Sretan rockas Upitnice!🥳
Sjecam se kad je na staroj grupi Upitnica rekla da je rodila i da je bio kaos s muzem i stvarima (izmedju ostalog), da sam osvjestila da bi tako i ja mogla.
Malena je rodjena 37+2 i nitko ni u jednom trenu nije spominjao bilo kakvu razliku u odnosu na terminsku djecu. U bolnici smo ostali 5 dana radi zutice.
Jedino je fizijatrica rekla da bi joj se kod pracenja milestone-a mogao gledati korigirani termin ali nije trebalo jer je sve bilo ok.
Ja sam jedino uvjerena da je refluks imala bas zbog ta 3 tjedna. Samo kaj me nitko nije ozbiljno shvacao jer je bila velika beba (rodila se sa 3880kg i 52cm🙈) pa kao nije bitno kaj povraca non stop. Sve u svemu neka mala Melani ostane jos neko vrijeme kod mame😊 btw kad ti je termin i kak si?
Sve zabavne igracke u biti nisu igracke. Obozava labela, kreme s poklopcem, kisobran, metlu, moj novcanik i kartice i tak…
Drzim fige da mala bolesnica sto prije dodje sebi, skupa s mamom.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Upitnica Sretan rock🥳🍻
Brz oporavak mini Upitnici , drzite se obje.
Moja voli otvarat i zatvarat kutije, tipa od duda ,ambalaz u kojoj su kupljene, ili maznut kutiju od maminog/bakinog tlakomjera. Lupat sa kuhacama, zlicama. Docepat se novcanika i svega raskupusarit, i kopat po torbi. Sad mi vise nista ne pada na pamer.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Hvala svima 🤗
-
Ljubičica je dobila još 2 dana sumameda, bolje je, al nije prošlo. Doktorica sumnja na blažu virusnu upalu pluća. Još dosta kašlje i nos je kao fontana, al nema temperature već drugi dan.
-
Jao, novčanik i kartice.... time je "zabavim" u autu. Izgubila mi je dvije kartice za bodove (možda su upale u autosjedalicu) i člansku od planinarakog društva (ovo se hvalim, a zadnje članstvo koristila 2018. 😂😂 nadam se opet dogodine!)
3 MPO postupka
💜 01/22.
Super da nema temp i da joj polako prolazi. Mišu je lice katastrofa idemo kod dermatologa u pon🙄
Bibi termin mi je 29.06. Ma muče me migrene pa malo skoči tlak pa se pojave proteini u tragu u mokraći a to nije baš dobro. Zasad nije zabrinjavajuće ali moram to pratit. Vene na nogama su mi pregrozne ako tako ostanu morat ću ih rješavati nakon poroda. Ma jasno je kod dan da tijelo još nije bilo spremno na ovu trudnoću. A očito ni psiha jer sam dobila nekakav paničan strah od poroda, ne mogu po noći zaspat ako krenem mislit o tome. Svi mi se smiju jer kao treće je i samo će izletit van a prva dva poroda su stvarno bili ok. Ali kako god veselim se jako toj maloj curi, samo da sve prođe dobro.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ako te tjesi ja sam imala epizode viskog tlaka kroz citavu trudnocu. Jednom ili dva puta sam imala proteine u urinu (najcesce kad nisam jela dovoljno taj dan) i sve je bilo ok. Na porodu mi je cak na momente tlak bio dosta nizak. A porod, ne znam. To su sve traume s kojima se nosimo najbolje sto znamo. To sto je trece nista ne mijenja..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ja sam niskotlakaš cijeli život, a u trudnoći je znao skakati u nebo.Trudnoća je zbilja "drugo" stanje".
-
Apropo poroda, pokušaj si ponavljat da na malo što možeš utjecat, sve ide nekim svojim tijekom, ali tvoje tijelo zna šta mu je činiti jer je to prošlo već dva puta. Možeš se samo potruditi opustiti, izbaciti iz misli crne scenarije. Bit će sve ok 🤗
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hvala cure🙂. Moram se sabrat, kako god...
Još veliki ovih dana svako malo pita kako beba izađe iz trbuha. Zasad još ne pita kako je došla u trbuh😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Jutro!
Mi smo se jucer cijepili s moparu cjepivom. Kaze sestra da reakcija moze biti i zakasnjela, nakon 7-10 dana.
Nismo imali klasican sistematski, samo joj je pluca i grlo pregledala. Nije se prestala derati citavo vrijeme pregleda.
Kak ste vi?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Jel ima netko da se rijesio nocne bocice?
E da, rekla je da se boji da je premala za ostavljanje kod bake na tjedan, dva. Kaze preko dana je to sve super, ali kad dodje noc obicno bude problema. Na sto muka sam.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Mi bili kod dermatologa pa se derao svo vrijeme a nije da taj pregled boli ili nešto. Sumnja je na atopijski dermatitis, dobio 3 vrste krema i kapi. Svejedno mora i kod alergologa.
Zadnjih dana je baš težak, budi se po noći, po danu slabo spava, zeza za jest ali noćne bočice se ne odriče za ništa.
A kreme mu moram mazat dok spava inače ih liže ilj obriše.
Bibi, dal imate mogućnost probat pa noć, dvije pa ako bude kriza da idete po nju? A ako bude sve ok, super...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji