Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    08. Kolovoz 2022. 22:40

Mi stvarno imamo sreće sa spavanjem, većinu vremena se uspava sam, ponekad ga trebam nosit ali dovoljno je par minuta 😄. Ako potraje malo duže stavim mu neki white noise na YouTube i to ga odmah obori. Zasad još uopće ne spava u našem krevetu, spavao je svega par puta i to kratko, kad smo pokušavali dojit prvih mjesec i pol. Jako mi puno znači da ne spava u velikom krevetu i nisam ga ni smjela puštat da se tako nauči, jer mi se stariji redovno uvali u krevet i to bi onda bila nemoguća misija🤣. Isto tako se jadan morao naučio spavat u uvjetima dernjave ili glasnog tv-a jer to što beba spava većem ne znači baš ništa. Kad se samo sjetim kako smo svi hodali na prstima kad je on bio beba.😔

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    09. Kolovoz 2022. 00:24

Upitnica žao mi sto nisam vidjela sliku, al vjerujem da je preslatka 🥰 bila. 
    Mi kako smo na selu naša spava sa nama. Ja sam za to kriva. Prije bi zaspala na meni , i samo bi je preselila u kindrepet.... sad ju okupam i  dam malo dohrane samo za spavanje i zaspe ko top. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

bibi
    09. Kolovoz 2022. 10:09

Tnx curke!
    Evo stavila sam ju sinoc u kindac, nakon sto je zaspala u bracnom. Pokusala sam ju uspavati u njenom krevetu ali nema sanse. Jako se voli ususkavati u mene, jastuke itd kad joj se spava pa u praznom kindacu nije znala di bi jadna. Ok je spavala, bas sam iznenadjena. U 5 je klopala i jos do 15 do 7 odspavala.
    Inace, od novosti, jucer si je bacila susilo za ves na glavu. Znaci, doplazila je do njega za dvije sekunde. Taman sam ga ispraznila i vidjela sam kako pada al nisam stigla do nje. Ima malu cvrgu i mama jedan zivot manje😅
    Htjela bi joj uzeti neke nove igracke, ima ko kakve dobre prijedloge? Trenutno su joj moje noge, slape i slicno zabavnije od svega.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    09. Kolovoz 2022. 10:11

Melani, pa vidis kako tebi taj mali vraca sto se mucis sa klopom🙈 Daje puse, spava ko veliki, ma divota.
    Clarissa- uspava ga jednom pa je miran iducih mjesec dana😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    09. Kolovoz 2022. 14:26

Da, mora se nekako iskupiti😀. 
    Evo još jednog malog ljubitelja lubenice, koji je to smiješak i oduševljenje bilo kad je probao. Za razliku od zobi i prosa koje mu zločesta mama trpa u mlijeko kad neće piti čisto🤣🤣

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    10. Kolovoz 2022. 10:39

Uspjeli smo zadnji čas da tata dobije 10 dana slobodnih za rođenje bebe po ovom novom zakonu. Ali može se koristiti do bebinih 6 mjeseci a mislim da smo mi ovdje najmlađi, ali evo ipak ako nekome treba informacija😄

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    10. Kolovoz 2022. 21:23

Melani, super da ste to ulovili, odlicno! Cekam da vidim hoce li se veca naknada za drugih 6. mj odnositi i na nas koji otprije koristimo dopust, nadam se da hoce.

• Upitnica_Split
    12. Kolovoz 2022. 09:54

Od jučer ujutro je konstantno na sve 4, ljulja se, sva ponosna 😂 i opet je skužila kako gmizati naprijed, a ne unatrag 😁
    Šit, moram počet usisavat i brisat pod...
    -
    Jutros muž i ja pospani računamo kad ćemo se više ikad naspavat - kad krene u školu pa uzmemo godišnji za tu svrhu 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    12. Kolovoz 2022. 13:47

Aaa bravo miska!
    Kak ti gmize? Moja se potegne rukama i digne guzu pa se odgurne stopalima/gleznjevima ko zabica. Uvijek prvo stane na sve cetiri i pokusa puzat, al ne ide jos. Nevjerojatno je koliko su brzi. Stalno mi je pod nogama. Imamo cak vec i sportsku ozljedu od tog guranja po podu😂 Skinula si je par slojeva koze na gleznjevima pa je danas za kaznu u carapama. 
    Jel ima netko opet probleme sa spavanjem. Evo vec dvije noci se sat/dva nakon sto zaspe probudi u suzama, teska tuga. Jedva ju smirim (sinoc mi je trebalo sat vremena) pa jos jeca i uzdise u snu…
    Ali inace ovo moje dijete se preporodilo od kad je mobilna. Stalno se smije, puno se igra sama. Ma super mi je s njom. Valjda se nebum urekla sad🤦‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    12. Kolovoz 2022. 14:06

Upitnice tocno tak nekak si ja mislim, zasad eskiviram redovito usisavanje dok se jos podloge drzi, ali kad pokreti uznapreduju morat cu se i toga primiti kukukeleeeeI bravo za malenu!
    Bibi kod tvoje sportska na gleznjevima, kod mojeg bude bojim se na nosu ili celu Iznervira se dok hoce prema naprijed pa nogama ide i kao zaba i kao crv, ali u zaru borbe zaboravi na ruke pa struze nosom i celenkom, a ja sve strikam jel bude tako i po parketu ako ga ne ulovim dok dodje do ruba. Neki dan mi skoro pao s kreveta, a na par sekundi sam se okrenula, stavila ga usred kreveta naseg mislec siguran je dok nesto dohvatim s drugog kraja sobe, a on se zarolao i ne znam kak sam ga nogom stigla zaustaviti na samom rubu kreveta, protrnula sam, muzu nisam ni rekla jer njemu stalno kvocam da pazi kamo ga stavlja. Joj super da ti se tak sama zaigra! Moj uspije maks pola sata i onda ga nesto uzruja u pohodima za igrackama na podlozi pa cendravitis... Bome i moj se budi, skoro svaku vecer nesto sanja i vriiiiisti, uzmem ga da ga smirim, a on vristi cvrsto stisnutih oci jer jos sanja, i nikako izaci iz tog sna. Prestravim se svaki put da nije temperatura neka zesca, a ono mali moj sanja nesto ocito grdo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.