Sad sam se sjetila da si se ti i prvi put pojavila na ovoj temi (tj trudničkoj) bolesna u trudnoći ... bila je korona isto, ako se ne varam.... uh.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hehe istina, tad je muž imao koronu. Ja u biti još nisam nikad imala pa me zato strah pogotovo sad u ovim tjednima. Bar će ako sve bude kako treba bit ljeto kad dođe beba pa taman da malo ojača do jeseni i novog kruga viroza.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Cure drzite !
Ajme , kad ce vise kraj ovim bolestima.
Sa maze na mene preslo, ja smrkava.
Melani nadam se da ce te trudnicki imunitet sacuvat od korone. Moj je pokupio koronu, kad sam bila trudna imala mjesec dana do poroda. On nikakav a meni nista. Muz se usro da ja nisam pokupila. Tako se nadam da neces ni ti.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mi danas idemo na (nadam se zadnju) kontrolu kod fizijatra.. javim sta kaze. Pitat cu ju bas za ispade bijesa itd. Kod nas je to vec krenulo, cim nesto ne moze..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Hej bibi, sretno! Da, javi, baš me zanima što će ti reći. I ja sam pitala pedicu jer su izljevi bijesa naveliko aktualni kod nas, udara glavom u pod i zid kad se naljuti (a naljuti se za svako moje ili tatino ne ili ako nešto istog trena ne dobije), zna se baciti na leđa i lupati nogama, vrištati, poludi i kad ga ne pustim sa sobom u wc (gle čuda što se želim popiškiti barem na minutu na miru), postalo mi teško ostati smirena u tim trenucima jer sam i kronično neispavana od noćnih ludila... Pedica rekla da ne brinem, da to nije za nikakvu dijagnozu nego da on počinje iskazivati bijes, da su krenuli tantrumi i pokazivanje karaktera i da ga sad treba tesati i odgajati, da ga stavim na mekano kad krene s takvom epizodom i da će s vremenom proći. Ja više nisam pametna, govorim si faza je, proći će, ali postajem sluđena i osjećam se kao promašaj odgojni...
Cure nadam se da ste bolje!
Evo nas. Da se malo pohvalim, kaze dr da je izuzetno motoricna, nije se mogla nacudit kaj izvodi sve s loptom. Pitala je da li imamo sportasa u obitelji i tak.. jedino sto je rekla da joj nogice jos mrvu ‘idu u oks’ ali da i to ima vremena ispraviti. Rekla je i da je jako muskulaturna, jaka (zenska po citavom stanu vuce one velike boce vode od 5l haha) i tak. Sve u svemu bas ju je jako ishvalila, rekla je da radi stvari koje djeca sa 2 moraju znati. Prosetala je s njom po stepenicama i kaze da je super da izmjenjuje nogice kad se penje.
Bijes- kaze dio karakter koji vec dolazi do izrazaja a dio je zbog predverbalne faze u kojoj osjecaju nemoc.
Ispitavila je da li mase pa pa, imitira zivotinje, slusa naredbe, jede sama i tak…
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Super za malu Bibi!
Kod ispada bijesa ja sam pokušavala ovako: pazit da nije negdje gdje se može opalit u nešto, čučnula bi krak njega i čekala da prođe. U sebi bi se raspadala ali prema njemu skroz miran ton. Muž se čudio kako to uspijem jer inače sam sve samo ne skulirana osoba.
Meni jučer kroz par sati potpuno nestao osjet mirisa. Jutros pozitivna na covid na kućnom testu. Znači ipak je i kod velikog bila korona a i mali sigurno ima. Svima nam se nadovezalo na već postojeće viroze. Naravno, sad umirem od straha jer kašljem i dalje, a temp zasad do 37. Samo da prođe dobro.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Stvarno vjerujem da ce sve biti dobro. Sto si rekla kad ti je pregled?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
A vezano za smirivanje. Kad je popizdila neku vecer htjela sam joj pomoci i zagrliti ju, a ona ni pet ni sest me ugrizla svom snagom za obraz.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji