Tigrice, vjenčanje je tek ovaj vikend 😁
-
Vozila? Imamo doma autić-guralicu. Počeli smo ga nositi sa sobom ponekad. Sama se popne, malo gura, svira i sl. Tricikl nismo kupovali jer nece ni u kolica vecinu vremena nego bi setala ili da je nosim. A nemam ruku i za nju i za vozilo 😑
-
Nadam se da cete svi dobiti vrtic. 😊
-
Miška me počela zvati Mama i počela je ljubiti igračke uz "ba" 🥰
3 MPO postupka
💜 01/22.
🫣 Upitnica jutros sam sve vidjela krivo.
Onda ti zelim dobru zabavu🤗
Vozni park...moja nema nista. Svugdje ju furam u kolicima, jos ne hoda, teski je ziheras. Muz je kupio za bic sjedalicu i kacigu. Imali su u ponedjeljak probnu voznju nije se bunila.
Ja bi kupila tricikl neka stojoi. Muz neda. Cim vidim da je na snizenju ja kupujem, a on pizdi. Srecom imamo supu za drzat stvarini kucu na selu🫣
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
I pobjeze mi poruka.
Moja vice mama, danas prvi dan jaslica . Sve bilo oke u jaslicama. Kad je dosla doma nece bit sama. Uglavnom ide zamenom i govori mama. Sve cisce i bolje.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
A bjavoo mala Tigrica! :)
Nismo nikakva vozila kupovali, dobio je od frendova njihov bic guralicu, samo jos malo mora narasti za to pa je u podrumu. Stalno hoce jurcati, nisu mu kolica vise bas napeta pa ih i sam gura po vani i juri, pristane biti u njima tek kad se izmori :)
Sad kod nocnih budjenja osim vristanja sve vise baljezga nesto, probudi se pa ima monologe na nekom svom jeziku, mozda je zbilja onda u frustraciji zbog te predverbalne faze isto... Po danu kad krene baljezgati vidim da silom hoce nesto reci ali ne izlaze razumljive rijeci pa gestikulira, lamata rukama, objasnjava se s predmetima po stanu
Ev da se i ja javim nakon nekog vremena.
Mi imamo kinderkraft biciklu bez pedala s tri kotaca, ali se kasnije moze dignuti da bude jedan kotac iza. Ev to je poceo prije vozit nego hodat samostalno.
Prohodao s ravno 15 mjeseci. Imao i upalu kuka taman kad je prohodo pa smo odlezali 10 dana u bolnici jer su sumnjali na astritis. Nije htio stat na jednu nogu odjednom, a ja misla da je nezgodno stao na nogu u parku il tak nesto. U bolnici pokupili i virozu, ma kazin,
Po kuci ima guralicu al to mu nije vele napeto vozat.
Kupili mu ljuljacku za vrt neki dan- za kucu na selu, e to je najbolja investicija za pit kavu u miru na taraci.
Sad je u nekoj fazi penjanja i spustanja uz skaline drzeci se jednom rukom.
Od govora smo na mama, tata, baba, dida, bok i papa. I dalje obozava sve kabele i sto ide u struju, non stop poteze usisivac, fen i metle.
Voli ic za mackama i psima.
Bio neki dan na svadbi, nije htio spat u autu putem, zaspo pored harmonike kad ga umor svlado, gunđo za vrijeme mise pa haracio oko crkve, plesao i u sali isto spavo od 10 do 2. Vrtic nemoguce dobit kod nas pa ja ne radim a muz je dio god u inozemstvu.
Trice izbijaju tjednima, ovim zubima nikad kraja. I dalje zlohran i doji, necemo prespava noc do drugog rockasa cini mi se.
Poz svima🙂
Mateo 30.11.21
Aaaa mala Upitnica usrecila mamuuuu🥰 jedva cekam da i kod nas krene.
O boze Bru, upala kuka?! Pa od kud to, sta kazu dr? Ima super vokabular za njegovu dob, cini mi se.
Kod nas je i dalje samo tata cisto i jasno i vidim da svasta pokusava reci ali ne ide jos. Al zato oponasa sve zivotinje po zvukovima (najdraze joj je rezanje ko lav divljakusa mala) i prepoznaje u slikovnicama kad ju pitamo, salje puse, ‘pere kosu’, ceslja se, ma svasta nesto. Doslovno je ko spuzva, sad bas vidim nagli napredak u razumijevanju svega. I super, super se ponasa. Sve mozes s njom. Nadam se da ce potrajat.
Zubica imamo vec dosta, ne znam ih ni prebrojat.
Kolica ja forsiram da ne odustanemo skroz jer ko ce nju malu teskasicu nositi kad bude umorna a nismo blizu doma.
Vidim u parku da nije od nekih druzenja, nikad se ne gura medju druge i generalno vise voli vecu djecu. Zivotinje obozava, al takvi smo i mi pa nista cudno.
Nocu je kako kad. I dalje smo na jednoj bocici oko 4,5 ujutro.
Jel moguce da su svi vise manje zdravi sad ili sam fulala?!
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Možda smo napokon izišli iz zimskih bolesti! 😁
-
Spava ok, boca isto ide oko 4-5 ujutro, odlična je. Strpljiva, mogu je oblačit i presvlačit i vodit gdje god hoću. Ima ona energije i za igranje većinu dana i ludovanje po parku al je više mirnica. Nekidan se družile s jednim vršnjakom (rođen sredinom veljače) i njegova mama je oduševljena njom i mijenjala bi se na koji dan samo da odmori. 😂 on ne spava danju uopće i konstantno je aktivan. A još ne hoda najbolje pa je ona stalno na nogama na oprezu. Al zato sve jede. Ja bi rado njega na par dana da ne bacam spizu 😂
-
Miška isto preferira stariju djecu, ove male ne doživljava uopće - jedan mališan u vrtiću (najmlađi nakon nje) stalno šeta za njom i dočekuje je ujutro a ona ga otfrkne i ode za starijima (nije na mene, oduvijek su me samo vršnjaci privlačili 😂😂)
-
Joj Bru, čula sam za to od kolegice, njen sin je imao kad je bio mali. Ne ostavlja posljedice, koliko sam shvatila. Dečko je sad sportaš bez problema.
A ljuljačka - o daaaaa, mi smo u stanu, al kupili smo za kod svekrve u dvorište (susjedni kvart) pa odmorimo malo dok se oni svađaju tko će je ljuljat 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
E moja mala je ista ko taj decko. Non stop aktivna i jede sve zivo. Vec sam pisala da doslovno ne sjedi, osim ako ju bas u hranilicu ne stavis, stalno zuji okolo, plese, strpljenje joj nije bas jaca strana.. Ali voli slikovnice donijeti i sjest mi se u krilo i predvecer se zna prismajhlat, pomazit i gledat crtic isto u krilu. Bas je jako ziva. A za klopu, znaci stalno nesto zvace🤭
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji