Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    16. Travanj 2023. 20:40

I presvlacenja su opet postala hororac. Vise ni pelene gacice ne mogu navuci bez dernjave..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    17. Travanj 2023. 11:55

Hej cure, bio je intenzivan vikend, razni nacini skidanja temp, stalno se na 39 vracala ali napokon je od sinoc vise nema, vidim po njemu da je opcenito bolje i vraca se i apetit. Jucer i proljev da mu niz nogice curilo... U medjuvremenu i ja zakurila i sve me boljelo, drze me lupoceti. Pedica radi popodne pa cu cuti sto kaze. Jojjjj puno hvala za savjet za onaj nastavak za spricu, dakle zakon! Da mi da s time ocistim, izlete smrkljici, fju koja pomoc!

• Clarissa
    17. Travanj 2023. 11:57

Ovo za horor s presvlacenjem, totalno. On vristi i udara nogama kao da ga koljem a ne da mu cistim rit i prematam...kakva je to luda faza, dobije napadaj bijesa za svako prematanje i presvlacenje

• Upitnica_Split
    17. Travanj 2023. 13:57

Jesam nas urekla jučer? Ostala sam danas s njom doma. Fibra do 37.6 a ona razigrana, ima teka, sve ok. Al nisam je takvu mogla poslat u vrtic. Najvj i sutra ostaje kod kuce.
    Trosim godisnji na ovo jer bolovanje ne bih ni dobila na skoro zdravo dijete 😂
    -
    Nemamo problem s presvlacenjem. Prije koji mjesec, da. Sad me trpi 😁 još je svaki put mazuckam skoro cijelu nekim losionom.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    17. Travanj 2023. 14:37

Ajme presvlačenje. Jedva uspijem, sva se uspušem, on se toliko otima ko da mu ne znam šta radim. Jedva čekam da zatopli pa neka bude gol😂
    Kod mojih ide na bolje, miš zasad samo malo kiše a ja sam užas. Kašalj grozan sve me boli, a smijem samo bijeli sljez piti. Barem nemam temp zasad. Muž ide na posao ja sama s njima do ponoć...možemo mi to 😅

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    18. Travanj 2023. 06:40

Jeste prezivjeli Melani? Btw do kad radis ti, ne jos dugo?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    18. Travanj 2023. 06:42

Ostatak, jel bolje danas?
    Ja prijavljujem nastavak divljanja, osobito kad je sa mnom. Imam cca 5, 6 modrica po ruci od njenih ugriza, a jucer me ugrizla za usta (svom snagom) kad sam joj davala pusu.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    18. Travanj 2023. 08:40

Jesmo, ko da su osjetili da ja mama nikakva pa su stvarno bili manje više dobri. Već sam na starom godišnjem da ga stignem iskoristit prije otvaranja porodiljnog. Odradim od doma ako nešto treba. 
    Ajme malena je stvarno zvjerkica hehe. Ma i moj gricne mene ali ne jako. Bolje da mene nego brata jer on bi mu vratio pa bi bilo...
    Tigrica jeste dobro vas dvije?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    18. Travanj 2023. 18:35

Krenulo i Mišu, kašalj, iz nosa ko iz špine, stolice neke čudne. Ja i dalje ko zgažena mačka. A tako smo se dobro držali cijelu zimu...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    18. Travanj 2023. 20:23

Maza je bolje,bistrija . Vratio joj se apetit ,igra se . Jos ko hropce, nema cisto disanje. I dosta ima slajma, stalo joj cistim sa fizioloskom. Neznm vise koliko sam litara potrosila do sad. Kasalj je skoro prestao.
    Moja zna stipat kad hoce pozornost ili nesto vidjet. Nebih rekla da štipa namjerno nego jednostavno kad primi boli.
    Uzela sam za mazu bronhostop od pip  za mazat prsa i leda. To jest prvo sam uzela za sebe al mogu se i mala djeca mazat.
    Menesad ko hvata neki kasalj. Inace sam oke. 
    Melani drzi se!  

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.