Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    09. Listopad 2018. 13:35

Sanjabanana pri pocetku trudnoce je mene znalo boliti ko da cu mengu dobiti i tocno san osjetila da se nesto dogadja drugacije, bija mi neki pritisak/bol dolje i u ledjima malo. Uglavnom osjecat ces sada sve i svasta, najgore ti je panicariti. Ako se bas bojis javi se doktorici da te smiri malo 😊
    Dreams, mene evo dok lezim i kod udaha bas lijevo pod rebrima probada majko mila iz cista mira 😱 dok stojim i ne bas, ali cim zalegnem eto na probada 😕 valjda nije nista
    Zadranka odg sam ti tamo 😉 ma ja volim biti pre aktivna i setati stalno,mene ubije u kuci biti, meni uvik treba zraka zrakaa i vanka haha 😂 ali da, slusati sebe i kad mozes lezati lezi i bok 😊

Tonka185
    09. Listopad 2018. 13:37

Marijeta, ja isto jos uvik nisam sigurna da li su ovo pokreti bebe ili neki moji tikovi misica ili crijeva ali evo vec par dana osjecan tu nesto po trbuhu neke tikove nesto ko da se mice ali bas nisan sigurna jel to TO 😂😂

Dreams
    09. Listopad 2018. 13:52

Tonka i mene više muči kad ležim nego kad stojim...i također samo pri udahu...kao da ne mogu do kraja udahnuti nego me to ajmo reći presiječe... Zato sam i mislila da je nezgodan položaj možda...i ja se nadam da nije ništa... 

Tonka185
    09. Listopad 2018. 13:58

Da da, kod udaha samo.a cuda majko mila😕 ma mislim da nije nista, nije sad to toliko ni strasno ali ono malo mi cudno odjednom ja legla i zaboli pod rebrima.ma dobro je to sve,nista nam nije 😬

mari_jeta
    09. Listopad 2018. 14:38

Tonka185

Marijeta, ja isto jos uvik nisam sigurna da li su ovo pokreti bebe ili neki moji tikovi misica ili crijeva ali evo vec par dana osjecan tu nesto po trbuhu neke tikove nesto ko da se mice ali bas nisan sigurna jel to TO 😂😂

Hahaha Tonka, ka da si opisala sta i ja osjecam, nemam pojma jesu neki trzaji misica ili probava, blage veze nemam, srica pa nisam jedina, lakse mi je odma 😂

student13ica
    09. Listopad 2018. 14:48

Sanjbanana ja sam isto 7tt.. na samom pocetku me je bolilo kod pred m i gore.. sad lagano osjecam ali nista strasno. Dok vozim najvise osjecam pritisak.. a imam i cistu koja mi je od stimulacije tu, pa mi je dok rekao da ce me i ona boljeti.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

09. Listopad 2018. 14:58

Uh, hvala cure...sad mi je lakše :). Nadam se da neće dugo boljeti. prvo me bilo strah da nije vanmaternična (googlanje po netu me isprepadalo), ali je uzv pokazao da je bebica gdje treba biti . Zna netko koje su pretrage obvezne sad na početku? Je li double test obvezan ili? 

student13ica
    09. Listopad 2018. 15:44

Menu su za sad uputili na prenatalni test u 11tt

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Dreams
    09. Listopad 2018. 15:53

Cure imam pitanje...radite li neke vježbe ili nešto? Sad vidim u Os krece neki gym posebno za trudnice  s primjerenim vježbama i trenerima pa razmišljam možda da odem...čisto malo neke blage aktivnosti s obzirom da je trudnoca uredna...što mislite, ima li koja iskustva? 

Dreams
    09. Listopad 2018. 15:55

Sanja ja sam na početku radila cijelu krvnu sliku...štitnjaču...dala urin i rh faktor...i onaj test na toksikoplazmu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.