Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    19. Travanj 2023. 11:43

Super da ide na bolje Tigrica! Miš ima virusni bronhitis, dobio inhalacije i kapi za nos. Jedva smo ga inhalirali, vrištao je stravično. Imamo još za navečer i sutra 2 puta, uz to kapi za nos i čepiče za izbacivanje sluzi. Veselje veliko, ne znam što će mu bit teže stavljat. Budio se cijelu noć od kašlja, apetit užas. Meni sve isto ko i njemu, moram se javit danas doktoru.
    Nadam se da su druge bebe dobro🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    19. Travanj 2023. 14:41

Melani drzi se!! 

Cure jel znate mozda do kada imam pravo na bolovanje na racun maze? 
    Na bolovanju sam od 5.4. Pedijatrica mi kaze da do pocetka 5 mj. necu na posao. Nije za jaslice..jos kaslje...hropce sa vremena na vrijeme. 
    A moj doktor mi kaze da imam pravo do nedelje na racun nje biti doma.  Same smo..

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    19. Travanj 2023. 22:05

Ajme, ne znam točno. Znam da je za bračnog partnera moguće nekih 15-20 dana. Za dijete do 3god je sigurno duže.
    Ne znam šta je tvom doktoru to bitno, ionako on otvara bolovanje temeljem pedijatrove dijagnoze, ne mora pravdati kontrolorima.
    Trebalo bi nazvati nekoga na zdravstveno za dobiti točnu informaciju...

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    19. Travanj 2023. 22:24

Upitnica_Split

Ajme, ne znam točno. Znam da je za bračnog partnera moguće nekih 15-20 dana. Za dijete do 3god je sigurno duže.
    Ne znam šta je tvom doktoru to bitno, ionako on otvara bolovanje temeljem pedijatrove dijagnoze, ne mora pravdati kontrolorima.
    Trebalo bi nazvati nekoga na zdravstveno za dobiti točnu informaciju…

Hvala. 
    Zato sto imam dvije dijagnoze, jedna se nastavlja na drugu. Prva je u trajnju od 7 dana a druga od 21 dan. 
    Vidjet cu sutra sta ce bit...

Tigrica
    19. Travanj 2023. 22:25

Mislim da nije bas u toku. A dobot ih na telefon nemoguca misija. Komuniciramo preko e maila. Bar nesto. Grozno...

• Upitnica_Split
    20. Travanj 2023. 09:10

Ja danas opet doma s njom. Upala ušiju no.3, antibiotik no.5. Mada je dobre volje i teka, al nijr za vrtić.
    Nisam toliko antibiotika popila cijeli život 😶
    Jesu sad doktori postali lagani na propisivanju antibiotika ili sam ja bila uber zdrava? 😂
    Pišem godišnji. Nisam ni pitala, al valjda je ok, direktor uvik vrti očima kad razvlačimo trošenje godišnjeg 😂
    -
    Govorim nekidan mužu da je idealno vrijeme za novi đir - porodiljni dok ova malička riješi baby bolesti.
    Pita on - a za drugo dite? Ne planiraš predlagat treće i tako u nedogled? 😂😂😂
    Ne planiram, al prekoma je ovo žongliranje između posla i roditeljstva. Nisam ja kriva šta su sva djeca kolega starija pa izgleda kao da samo ja izostajem 😑 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    20. Travanj 2023. 10:41

Tigrica, nisam skroz sigurna ali mislim da do 60 dana po jednoj dijagnozi. Isto mislim da tvoj doktor nema ništa s tim nego samo pedijatar. 
    Uptnica, držite se, a za antibiotike valjda kako koji pedijatar. Neki nema šanse da daju bez vađenja krvi a ova naša samo tako dala Sumamed velikom. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    20. Travanj 2023. 11:02

Vidi ti ticker! Ravno 30tt 🥳🥳

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    20. Travanj 2023. 13:16

Da, gledam i ne vjerujem😂. Tješimo se da imamo još 10 tjedana za sve pripremit a moglo bit to biti i puno prije. Uz ovaj kašalj koji me uništava, nebi se čudila🥺
    Jutros opet muke s inhaliranjem. Krokodilske suze od početka do kraja...još večeras pa smo gotovi s tim dijelom.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    20. Travanj 2023. 16:12

Nestao mi prvi post! 
    Valjda po dijagnozi ima se pravo na njegu djeteta 20 dana. Kazem valjda. Moj dr. nezna otvorit bolovanje. Duže od 20 dana, htjeo me slat na komisiju. 
    Znaci kemijanje tople vode. Gleda i nezna sta bi ..nema sifre,pa ovo, pa kako..  Je mi produzio, to jest zatvorio jedno otvorio drugo.. 
    Upitnica i kod mene ista situacija. Kolege imaju vecu djecu nego ja..Ispada da me vise nema nego sto sam radila. Od kako sam sevratila uspjela sam odraditi 8 dana i to je to. 
    Melani stara narodna mozda ti pomogne, ako zelis probaj. Za kasalj kad te uhvati popi si vode, da ga presjeces.  Je smjesno al meni je pomoglo . Dok sam djete bila mama mi je jos znala namazat novinski papir sa sv. masti  stavitna na  prsa i krpu gore.  Ili makar rucnik da ti grije prsa, meni je rucnik pomogao, nisam imala masti doma🫣
    Kaze frendica domaca guscja mast, mazat na prsa. Ds isto pomaze!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.