Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    26. Svibanj 2023. 21:16

Pričanje - kao kod Tigrice, sve je mamamama, a i ja sam 😂 nikoga drugog ne zove. Auto je brm brm, maca mau, pas vau. Pokazuje prstićem stvari, npr. di je mami nos? 🥰
    Ne bojim ae da će joj faliti riječi, pomalo 😁
    -
    Motorika - u lipnju imamo kontrolu kod fizijatra, nadam se zadnju, mada još sjedi u W nekad. A jbg, nisam više ja svaki dan s njom da mogu paziti. Sjetila sam se da mi je rodica tako sjedila do puberteta a najspretnija je osoba ikad, bavila se profi sportom. Tako se tješim, da  😂
    Počinje se penjati na stepenice ako ima dobar oslonac za ruke, ako ne - može i na sve 4 😁
    Uzima stvari veće od sebe i nosi (košara za rublje) i sl.
    -
    Spavanac - doma je zadnjih dana oa spava 2x dnevno. Neka spava, i ja bi da mogu 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    26. Svibanj 2023. 21:18

Joj, Melani, baš su mi proletili tvoji tjedni! 🤩 uskoro stiže mala curka 😍
    -
    Puštaš li im od Juhuhu pjesmicu Seka? Idealna za vas 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    26. Svibanj 2023. 22:08

Upitnica, stalno puštamo tu pjesmicu preslatka nam je! Čak i tata ju pjevuši nesvjesno🥰
    Ajoj, baš mi je žao da nemate miran vikend ali možda prođe samo.
    Meni je isto proletilo, a samo torbu za rodilište imam spremnu drugo još ništa. Kao sutra ćemo😅
    Miš se isto počeo penjat po stepenicama, danas smo ga brat i ja svako za jednu ručicu i ide on polako.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    27. Svibanj 2023. 09:32

E bas sam jutros cula pjesmicu seka, foraaa :) Super za malce, fino svi napreduju, ma samo nek nam budu zdravi. Mi prosli vik bili na krizmi, danas idemo na krstitke...

bibi
    27. Svibanj 2023. 12:39

Pricanje- isto kao sto su cure rekle samo sto je kod nas tata. Cisto i lijepo izgovoreno. Od ostalih pametnih stvari imamo njam njam za klopu, brm brm auto, vau vau pas, kocka je ka i tak.. isto pokazuje dijelove tijela na sebi i na plisancima.
    Po stepenicama ide i gore i dolje. Drzi se za rukohvat ili moju ruku. S obzirom da smo na 4. katu bez lifta, bog ju blagoslovio😂
    Apropo seke, prosli smo tjedan imali situaciju. Dosla nam je frendica s bebom od 3 mjeseca u setnju. Mala nije htjela biti u kolicima pa sam ju malo i ja nosila da ova ne umre. Znaci, cure moje koja tuga. Krokodilske suze, citavu setnju su se njih dvije izmjenjivale u plakanju. Njena jer je mala, moja jer je ljubomorna. Kad smo ih otpratile mala se preporodila🙈 da nama dolazi seka imali bi ozbiljan problem.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    27. Svibanj 2023. 12:42

Btw krenula ispunjavati prijavu za zg vrtic. Mislila na kraju radnog dana, onako na brzinu hahhahahhaha
    Znaci, samo da me jos nisu pitali jel zna sama zivjeti i kuhati😂 a kombinacije koje po parku cujem kako iskemijati da upadnes ajajajaj
    Mislim da ce kod nas baka morat nastavit cuvati i na jesen. Eventualno cu ju u neku igraonicu upisati na par sati tjedno..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    27. Svibanj 2023. 16:03

bibi sretno sa upisom,  neces ih ispunit na brzinu, to sam i ja mislila kad sam ih prvi put ispunjavala, kad nema sta ne pitaju. I mi cemo predat papire. Cekam muza da sjednemo i odradimo skupa prijavu. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

bibi
    27. Svibanj 2023. 19:30

Evo krenula je s mama mama mama. Da si ranije pitala Melani mozda bi i prije krenula.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    29. Svibanj 2023. 06:38

Pozdrav! Nas je tu ostalo ful malo (iz zg jos i manje) pa ne znam koliko cemo ti uspjeti pomoci. Uglavnom, koliko znam senzogym ima i u zg svoj program. A pored njih znam da kiddo centar radi slicne stvari. Ja sam s malom htjela ove zime ici pa je krenula sezona bolestina i odustala sam.
    Sve ovisi u kojem cete dijelu grada biti.
    Ja planiram svoju upisati u lokalnu igraonicu svaki dan na 2,3 sata, ako ne dobije vrtic…
    Sretno u svakom slucaju!

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    29. Svibanj 2023. 07:57

Bibi, mi smo mislim isti ili susjedni kvart pa da privatiziram malo - znas li sto je s toplom vodom? Mi ju nekim cudom imamo iako je ona obavijest da je nece biti do 5.6., ne znam jesu li onda pomaknuli radove nakon sto su sanirali "havariju" ili se ove godine posrecilo pa je krace bio prekid t vode...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.