Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malu
    07. Listopad 2018. 19:29

Cestitam 😊 meni su mucnine pocele u 7-8 tt i sve do 17 tt 🙈 ali to je svima razlicito, u prvoj trudnoci sam imala puno manje mucnina nego sada.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Beba
    07. Listopad 2018. 19:36

Pozdrav suborki Studentici,dobro nam došla!  Meni su  blage mučnine počele od 7.tj pa tamo do 13.  ali neke ekstra simptome nemam ni dan danas,neki put zaboravim da sam trudna😊

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Babyq
    07. Listopad 2018. 19:50

Čestitam.Meni u prvoj trudnoći je mučio zatvor,jako niski tlak.Toliko mi se znalo vrtit da do wc.nisam mogla otići.To je bilo do 12 tjedana a onda poslije super.Druga trudnoća razni mirisi tipa muški parfem,pasteta.A sada još ništa.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Kristina 30
    07. Listopad 2018. 20:10

Studentica dobrodosla,zelim ti sretnu i bezbriznu trudnocu❤️Simptomi variraju od zene do zene,sa 7 tjedana bi mogla osjecat neke mucnine,umor al opet zavisi,mozda tebi nece nista smetat. Meni u prvoj trudnoci od 7og tjedna mucnice skoro 3 mj povracanje u ovoj trudnoci nista osim mala mucnina..

student13ica
    07. Listopad 2018. 20:27

Hvala cure na odg. Onda imam po tome jos par dana lufta 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Tonka185
    07. Listopad 2018. 20:32

Studentica, cestitam i sretno! Ne zamaraj se ti simptomima, oni ti ne znace nista. Uzivaj u svakom trenutku a ako i bude kakvih tegoba proci ce sve 😊 svatko je drugaciji i podnosi to sve drugacije.bitno da doktor kaze da je sve ok, cuvaj se i bit ce sve dobro 😉

• Lordan
    07. Listopad 2018. 21:28

student13ica

Pozdrav svima, prebacujem se na ovu temu. Napokon trudna, nakon 7 transfer IVF postupka.. sada sam 6+5.. ❤ kuca. Simptome nikakve nemam. Zanima me kada su se vama javile neke promjene ako uopce jesu! Znam da je mozda i rano i normalno da ih uopce nemam.. al me nakon svega strah, i rado bi volila da ih osjetim da znam da je sve ok

Iskrene čestitke..♥️♥️

malac_28
    07. Listopad 2018. 21:30

Tamsi moja obožava djecu pa vjerujem da će tako bit i s našim kad se privikne na novog člana ☺️
    Kristina baš lijepo ☺️ mi smo bili prošli mjesec kad je još bilo vruće pa me baš svladao umor kad smo sišli, ali vrijedi svakog umora ☺️
    Studentica čestitam ti i dobro došla, želim ti sretnu i uspješnu trudnoću 😊 što se tiče simptoma, ja nekih pretjeranih simptoma nisam imala nit imam danas, imala sam mučnine blage, odnosno kad bi bila gladna bi me uhvatila muka koja bi prošla čim bi nešto pojela, ali i to je stalo s nekih 12 tjedana. 

Omerta
    07. Listopad 2018. 21:39

student13ica

Pozdrav svima, prebacujem se na ovu temu. Napokon trudna, nakon 7 transfer IVF postupka.. sada sam 6+5.. ❤ kuca. Simptome nikakve nemam. Zanima me kada su se vama javile neke promjene ako uopce jesu! Znam da je mozda i rano i normalno da ih uopce nemam.. al me nakon svega strah, i rado bi volila da ih osjetim da znam da je sve ok

Dobrodosla i sretno!! Moguce da ces osjetiti uskoro... Meni su poceli nakon prvog pregleda sa 7 i nesto tjedana. U prvoj trudnoci skroz slabo, gotovo neprimjetni simptomi, osjetljivost na mirise i blaga mucnina jednom dva put. A sad sa twinsima je ipak malo izrazenije, zna me ulovit uzasan umor i naravno mucnina kroz dan, srecom bez rigoleta, bar za sad. Ujutro prije ustajanja obavezno grickam krekere ili digestivei kroz dan jedem koliko mogu i kad osjetim glad. Takodjer pijuckam caj od djumbira. Trenutno sam 8+5, a u srijedu drugi uzv da vidimo dal postoji membrana izmedju njih li ce ostati momo. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

student13ica
    07. Listopad 2018. 21:50

Sad kad citam vase simptome.. i ja imam problem sa probavom i ovo kad sam gladna uhvati me muka da hitno moram nesti pojesti. Eto nisam ni znala 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.