Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    28. Travanj 2023. 11:20

Pa bravo mala Bibi!!
    Melani nadam se da ti temp nije rasla i da je krenulo nabolje, drži se. Kako si danas? Ja nakon viroze od prije 2 tjedna koja nas sve pokosila još malo kašljucam, a sve si razmišlljam je li to možda bila i korona jer su mi okusi i mirisi još čudni, nekako nedefinirani. Al nema smisla sad nagađati kad se nisam bila testirala.
    Jučer su opet bili ispadi bijesa jer ga nisam pustila u wc, toliko krene vrištati da bez zraka ostane nekad. Trudim se ostati smirena, isto se spustim na pod do njega, kasnije sam onda puna svih tih emocija koje upijem a ne izventiliram ih nigdje.

ivana.s
    28. Travanj 2023. 12:02

Pozdrav drage mame! Prikljucujem se ovoj temi zimskih beba rodenih 21/22, nadam se da mogu 🤗 Toma je roden 21.1.2022. Aktivno cu sudejelovat ovdje s vama, kakvi su vam u jaslicama ako idu? Mi smo muku mucili, ali sad je naviknuo. 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Upitnica_Split
    29. Travanj 2023. 11:26

Dobrodošla!
    Moja miška ide u obrt za čuvanje djece pa su miješani od 1 do 5 godina. Ok je, navikla se. Kažu tete da to šta je najmanja ne znači da se ne tuče jednako za igrače a često i pobijedi 😂
    Slabo jede tamo al i to napreduje s vremenom jer shvaca da jede tad ili ostaje gladna. Spava dobro, kažu da najbrže zaspe (kako i ne bi kad se budi oko 5ipo, a spavanac je u 12).
    -
    Ok, tantrumi. Vidim da mi imamo sam ta- od tantruma 😂 ljutnja, glumi da plače, malo se izvija ako jr baš drama al inače je dobra. Ne grize, ne udara se ni baca po podu. Sve je to dio odrastanja. Bitno jr ostat dosljedan u odlukama al dat do znanja da smo tu u svakom slucaju. Dosadno i dosadno ppnavljat i govorit.
    -
    Zdravlje - a ok, cili tjedan super kako je prošla fibra i osip. I sinoc krece kasljanjr u snu i zacepljen nos i jutros pinku toplija. Ok, samo 37.1 al za ispalit.....
    Uto i sri ide u vrtic, u cetvrtak ne radi pregleda ociju i u petak ne jer joj se teta udaje kod maticara 😁 party je u subotu i ocekujem da cemo otic doma prije dolaska DJa 😂😂😩 imamo još teta za udaju 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    29. Travanj 2023. 20:27

Dobrodosla! Samo ti pisi, ionako nas je jos malo ostalo na temi.
    Upitnice a jel uspijete vikendom spavati malo duze ili se miska digne ko da je radni dan? Kak prezivi siroce citav dan samo s jednim spavancem uopce?
    Pokusaj se zabaviti, pa makar uz aperitiv😂
    Nase ludovanje je manje izrazeno kad joj se nesto sto zeli ne da a puno vise popizdi kad nesto ona sama ne moze. Npr ubaciti pravi oblik u umetaljku, dohvatiti nesto  sa stola, e tu bas poludi. Ruke su mi pune masnica ali s obzirom da to radi samo meni vjerojatno je neka druga pozadina. Sad smo za vikend skroz same i bas vidim da gusta u mojoj paznji. I super je volje za razlku od one lude faze nedavno. Podsjeti me kako je stvarno dobro dijete kad ju nista ne muci..Btw svakakve zube vidim u ustima 😂 Sve nesto nasumicno raste. Ovih 4+4 naprijed i onda trc trc zub😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    30. Travanj 2023. 21:48

Mislim da imam bistro dijete al jos ne kuzi koji dan jr radni a koji vikend 😂😂 njoj je ustajanje uvijek kao za posao. 
    Izdrzi dan s 1 spavancem ali vec prije 19h klone. Da ne ide u vrtic spavala bi 2x. Zao mi ju je,ali tako je. Mada, ako popodne da do znanja da bas mora ubit oko, pustim je koja god ura bila. 
    Moja miška bijes ne iskaljuje na meni, tuče uredno svakoga 😁 ali samo meni pokaže sve osjećaje. Sama s tatom super, baki, teti ili u vrtiću - ok. Dođem ja - mora bit u fizičkom kontaktu sa mnom, mora kenjkat ako je spustim, mora me nać hitno ako nisam kraj nje, svaka igra se odjednom mora samo udvoje, nitko više nije bitan ni zabavan 😂 odmaknem se doslovno samo 30cm - plač kao da sam je napustila.
    Volim činjenicu da sam joj (još uvijek) najdraža osoba al nekad sam overwhelmed (koja bi bila nasa rijec?).
    -
    Tigrice, Melani, kakvo je zdravlje?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

ivana.s
    30. Travanj 2023. 22:04

Hvala cure! Mi isto imamo samo problem s papanjem, bas je izbirljiv opcenito i doma. Upitnica_Split T. preferira tatu, on se nesmije ni pomaknuti odmaaa deracina. Ali naravno najvise vremena provodi samnom. 

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

Tigrica
    02. Svibanj 2023. 06:19

Dobro dosla Garavusaa.
    Evo krecem na posao. 
    Muz je iskopao da radi od doma za sad ,pa on preuzima mazu za vodenje i kupljenje iz vrtica. 
    Obje smo dobro,maza je jos bolje . Malo mi jos nos  curi i slabo osjecam mirise. 
    Moja ide u privatni vrtic. Bilo je oke kad je isla. I klopanje i spavanje. Na jednom je spavancu do dva ,kako koji dan. 
    Ja sam joj broj jedan za sada  dobar je i tata. Podivlja ako se maknem ,muz ju zagrli pa prode kroz par minuta. Tako je i sa spavanjem. Uspavljujem ju nikako da zaspi ,muz ju uzme zagrli za 5 min maza ko top. 
    Upitnica kako bilo na svadbi! 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    02. Svibanj 2023. 07:34

Dobrodosla!
    Nismo dobili jaslice prosle god, ove godine se jako nadam da cemo dobiti jer nemamo nikog, stalno gledam kad ce Zg otvoriti e-upise.
    Moj je jucer trcao kao lud, cerekao se kad je otkrio koliko brzo moze trcati, bas smo dobro proluftali citav dan, bili kod frendova na rostilju i igranju, pomislila sam bude napokon noc odvalio normalno, ali jok! Vidim da pokusava svasta reci ali uzlaze brbljarije i baljezgarije pa se naljuti, cak zna u toj ljutnji biti smijesan, no kad ga zasarafe the tantrumi, daleko je to od komedije. Al dobro, bude proslo, a do tad razmisljam o tensilenu heheh

bibi
    02. Svibanj 2023. 12:00

Jeste kupovali ista od prometala za male?😬
    Moja stalno krade romobile po parku pa se mislim da joj uzmemo jedan. Tricikl nismo na kraju, ne znam di bi sa svim tim u stan…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

ivana.s
    02. Svibanj 2023. 12:27

Kupili smo Lorelli tricikl i zadovoljan je. Mi imamo kucu, pa je s svim u jednu ruku lakse, jer je vise prostora. 

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.