Pozdrav cure...bile smo kod bake na selu pune ruke posla. Postove čitam prije spavanja ko uspavanku🙈.
bibi mislim da si ti naposala da pelena za kupanje propušata mokraču, dobro je znati...hvala
Moja cica i dalje naveliko , dajemo joj po malo kašice, juhe ( da se navikne na okuse) uglavnom nista nije odbila do sad osim sv šljiva. )Sto god mogu drobim sa vilicom, ne mixam.
Cure koje ste u izolaciji kako se , bebaci?
Vrti se, diže glavicu, puže u rikverc. Jedino prema čemu ide u puzanju je duda , za ostalo se dere ako ne može dohvatit. Za guzicom se odize , ko da radi most.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Curekoje ste u izolaciji, kalo ste vi i bebaci?
Dobro jutro! Ja sam od ranog jutra u potrazi za „šta danas kuhati bebi“. Sutra puni 8 mj pa gledam sta ćemo novo uvesti. Zapravo bi trebala tražit „šta kuhati bebi a da beba jede!“. Kod nas ista muka… pojede par žlica i gotovo. Čitam vas i zavidim. Mi smo mislim, među starijim, a vi ste već na drugom čvrstom obroku. Moj ni taj jedan ne pojede. Zapravo ima i on dva obroka… malo pojede za rucak, malo za večeru 🙃. Pripremim oko 100ml, i pola bacim 😓 A sve na pari kuham, kupujem koliko mogu domaće i bio 😭 „I to mi je hvala“😝🤣🤭
Nakon korone je inače malo manje pokretan…pretpostavljam da ga malo kosti bole. Također malo kašlje pa smo kupili čaj neki. Pedijatrice nam još nema, a nema ni zamjene tako da nismo dobili nikakav sirup. Nakon korone nam se bioritam poremetio, a navukli smo opet neke navike 😬kao npr dva noćna podoja😑…ko će se sad vratit na staro.
Da pohvatam teme od prije….Puno vas piše da im bebice rade plenk. To je i moj radio…mislim da je sa 6,7 mj to prestao. I dalje se ljulja u kukovima onako na sve 4…valjda pokusava uskladit pokret nogu i ruku za puzanje a ne ide🤭. Ali se sam posjeda i sad nema šanse da ga stavim ležati … presvlačenje je postalo mission impossible. U sekundi se izokrene, sve sa stola hvata, cupa, baca …učim se mijenjaju pelena s jednom rukom 😪. Napunila sam par bočica (kao one sezoricke boce) s raznim sitnicama da ga malo zabavlja, ali nije od velike pomoći.
Clarissa tako smo i mi prošli na oba cjepiva…malo temp i puno spavanja.
Izbjegavamo ga vodit po dućanima baš zbog tih klima. Izlasci su nam večernje šetnje uglavnom i posjete kod bake.
💙👶 07.12.
Bibi ja imam dlakavicu mačku…kužim te skroz😓 ujutro prvo brišem pod s onim sprej mopom pa onda slažem puzle za pod. Popodne usisavanje…mada bi bilo potrebno i češće. Puzle naravno spremam svaku večer jer gospođa voli ostrit kandže na njima😬. Kako su inače njih dvoje?...ako sam pohvatala imaš mačku? Moja malog ne doživljava uopće. Mali mačku obožava. Stalo puze prema njoj, kad ona prođe, počne se smijati i vrištati…a gospođa hladno prođe ko da ga nema 😆
Melani nadam se da maleni sad bolje papa uz Wayu.
Upitnica bravo za HP. Ja sam stala na prvoj još prije par god. Već kad smo kod knjiga…jel čitate kakve slikovnice bebama? Bila sam nedavno gledala neke u knjižari…ajme ima lijepih 😍.
Nelanr super da si se javila! Bravo za pričalicu 😀 mi smo samo na ba-ba i mam-mam…bez nekog značenja 😄 više nas zabrinjavaju neki grleni zvukovi koje pušta…tata se „šali „ da ćemo egzorcista morat zvati 🙈
💙👶 07.12.
Tigrice mi smo puno bolje. Hvala na pitanju 😀 ja imam još neku hunjavicu a mali se lijepo oporavlja.
💙👶 07.12.
Imamo 2 slikovnice samo sa slikama i natpisom sta je to pa joj ja "citam", izmisljam price. Ima i jednu o nrkoj gusjenici, to joj citam svaki dan. I ježurku ježića kojeg sam sebi kupila prije 5god.
Sve joj dam da se igra (jede!) Osim ježurke 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jesu vaše bebe imale fazu kad su oduševljene sa svojim nogama? Moj stalno ima nogice u ruci ili ustima, gleda ih, izuva čarapice, ni jedna igračka nije toliko zanimljiva kao noge. Danas me pokušavao poljubit to je bilo toliko slatko. On je sav neka maza, prvi nije bio, moram ga moliti da mi da pusu ali zato je ovaj bebač baš mazica. Mislila sam da to možda ima veze s dojenjem, da se dojenje bebe više maze, ali eto kod nas dokaz da nema .
Upitnica, zabavite se sutra na krštenju, držim fige da sve prođe super!!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Clarissa- ma krenula si sa 6mj kad se i preporuca da bebe krenu papati cvrsto. Mi se mucimo sa refluksom, a i beba je valjda najveca papalica tu na forumu pa da ne povecavamo mlijeko papamo kruto. Moja je isto na pocetku klopala i mlijeko u istoj kolicini skupa sa kasicama, a na moju srecu, zadnja dva tri dana cak ostavi koju mjericu mlijeka povremeno.
JanaL- moj se macak jako nje boji. Bas ga je ubila u pojam prvih par mjeseci sa onim vristanjem. Samo kaj je on veliki mazac, pa mu cak i njeno cupanje godi donekle😂 evo jutros ga je ganjala pod stolom😂 Ali ciscenje ce me ubiti. Isto ujutro perem podove, usisavam u toku dana nekad jednom nekad dva puta. Ali mala mu se jaaaako veseli pa se nadam da ce to sve biti dobro.
Za slikovnice sam vas i ja htjela pitati jer ne kuzim kako bi u ovoj dobi to trebalo izgledati. Moja je divljak, sve trga i cupa. A prije spavanja je zauzeta sa sto krugova koje mora napraviti po krevetu. Nemrem ju zamisliti da me mirno slusa dok citam🤦♀️
Melani-nogice su bile hit prije nekih mjesec dana, cini mi se. I sad ih nateze ali malo manje. Sad se non stop ziba na sve cetiri i gmize.
Mali mazac- to je tako slatko. I ja sam nekako mislila da dojene bebe budu mazastije, makar svi kazu da to kao nema veze.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Melani -moja je jos odusevljena sa trpanjem nogu (palca )u usta al ne ko prije. Kad joj dode ne smeta ju joj ni carapice ni sto se kupa bitno joj je da uvali palac u usta.
Jana.L super da ste bolje.
Upitnica- sretno na krštenju.
Moja jos ne jede puno kašica , napravim joj razlicite kasice, dam joj i voce al sve po malo , da proba, ali dalje cica. Isto je postala nemirna kod previjanja, na miru je dok ju perem ,al kad treba stavit cistu pelenu , sve joj je onda zanimljivo ,samo pruza ruke.
Na zalost moja svugdje ide sa nama, ili jednim od nas dvoje. Nema ju ko čuvat. 😔
https://ibb.co/YdHXRfn
Evo je na slici prije krstenja sa slikovnicom na slovenski (zet mi je slovenac) 😂
Bila je super u crkvi, malo gunđala zbog vrućine, al izdržali smo. Svećenik ju je polio svetom vodom dvaput, skoro po 2 decilitra al nije plakala jer ju je to ohladilo, a drugog krštenika (bebač od mjesec dana) je skoro okupao cijelog pa se probudio i plakao.
Na ručku (mislim ručku, mini pir - 45 ljudi, od 12ipo do 19ipo) je bila super, jela, spavala, htjela svima na ruke. Evo je spava na povratku doma.
Muž i ja smo budni od 5ipo jutros. Idemo odmah lec s njom. Nadam se da su svi uz dar napisali od koga je jer smo preumorni da bi se sjetili 😂
Sad smo mirni do pričesti 😂😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji