Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    08. Listopad 2018. 08:06

student13ica

Pozdrav svima, prebacujem se na ovu temu. Napokon trudna, nakon 7 transfer IVF postupka.. sada sam 6+5.. ❤ kuca. Simptome nikakve nemam. Zanima me kada su se vama javile neke promjene ako uopce jesu! Znam da je mozda i rano i normalno da ih uopce nemam.. al me nakon svega strah, i rado bi volila da ih osjetim da znam da je sve ok

Pozz, dobrodosla i cestitam ❤👶 
    Jos je rano za simptome, tek negdije od 8. tjedna ce poceti, bar su meni.. povracanje, glavobolja i to do 13. tjedna.. grudi bole isto tako do 13.-14. i onda ti pocnu bas rasti i svrbiti i bradavice potamne.. hh ja sam sad u usla u 20-ti i bole me leđa, svrbi me trbuh, grudi i gladna sam i nekad steze u trbuhu.. al ovo je super, prvi tjedni su najtezii, al kako kome, mozda ce tebi bit dobro..i zaboravih napisat, piskim stalno 😂

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kristina 30
    08. Listopad 2018. 08:33

Tamsi i na piskim stalno..kroz noc dva puta a kroz dan puno cesce ako sam u pokretu..i cim se napuni mjehur moram da jurim jer me bebica bas pocne uvijek treskati po njemu😆

malac_28
    08. Listopad 2018. 10:15

Kad smo kod piškenja, jučer sam bila u cityu i tako mi se počelo piškiti i takav pritisak sam imala da sam mislila da neću stić do wc-a i dođem u wc i mislim si sad ću malu baru ispišat kad ono nešto slabo 😂 čari trudnoće ☺️

• seomelon05
    08. Listopad 2018. 10:49

ขอบคุณสำหรับความคิดที่ดีที่จะนำมา ฉันรู้มากขึ้น :) <!–td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}–>สมัคร ufabet  : J 

Kristina 30
    08. Listopad 2018. 11:54

Malac bas to..😂mislis pisat ces tri dana kad ono gotovo za par sekundi..kak ste danas? Meni se spava i spava i ne mogu prestati spavatiii..digla sam se u 8,pojela i natrag se vratila u krevet,do sad sam spavala uzas..a moje dijete vec sve napisalo i naucila se😁radna zenica

malac_28
    08. Listopad 2018. 12:05

Mene nešto glava lagano bolucka još od jučer navečer, ali nije strašno pa se nadam da će proć bez pojačavanja. Inače sam super 😊

Timi95
    08. Listopad 2018. 17:26

Kod nas poceo pljusak iz cistog mira 🙄 i tako mene lagano boli glava.. i jos me boli iza koljena da ne mogu hodati, valjda ligament, jos od sinoc..
    Danas sam isla preki vidjet malo robe za bebu i iskreno, toliko toga treba kupit da ne znam di bi pocela haha izgubila sam se

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Beba
    08. Listopad 2018. 17:52

Kod nas cijeli dan lijepo i toplo,mene HB ništa ne boli,šta se toga tiče sve super,ali pojavio se ponovno za promjenu smeđi iscjedak. Luda sam više od toga,prestat ću sa andolom ,možda je s tim povezano,možda jer sam jučer bila cijeli dan na nogama,nemam pojma,stavila sam jedan utrić i legla.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Pukica
    08. Listopad 2018. 20:05

Curke evo mene je preko vikenda uhvatilo zarenje i peckanje dolje, malo mi je i iscjedak pojacan.. morat cu sutra nazvat ginekologicu da mi prepise kakve vaginalete. Jel ko od vas imao slican problem?

Timi95
    09. Listopad 2018. 07:26

Pukica

Curke evo mene je preko vikenda uhvatilo zarenje i peckanje dolje, malo mi je i iscjedak pojacan.. morat cu sutra nazvat ginekologicu da mi prepise kakve vaginalete. Jel ko od vas imao slican problem?

Ja imam samo iscjedak, al normalan, nekad jaci nekad slabiji.. ti idi da, da ti da neke vaginolete, mozda ti se ph poremetio

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.