Ma hoooće, ekipu na poslu neće zanimat moje dijete nakon 3.rečenice 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Vidjela sam u mulleru da je aptamil 1 i dalje po 109 kn.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Cure gdje ste kupile ako jeste, pelene ga kupanje? Za more mi treba.
DM, imaš babylove i Pampers. Nezz ima li još neke. Pampersice su duplo skuplje, jel.
Doduše, moja miška ne kaki van rasporeda pa sam mogla i mini-kupaće gaćice uzet, al ne znam ni prodaje li se to 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
DM, imaš babylove i Pampers. Nezz ima li još neke. Pampersice su duplo skuplje, jel.
Doduše, moja miška ne kaki van rasporeda pa sam mogla i mini-kupaće gaćice uzet, al ne znam ni prodaje li se to 😂
Hvala, budem pogledala babylove..moja kenja svakak, nema raspored. Mislila sam ju kupat bez pelena i gacica. Al kako trpa mogla bi govanca plivat okolo.
Pozdrav mame! Malecki mi je zakurio sinoć. Valjda je pobrao od tate koronu. Iza nas je teška noć. Imao je i 39.4...užas. paracetamol nije pomogao skoro pa ništa. Bila sam uvjerena da se kod malih ne može mjesati paracetamol i ibruprofen, a eto na teži način sam saznala i da može i treba 😓😥. Dan je prošao ok...temp oko 37.5- 38.5 samo sa paracetamolom. E sad me zanima (znam da ste pisale ali da ne listam unatrag) koliko je to trajalo kod vaših beba? Mislim da Tigrica i Upitnica, vi ste pisale da su vam bebe imale nedavno koronu. Pitam jer pretpostavljam da je to taj soj koji sad hara.
💙👶 07.12.
Jadni mališan.... 😔 tako su tužno nemoćni s temperaturom.
2 dana temperature ili 2ipo. I nakon toga 2 dana nekakvog suhog kašlja, al nista strasno.
Mi smo vec prvi dan zvali hitni djecji pitat koja je procedura pa su nam rekli paracetamol-ibuprofen.
Mlake kupke.
Receno nam je da ako bude produktivnog kašlja i temperatura se ne spušta unatoč lijekovima, idemo na hitnu. Nije trebalo, srecom.
Nadam se da cete i vi proci "samo" s takvim stanjem.
Kad zavrsi izolacija odvedi ga pedijatru da poslusa pluca i pogleda uši (nemam objašnjenje osim - naša pedijatrica je rekla da znaju imat problema nakon korone pa svima gleda)
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mišinja mali😔.
Mislim da je neka tri dana trajalo sa temperaturom. Kasnije je sa vremena na vrijema zakašljucala. Sve skupa nekih 5-6 dana. Mojoj su prpisali amoxicilon sirup preventivno.
Moju je poslušala pedijatrica kaze da su pluca u redu, ali nije joj uha gledala.
Drži se JanaL
JanaL nadam se da je bebač bolje. Moj muž se sad bio testirat, od subote ima simptome, nadamo se da je nešto drugo. Nas troje smo zasad dobro.
Malo ću se pohvaliti da od jučer maleni opet pije na bočicu.😀 Možda je slučajnost ali palo mi je na pamet da loše jede otkad smo uveli čisti d3, prije sam davala Waya d3. Valjda od stresa sam u petak bočicu d3 ostavila preko noći van frižidera pa mu nisam dala preko vikenda nego zvala jucer pedijatricu za novi. I govori mi da ako loše jede se probamo vratit na Waya d3. I od jučer je bolje.
Nadam se da će to sad bit dobro, ako ne moramo kod gastroenterologa, već sam bila luda od žlice, a na par dana je unos mlijeka bio po mojoj procjeni oko 450 ml, strašno. 😔😔Sad zadnje je bilo 800 ml🥰
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji