Hvala na odgovoru. Za sad ne kaslje. Idemo se testirati danas, ali tražit ću samo iz brisa ždrijela. Nastavljamo skidati samo s paracetamol...sva sreća. Nadam se da je teži dio iza nas i da će to biti to...još danas 🤞
Mali je zakurio nedjelju navečer, mi u izolaciji (Murphy 🤬), okrenuli smo 50 brojeva tel prije negoli smo došli do nekog iz dječje bolnice. Na kraju mi je ipak frendica koja je nedavno isto prošla sa malim, objasnila kako se daje naizmjenično oba lijeka. Ma sad sam tata mata ... sirupi, čepići, mg, mL... 🤭😅
Tražit ću pedijatricu da ga pogleda kad ovo prođe.
Još se čudim kako sam ja ok s ovim moji koronašima doma. Valjda će me zaobići 🙈
💙👶 07.12.
Uf Jana, drzite se, nadam se da ce sto prije proci! Zazirem od temperature, imam ptsp od toplomjera a znam da nam je dugorocno suzivot s njim neminovan... Ajd pliz kad stignes napisi kako se paracetamol i ibuprofen kombiniraju, odnosno koliki razmak mora biti izmedju njih, jos to nisam apsolvirala, neki su mi rekli razmak 4 h, jedan dr rekao da razmak moze biti 2 h, ma nista vise ne znam. Zadnji put kad mi je kurio sam izmedju cepica i sirupa pratila da razmak bude 4 h... Hvala ti! Sretnooo i brzo ozdravite!
Mislim da paracetamol ide svako 6h, ali se vanredno moze dat i nakon 4h, ako je potreba.
Razmak izmedu paracetamola i ibuprofena je minimalno 2h.
Nama je srecom paracetamol (cepic) bio dovoljan za snizavanje. Temperatura je naknadno rasla, al proslp bi preko 6h pa nisam ibuprofen davala. Osim jednom, ali ga je povratila zajedno s prethodnom bočicom. Užas je izgledalo.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Melani pa napokon papiteeeee. Nadam se da niste koronu pokupili.
Jana nadam se da ste i vi bolje do sad vec. Mene je bas frka svega. Btw jel idete pod normalno s bebama u ducane? Ja idem ali rijetko, nekak mi to nije ugodno.
Pelene za kupanje- vjerojatno znate ( ja nisam naravno) da one ne drze mokracu. Ja u zadnji cas ulovila da ne zalije citava kolica🤦♀️
Moja zvjerka gmize po svuda, pocela se dizat na koljena i ruke i ljuljati naprijed nazad. Tak po par minuta stoji ko pijanac😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I ja dajem po tom režimu. Ali sirup, čepić još nisam stavljala bebi, čekam da pređe 8 kila da mogu ako bude trebalo dat cijeli a ne rezat vrh. Paracetamol dobro prihvaća, ibuprofen isti tren povraćao. Nisam nešto od bapskih priča ali sa većim mi se dobro pokazalo i stavljanje ploški krumpira na stopala😀
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Može krumpir, bitno da nije rakija 😂😂 dobri smo mi šta se na nama koristilo 😂
-
Nas je temperatura i uhvatila nakon 8kg težine pa nisam ni razmišljala o cijepanju čepića.
-
Bibi, jao 😂 zar nije netko ovdje napisao da te pelenice čuvaju samo govance na mjestu? 😁
Odlično da je vec na sve 4! Baš smo danas imale vjezbe nakon mjeseca pauze radi godisnjih i pitala me jel na sve 4 (je na krevetu, na tvrdoj podlozi bas i ne). Kaze da s obzirom na dob, moze u hranilicu tih 15ak minuta hranjenja, ali da je inace ne posjedamo bez razloga. Kolica smiju na 45 stupnjeva (ja pitam, a vec to radim, inace nece u kolica) 😂
-
Miška je do sad kakila svako 3 dana, a otkad svaki dan nešto konkretno papi, češće je i to. Danas sam je presvlačila na zadnjem sjedalu auta dok se ona smijuljila i bacakala, a sjedalo je s nagibom pa je to izgledalo veselo.
Vodimo je u šoping. Izbjegavamo najvecu guzvu i radi sebe i radi nje, al nekakav imunitet se graditi mora. Moja logika za moje dijete, ne savjetujem svima 😁
-
Ova drobilica jede šta god ponudim! Molim te bože/karma/višna da tako i ostane. Jedan dan vocna kasica, jedan dan povrtna i sve jede. Na nesto složi facu na prvu, ali traži još.
-
U nedjelju je krstimo, jedva čekam ponedjeljak 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bibi, muž i godišnji i noćna smjena - nisam ga na kraju tražila, al mu je samo donesem u dnevni kad se probudi u 5 i odem natrag u krevet. Kao da sam i sama na mini godišnjem 😁😁
Danas je spavala 2h popodne pa sam nastavila čitati drugu knjigu Harry Pottera tamo gdje sam stala oko nove godine 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Pelene- ako je netko napisao ja sam ocigledno propustila hahhahahha
Sjedenje- ma ja sve sto napisem pogazim. Svako malo mi sjedi negdje. Nikad sama ali kad joj dopizdi bit na trbuhu uzmem ju pa mi cici u krilu. Fizijatrica nam je pokazala vjezbe za stimulaciju posjedanja al nije ona bas miska koja voli da joj se pametuje😂 kad smo bile na vjezbama skricala je ko mali prascic. Pitam ja jel i druge bebe tak, veli zena ma daaa, dobro mozda je ona malo glasnija hahhahhaha. I ja sam jarcica pa sam znala s kim cu imati posla😂
Klopa- mi smo na dvije kasice. Za dorucak je danas dobila kuhanu jabuku, bananu i avokadu. Da sam lonac napravila sve bi pojela. Povrtne isto ok, a ak ubacim malo piceka onda pojede malo ali ima facu ko da ju kaznjavam. Isto kaki ko luda od kad klopa kruto. Non stop smo u lavabou na ispiranju😂
Upitnica- neka si ti njega uposlila. Njegov godisnji je tvoj godisnji😂 Moj je krenuo neke nocne raditi pa je na opce cudjenje i malo za promjenu umoran.
Harrya sam progutala jedno dvadeset puta🙈 Mala ce dobiti lektiru cim prva slova nauci😂 Ali zato je meni ostao onaj mutavi mozak jos od trudnoce, uopce nemam koncentracije ni za knjige ni za serije.
Krstenje- mi smo odustali za ovo ljeto. Javi kak je proslo😬
Curka 🤍 - 17.01.2022.
E da, na kakvim ste bocicama? Jeste kaj mijenjali?
Mi i dalje dr browns usko grlo, sisac br. 2
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Kako sam ljubomorna kad čitam kako lijepo papaju te vaše bebe🤣. On sad pojede, ali imam osjećaj ko da si misli: joj evo nje opet s tom bocom/žlicom. Ali iskupi se on svojoj mami svaki put kad se glasno smije, a to je bez iznimke svaki dan između 19 i 20 sati: beba na momente umire od smijeha 🥰.
Mi smo isti na dr browns, uskro grlo 2. Jeste maknule onaj zeleni naatavak? Zivcira me prat taj dio...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji