Moja jos uvijek cica po noci. Kako koju noc. Proslu jednom ,nocas 3 puta. Neda se...
Pocela je hodat po malo, jedan napravi 3 koraka drugi dan prehoda i 3 m. Jeeee🤗
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mama je kod Sibenika, mi u Zg. Nismo bas dovoljno blizu da bi ‘skocila’ po nju ako bude drama.. ne znam, pokusat cu rascjepkat go pa nekako skratiti tu prvu rupu bez mene. Ako ce ici.. ako ne nemamo sta nego sjest u auto i po nju..
Melani znas da se sad moras naspavat za ‘kad beba dodje’ hhahhahah sori morala sam
Stvarno, kak ces s nocnim hranjenjima kad beba dodje?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ma mislim da neće bit problem ubaciti to njegovo jedno hranjenje u hrpu noćnih hranjenja za bebu, više me muči to što Miš ima strašno lagan san i nema šanse da ga bebeći plač ne probudi. Tu sam sa starijim stvarno imala sreće jer on kad zaspi spava ko top do jutra, eventualno popije vode u nekom polusnu.
A bit će čupavo ali nekako ćemo 😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Melani drzi se , beba dolazi. Kako je vrijeme proletjelo.
Maza konacno prohodala.
Stvarno je proletjelo...drzi se, nek sve bude skolski :)
Nadam se da su malci zdravi i da je sezona raznih bolesti gotova, nek bude makar ljetni predah.
Bravo mala Tigrica! Ode i ti u jurnjava svijet :) :)
Moj se zadnjih dana poceo suvereno penjati po stepenicama, vise nece ni prst nego se za stupce rukohvata prima i tako frajer ode na treci kat, uopce nema straha ni opreza pa sam stalno na oprezu da se podmetnem da ne ljosne Cak je dvije noci prespavao u svom krevetcu u miru i onda opet krenuli klasik vristeci snovi i nastavak s nama u krevetu :) Ali sve vise ima uzivanja, trci od mene do muza i daje nam puse kad se vratim s posla, sad je u nekoj sentimentalnoj fazi dok ga opet tantrum zbog bilo cega ne presalta :) Tipa, poludi od bijesa sto mu klimu sa zida ne mogu skinuti, on hoce tu bijelu kutiju i dere se daj daaaaj, pokazuje na nju pa onda ima ispad bijesa a meni to smijesno, zacepim usi i smijem mu se
Hvala cure😀
Bravo mala Tigrica!!!
Clarissa, mi dobili od nefrologa zadatak da do idućeg uzv bubrega koji je za 6 mjeseci moramo rješit pelene. Jer kao skloniji je infekciji dok god ima pelene. Pa to mi se čini ko nemoguća misija. Jesu vama rekli tako nešto?
I jesam ja jedina koju beba još ne zove mama😭😭? Sad me već malo panika ima 15 mjeseci danas a stvarno još ne priča ništa smisleno...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ma daj, nama to još nisu rekli. Na zadnjem uzv prije 2 mj bilo sve okej opet i nefrolog rekao da čak ne bi ponavljao onu pretragu s kateterom u pimpač da ga ne mučimo jer on na temelju dosadašnjih uzv-ova bubrega misli da se refluks prirodno korigirao. Moramo dvaput (svaki mj) odraditi pretragu urina i urinokulturu pa opet na kontrolu u Klaićevu, ako ovi nalazi budu okej, nefrolog je rekao da neće ono s kateterom i da ćemo proglasiti da više nema refluks. Prestali smo s profilaksom prije par tjedana (nefrolog tako rekao, da kad potrošimo dozu ne uzimam novu) tak da je vrijeme za lovljenje mokraće u vrećicu, moram to logistički posložiti jer se nosi u dva različita labosa ujutro...jooooj zašto isti uzorak ne može biti i za urin i za UK... Jel se vama infekcija ponavljala? Nama na svu sreću nije kroz ovih godinu dana, a stalno mi ta strepnja tinja.
Super da više ne morate na tu pretragu kateterom!
Nije se srećom ponavljalo jedino je na urinokulturi 2 puta došlo "više vrsta bakterija" ali to je kao ok jer je urin bio super pa se valjda kontaminirao uzorak za uk.
Mi urin i uk kontroliramo svaka 2 mjeseca i tako od početka a ne znam do kad će morati biti pod kontrolama. Ma svo zlo s tim bitno da je dosad uvijek sve ok
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hvala cure 🤗
Melani ni moja ne prica smisleno. Mama ,govori za sve i kad mene zove. Ka ka tu i tamo kad kenja. Ba ba...nema znacenje, govori tak , tata jako rijetko. Uglavnom rijec mama je za sve... i kad je gladna.
Bude propricala.
Pozz, ekipa! 🖐🏻
Redom kako se sjetim:
Noćna bočica (ili dvije) kod nas još postoje. Sve ovisi o tome kako je jela kroz dan i kako spava noć. Al ne smeta mi, recimo sa sam navikla na konstantni umor 😂😂 jer često ne zaspem odmah kad je nahranim pa zjakam i po 1h. A za posao se budim u 5i30
-
Zdravlje - prošli tjedan pila 5 dana sumamed. U ponedjeljak na kontroli sve ok. Al odlučimo je oataviti doma do iza praznika u utorak jer je ima tko čuvati, a i da malo uživamo u zdravoj bebi. Ona jučer fibra 38 6C. Danas čekali 1ipo sat na pregled, kao sve ok. Malo crveno uho, izbijaju gornje trice (jučer samo mlijeko i vodu, danas nešto i jela al točno pazi da ne dira bolno mjesto). Trebalo bi proći i samo. Ako ne, doktorica kaže da je antibiotik jedink rješenje. Više i ne znam koliko ih je popila, možda 7 od rođenja....
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji