listopad 2018. 10:19

Drage mame, evo i nas opet.. Hahha, meni je kolegica upravo na poslu rekla ajme kako ti je trbuh velik, ne vidim te tri dana i već naraste :) a ja si mislim, pa dobro već se naviklanna njegovu veličimu da ni neznam koliko brzo raste..
    I mi idemo ujutro na pregled i nadam se da je sve okej. Mala lupa dolje svaki dan u isto vrijeme, navečer obavezno. :)
    Bili smo za vikend u Dubrovniku i samo smo se umorile, ali dobro. Naslušala se priče sa poroda tako da sad malo hladim mozak od toga svega.. I mantram si kad su sve mogle, mogu i ja 😁😁😁

Tonka185
    09. Listopad 2018. 10:30

Zadranka, a ja bas aktivna stalno, ne podnosim lezanje ja bi stalno setala 😂 nastojat cu izbjegavat sjedenje svakako bas i ne mogu nesto sjediti dugo. Ma vjerujem da ce se to sve podignuti kako treba 😊
    Btw evo cekam red doli u Bg pa cu pitati za tecaj.zapisat cu i broj telefona vidim na vratima ako mi sestra ne bude znala rec

student13ica
    09. Listopad 2018. 10:42

Cure, moram se malo ispuhati, jer me samo vi tu razumijete. Valjda ste sve to prosle, al ja sam sad usla u 7tt i tako me strah svega.. mislim da sve prodje kako treba do kraja trudnoce. Mozda imam i jos veci strah je sam dugo ovo cekala i ne mogu vjerovati da sam napokon trudna. Mozda sam luda ali svaku malo vecu aktivnost koju radim mislim ajme valjda sad necu imati spontani.. zvuci ludo ali ne mogu si pomoci.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Beba
    09. Listopad 2018. 11:02

Studentice mislim da to može razumijeti samo neko ko je prošao mpo,kad se čovjek sjeti koliko je truda trebalo da dođe do ove faze . Ako te tješi ,dr mi je jednom rekao da način začeća ne znači da je trudnoća rizična.Mene je osobno puno više strah sada nego na početku, ali dan po dan,polako i bit će sve ok,usmjeri svoje misli ka lijepim stvarima i proći će sve to jako brzo .

DANTE

zadranka86
    09. Listopad 2018. 11:05

Tonka185

Zadranka, a ja bas aktivna stalno, ne podnosim lezanje ja bi stalno setala 😂 nastojat cu izbjegavat sjedenje svakako bas i ne mogu nesto sjediti dugo. Ma vjerujem da ce se to sve podignuti kako treba 😊
    Btw evo cekam red doli u Bg pa cu pitati za tecaj.zapisat cu i broj telefona vidim na vratima ako mi sestra ne bude znala rec

Ma ja san s niskom ppsteljicom prosla bez ikakvih problema iako kazu pazi ovo pazi ono...samo san se pricuvala istina..Ali ja inaceee jakooo tesko nosim i vise san i zato sto i ne mogu..Ja san se sidenja davno odrekla i kod mene moze jedino da se ko palacinka razlijem po sjedalici...ali isto san mako odahnula nakon sto san cula a i vidila kako san ona lipo podigla..tako da za sve cure ima nade dijagnoza tek ide iza 28tj.i cak ni to nista ne znaci..Vidi za tecaj pa javi...Ja san bila na pregledu prosli tj.bilo je sve ok.sl imam tek na kraju mj.iako zadnjih dan imam jak pritisak dole ali cu se trudit izdrzat do kontrole ne vom ono vanredno i dizanje panike..iako stvrano on uvik kaze dodi ako sto bude drugacije...ali ja uvik mislim da onda panicarim bez veze...vidit cu malo vise cu odmarat i nadat se da ce sto prije doc sl kont.

oppa
    09. Listopad 2018. 11:10

Studentice, razumijem te. Polako. Prije ove trudnoće sam imala spontani.. Nije ti svejedno. Svaki odlazak ginekologu je težak. Sve to prolazim i sama. Ali polako. Strah je u glavi! Izbaci te misli iz glave i misli pozitivno. Sve će biti u redu. 

• da.da
    09. Listopad 2018. 11:18

student13ica

Cure, moram se malo ispuhati, jer me samo vi tu razumijete. Valjda ste sve to prosle, al ja sam sad usla u 7tt i tako me strah svega.. mislim da sve prodje kako treba do kraja trudnoce. Mozda imam i jos veci strah je sam dugo ovo cekala i ne mogu vjerovati da sam napokon trudna. Mozda sam luda ali svaku malo vecu aktivnost koju radim mislim ajme valjda sad necu imati spontani.. zvuci ludo ali ne mogu si pomoci.

Ja sam isto prosla mpo i iskreno kad sam saznala da sam trudna pozitivom sam se punila tako da sam vrtila sve moguce web shopove sa baby opremom i razgledavala sve moguce na netu o bebama... Tako sam gubila dane a i postala ekspert za sva djecija kolica i sve njihove varijante. Sve ce biti ok..  Polako iz dana u dan i uzivaj u tome da sad konacno trud se isplatio. Btw druge cure meni je dr isto rekla prije 20tt da nema sanse da osjetim bebe kako se micu ali eto osjetim ih jer su valjda dvije pa se zaigraju... Samo polako... Iznenadit cete se jedan dan kad vas lupi nogom u mjehur 😀

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

student13ica
    09. Listopad 2018. 11:24

Hvala cure na utjehi. Ma nekako mislim da mi prodje ovih prvih 12tt pa ce biti lakse kasnije. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Kikiriki
    09. Listopad 2018. 11:44

Bok cure! Ajme kolko novih clanica!! Svima zelim sretne i bezbrizne trudnoce! 

Evo mene,vratili se doma u staru rutinu.
    Toliko me put izmorio da sam se tek sad probudila,i mogla bi bila jos spavati ali me izdao mjehur i zeludac! Bas sam u krevetu jos uhvatila keks Grancereale 😂 
    Meni je trbuscic jos mali. Mislim vidi se svakim danom da sve vise raste ali jos je relativno mali. A i kg sporo idu,tek sam tri kg dobila-a jedem zaista jedem. Bebica udari njezno nakon vecere najcesce,ili nakon sta pojedem nesto slatko. Jucer je udarala nakon caja s medom. 💖  
    Drugi tjed idemo na ultrazvuk i jedva je cekamo vidjeti! 😊😊

Studentica- biti ce sve u redu,samo pozitivne misli. I ja sam bila sva u strahu do 12.tt,.malo me proslo ali i sad isto tu i tamo mi ruzne misli prodju glavom. Mislim da nikad vise necemo bit opustene kao nekad. Sada se brinemo oko trudnoce,a kasnije cijeli zivot oko naseg djeteta. To je tako,ali mi zene smo jake i sve to mozemo izdrzati,a i nebi bilo normalno da je drugacije. Pa ta mala prekrasna stvorenja nam rastu ispod srca!❤ 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.