Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    07. Listopad 2018. 11:54

Joj i nas pas u boksu cesto laje, al tokom noci i nekad ne mogu zaspat, a ovaj u kuci psic zalaje kad netko ide pa da me obavijesti 😊 
    Dođe mi nekad da placem i placem, sta cu drugo.. bude mi bolje
    Kad je vrijeme cudno.. bas je topli nesto, a taman mi je pasala hladnoca. Nadam se da ce uskoro zahladiti ☺

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    07. Listopad 2018. 12:54

Bammi sretan put, uzivaj! :)
    Tamsi, ma ovaj pas laje bezveze provocira samo da ga se pusti i onda kad ga pustis ne zna di bi sa sobom lezi ispred vrata od kuce 😕 
    E zene, jel imate vi macke mozda oko kuce ili u kuci?meni ih svekrva dovukla ima ih jedno 8 komada sto manjih sto vecih i ne prestju se kotiti. Nisu ni cjepljene ni nista i jos ih je navikla da gore dodju u kuci tj prodju kroz kucu na balkon. I konstantno su mi tu po dvoristu,ja robu stavim susiti a njihove dlake mi se uhvate po robi, uglavnom katastrofa ne mogu ih podnitima biti ce ih jos sigurno 😭😭 bojim se da me ne zarazu, po vrtlu obavljaju nuzdu a iz vrtla beremo povrce.pa katastrofa 😭

Timi95
    07. Listopad 2018. 13:43

Tonka185

Bammi sretan put, uzivaj! :)
    Tamsi, ma ovaj pas laje bezveze provocira samo da ga se pusti i onda kad ga pustis ne zna di bi sa sobom lezi ispred vrata od kuce 😕
    E zene, jel imate vi macke mozda oko kuce ili u kuci?meni ih svekrva dovukla ima ih jedno 8 komada sto manjih sto vecih i ne prestju se kotiti. Nisu ni cjepljene ni nista i jos ih je navikla da gore dodju u kuci tj prodju kroz kucu na balkon. I konstantno su mi tu po dvoristu,ja robu stavim susiti a njihove dlake mi se uhvate po robi, uglavnom katastrofa ne mogu ih podnitima biti ce ih jos sigurno 😭😭 bojim se da me ne zarazu, po vrtlu obavljaju nuzdu a iz vrtla beremo povrce.pa katastrofa 😭

Valjda ne zeli bit u boksu pa laje 😟
    Moza svekrva ima jednog macka, al je kod nje u stanu i nekad dođe do mene gore, al je dobar i jos ne pusta dlake, jer ima 6 mjeseci.. ne volim bas macke, pogotovo u kuci, gade mi se. A pas mi je nekako drugacije. Njega i kupam i znam di se seta, jer ne ide bez mene. Moj je pekinezer pa ga i sisam i nije da pusra dlake. To je ovaj na slici ❤🐶

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    07. Listopad 2018. 14:17

Meden je😍 ja pase stvarno volim oduvik.ali macke,uff nikako i nikako.jos kad znam kakve sve bolestine od njih mogu doci, uvjerila sam se na svoje oci frendica mi toxoplasmosu pokupila i nikako je se rjesiti tako da ono ouzas bas ih je grozim a puno ih dvoriste di god se okrenes macka 😭😭 i jos ono krenem uci gore u kucu one pusu na mene i sikcu jer im nedam uci covjece nebi da je njihova kuca.ma, oboljena sam..😤

Timi95
    07. Listopad 2018. 14:36

Tonka185

Meden je😍 ja pase stvarno volim oduvik.ali macke,uff nikako i nikako.jos kad znam kakve sve bolestine od njih mogu doci, uvjerila sam se na svoje oci frendica mi toxoplasmosu pokupila i nikako je se rjesiti tako da ono ouzas bas ih je grozim a puno ih dvoriste di god se okrenes macka 😭😭 i jos ono krenem uci gore u kucu one pusu na mene i sikcu jer im nedam uci covjece nebi da je njihova kuca.ma, oboljena sam..😤

Jeje i pametan, al ljubomora jako.. valjda ce se naviknut na bebu 😊
    Joj, uzasno. Jos neki stave wc za macke u kucu, bljak, kako to smrdi i puno bakterija 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

malac_28
    07. Listopad 2018. 16:41

Tamsi i ja imam jednu malu ljubomorku u kući, ali isto se nadam da će se naviknut na bebu. ☺️

Timi95
    07. Listopad 2018. 17:29

malac_28

Tamsi i ja imam jednu malu ljubomorku u kući, ali isto se nadam da će se naviknut na bebu. ☺️

malac_28

Mislim da hoce, samo nek bude blizu bebe i shvatit ce da je dio obitelji 😊 ja cu ga nekako naviknuti, samo sto moj ne voli djecu, tj boji ih se, jer su gruba, a on je maza mala ❤🐶

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kristina 30
    07. Listopad 2018. 18:01

Hei mamite evo malo i mene..meni je dan bil super,u pol 9 ustala i svi skupa isli na Mariju Bistricu,prosla kalvariju jedva al sam uspjela☺️Mojoj curki je bilo to dosadno mada je bila s sestricnom al nju su zanimali standovi s koje kakvim glupostima..na kraju sam uzela svetu vodu i svasta nakupovala i isli smo pojesti,taman smo sjeli kad se spustila kisa..sva sreca pa nije dugo padalo..meni je isto dan za plakati..tmuran,tuzan jesenski dan😑uglavnom toliko sam se nahodala da me bole noge al se isplatilo💕

Kristina 30
    07. Listopad 2018. 18:02

Jedna fotka s visina🤗

student13ica
    07. Listopad 2018. 19:13

Pozdrav svima, prebacujem se na ovu temu. Napokon trudna, nakon 7 transfer IVF postupka.. sada sam 6+5.. ❤ kuca. Simptome nikakve nemam. Zanima me kada su se vama javile neke promjene ako uopce jesu! Znam da je mozda i rano i normalno da ih uopce nemam.. al me nakon svega strah, i rado bi volila da ih osjetim da znam da je sve ok 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.