Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    09. Svibanj 2023. 16:36

Ja izgledam nikad gore. Imam cca 3 kile vise nego prije trudnoce i isto sam sva mekana i jos sam bas nekako ostarila u licu.
    Ne uspijevam se naci s nikim od frendica, na poslu mi je postalo jako kaoticno toliko da neke noci ne mogu ni spavati, a i tuga je i dalje tu… znam da si pitala za izgled a ja opet istresla dusu, nisam dugo…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    09. Svibanj 2023. 17:26

Joj da! Ostarila i ja u licu. Al moguće da je to generalni umor i unutarnje stanje...
    Samo se ti požali, slobodno piši ako trebaš olakšat dušu, anonimno je (osim šta je mene par ljudi prepoznalo 😂).
    -
    Muž i ja smo se u stanju posvađat u svakom momentu i onda se svašta izgovori pa ne znam jel to pravo mišljenje ili pretjerivanje kao kad djeca kažu "nećemo se više igrat!". Kao, lakše je kako ona raste al ne dozvoljava mi se izjava da sam umorna jer "i on je", imala sam 1 kavu nedavno jer ju je imao tko čuvat. Inače - on iziđe tu i tamo s nekim dok je ja čuvam (ok  pita jel može), a kad bi ja nešto dogovorila, on je uvali svojima jer "i on treba odmor". A nisam dijete rodila da ga čuva i odgaja tko stigne. Onda radije nikud i ne idem nego sam s njom 🙄

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    09. Svibanj 2023. 21:01

Joj ta nadje… kome je teze🤦‍♀️ mislim da je ta rasprava skroz deplasirana. Ja sam danas dobila poruku jel sve ok na poslu samo da bi iza toga mogla uslijediti zalopojka o umoru itd.
    Ali da budem iskrena, je lakse je s njom sad. Ne moram bas uvijek ja sve ALI cini mi se da necu nikad zaboraviti (a ni oprostiti) one prve mjesce, pa skoro i do godine. Bas vidim da je to trajno utjecalo na moje misljenje o njemu, pa i na odnos…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    10. Svibanj 2023. 08:33

Ajme Bru, bome ste svašta prošli, drago mi je da je sada dobro.Nisam ni znala da se tako nešto može zapetljati, ajme.
    Mala Upitnica je party animal :) :)
    Tigrice, super da je muž tu!
    Za tutu nisam sigurna, možda bi mogli kroz ljeto nešto pokušati, skužila sam da kaka najčešće na ista dva mjesta u stanu, stane se, čučne, obavi svoje i onda trči sretan okolo, presmiješno. Ali kad će biti spreman baš za tutu, vidjet ćemo, bilo bi super kad bi taj proces glatko išao, ali ne polažem velike nade, više se pripremam da će u tantrumima i tutu bacati po stanu kao što sad zna sve razbacivati Teške igračke smo morali sakriti da televizor ili prozori ne nastradaju
    Bibi, suosjećam... Tako ni ja ne mogu zaboraviti koliko sam isplakala tijekom porodiljnoga (isto imam osjećaj da je baš utjecalo na moje sadašnje osjećaje prema mužu), koliko sam bila prepuštena sama sebi a očekivala partnersku podršku i toplu riječ. Zvučim sad kao kmečava curica, ali evo vama ponekad istresem što me tišti.Sada je drugačija priča, ipak je on pola dana s malim i malac uživa s tatom, ali kad se vratim s posla opet sam sama jer on ode raditi i vrati se kasno kasno u noći tako da se jedino nedjeljom vidimo, što on naravno do podneva prespava. On je umoran a ja eto uopće nisam, ko mene pita, ma ja ni ne moram spavati i mogu se po noći stalno ustajati i tako to... Malac je s nama u krevetu već neko vrijeme, to mi je jedini način da odspavam, mužu počelo smetati što više nije u krevetiću i što se navikao biti između nas, a mene sad već zaboli što mu smeta jer stalno vrtim film kako je i njega "zabolilo" što je meni sve smetalo i što sam uzalud molila. Ahhhh. evo ne znam hoće li se situacija između nas poboljšati, možda ovo više nisu samo moji hormoni, možda sad jasnije vidim stanje. Nemam pojma. Isto nemam kave s frendicama jer nemam kome malog ostaviti, kad stignu, frendice mi se pridruže u šetnji ili parkiću, no nemam onaj solo time. Ma samo nek mi je malac zdrav i zadovoljan, drugo će se valjda već posložiti... Htjela bih da odrasta uz roditelje u harmoničnom odnosu a ne da stekne izvrnutu sliku da smo s njim na smjene, valjda će se i to posložiti kad dobijemo vrtiće/jaslice. I da, imam osjećaj da mi je mozak stalno prenapregnut, da brinem o apsolutno svemu pa nekad stvaram brige gdje ih ne bi trebalo biti, možda idealiziram, ali tooooliko bih jako htjela da smo više svi troje zajedno da malac ima pravu obitelj, ovo sad je kao neko krpanje i to me baš ždere.

• Clarissa
    10. Svibanj 2023. 08:33

Gledam se u ogledalu, isto ostarila u licu, bila sam uvijek jako baby face i svi mi davali 10 god manje, sad kao da sam se srozala ful, od tinejdžerke do mlađe granny čovječeTo dugo razdoblje nezadovoljstva i tuge ostavilo traga na meni i ne smijem se koliko sam se prije smijala, kao da je u meni stalno neki potisnuti grč, ali pred malcem se blesiram i klauniram jer hoću da mi bude zabavljen i sretan. Možda ću na kraju izgledati kao Harley Quinn kad do kraja prošvikam

Bru1502
    10. Svibanj 2023. 22:12

Upitnica_Split

Joj da! Ostarila i ja u licu. Al moguće da je to generalni umor i unutarnje stanje…
    Samo se ti požali, slobodno piši ako trebaš olakšat dušu, anonimno je (osim šta je mene par ljudi prepoznalo 😂).
    -
    Muž i ja smo se u stanju posvađat u svakom momentu i onda se svašta izgovori pa ne znam jel to pravo mišljenje ili pretjerivanje kao kad djeca kažu "nećemo se više igrat!". Kao, lakše je kako ona raste al ne dozvoljava mi se izjava da sam umorna jer "i on je", imala sam 1 kavu nedavno jer ju je imao tko čuvat. Inače - on iziđe tu i tamo s nekim dok je ja čuvam (ok pita jel može), a kad bi ja nešto dogovorila, on je uvali svojima jer "i on treba odmor". A nisam dijete rodila da ga čuva i odgaja tko stigne. Onda radije nikud i ne idem nego sam s njom 🙄

Ajme da i moj to cini. On izadje u dva popodne s nekim frendom i nema ga do kasno a ja cuvam cijeli dan. A kad je moj red on ga odvede svojima pa ga tamo cuvaju, a ja jos ne ostanem neg dva sata. Jednom je cak sreo moju majku pa je logicno se snaso i otiso s malim u nje na druzenje. Lukavci.
    Moja druzenja isto ugl ukljucuju to da vodim malog sobom u setnju s prijama il u nekog doma, bas rijetko odem sama jer i prije cesto moraju cuvat svoju djecu. 
    Ko da svi stedimo muzeve i zurimo nazad djeci doma.

Meni uvik ljudi misle da imam manje godina, baby face. Imam masu sijede kose plus podocnjaci od loseg spavanja. Kila su ista kao prije to je cak odma poslo, vec mjesec iza rodilista ostalo jedno kilo u plusu. E da i ujutro mi treba pet min da dodjem sebi, sta bi se reklo umornija se probudim nego ka legnem. Stare kosti, vesele 30e. Nekad se pitam s vise djece i obaveza kakva bi se tek budila. 😅

Mateo 30.11.21

bibi
    11. Svibanj 2023. 15:51

Clarissa

Gledam se u ogledalu, isto ostarila u licu, bila sam uvijek jako baby face i svi mi davali 10 god manje, sad kao da sam se srozala ful, od tinejdžerke do mlađe granny čovječeTo dugo razdoblje nezadovoljstva i tuge ostavilo traga na meni i ne smijem se koliko sam se prije smijala, kao da je u meni stalno neki potisnuti grč, ali pred malcem se blesiram i klauniram jer hoću da mi bude zabavljen i sretan. Možda ću na kraju izgledati kao Harley Quinn kad do kraja prošvikam

I ja sam s malom dezurni klaun, kakva god zaista bila taj dan. Cak sam u nekoj svadji dobila epitet licemjerne jer ‘kao tesko ti je i meni se.. a onda se minutu nakon kesis s malom’…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    11. Svibanj 2023. 16:22

Svi su se u istoj školi obrazovali... Tužno zapravo. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    12. Svibanj 2023. 17:02

Ni moj nije puno drugaciji. Ima dana kad je dobar cak se i potrudi , al ima kad ga u..... i onda se cudi zasto nesto nisam napravila,ili rekla, pa sta sam ljuta.   Kad smo kod moje mama mazu samo mami uvali, ili se eventualno zna ima prodrizit pa se igrat sa njima dvjema. Mama koliko god je nikakva da sve kad je maza sa njom .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    14. Svibanj 2023. 09:03

Sretan Majcin dan curke!
    Meni je bas praznicno grrrrr, opet bez tople vode (i grijanja, ne mogu vjerovat da za grijanje u 5. mj prigovaram ali tako je). Ali ovo s cjevovodima u Zg mi je vise nepodnosljivo :( 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.