Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    03. Studeni 2022. 11:11

melani32

Hvala cure🙂 I meni je prečudno da sam baš ja prva započela novi krug, stvarno smo ispali neuki seljaci koji ne znaju osnove biologije. A tek reakcije okoline, zezanje prijatelja, ma neću ni razmišljati, nećemo nikome ni reć dok ne skuže sami. A i rano je to još tko zna na što će izaći. Hormoni su čudna stvar jer kad smo stavili točku na odluku da idemo u to oprala me sreća i mir. Morat ću negdje utrpat 3 mjeseca rada da zadržim naknadu koju imam i svašta nešto nas čeka ali dobro nekako ćemo 🙂

Zar se nebi naknada automatski trebala produzit, ako ostanes doma kad ti zavrsi rodiljni dopus. Ides na komplilacije i ponovo  pprodiljni?
    Ja sad pricam ,premda nemam  pojma kako ide , al to mi je neka logika🤷‍♀️

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    03. Studeni 2022. 11:15

Upitnica znam o cemu pricas, i ja  gustam sa malom i  spavanjem dok sam doma.   Ne mogi vjerovat za malo vise 3 mj moram nazad 😭,osim ako mi ne spoje stari go.

• Upitnica_Split
    03. Studeni 2022. 11:22

Tigrica

melani32

Hvala cure🙂 I meni je prečudno da sam baš ja prva započela novi krug, stvarno smo ispali neuki seljaci koji ne znaju osnove biologije. A tek reakcije okoline, zezanje prijatelja, ma neću ni razmišljati, nećemo nikome ni reć dok ne skuže sami. A i rano je to još tko zna na što će izaći. Hormoni su čudna stvar jer kad smo stavili točku na odluku da idemo u to oprala me sreća i mir. Morat ću negdje utrpat 3 mjeseca rada da zadržim naknadu koju imam i svašta nešto nas čeka ali dobro nekako ćemo 🙂

Zar se nebi naknada automatski trebala produzit, ako ostanes doma kad ti zavrsi rodiljni dopus. Ides na komplilacije i ponovo pprodiljni?
    Ja sad pricam ,premda nemam pojma kako ide , al to mi je neka logika🤷‍♀️

Ako s porodiljnog ides odmah na porodiljni - nastavlja se obracun po satnici s prvog porodiljnog. Ako imas bar 1 dan prekida zbog komplikacija, padas na minimalac. Komplikacije su onda 831kn za cijeli mjesec, a porodiljni onih 2328kn.
    Treba uhvatit 3 ISPLATE prije otvaranja novog i to moze bit npr 1 radni dan u siječnju, cijela veljača, cijeli ožujak (moze sve bit godisnji, bolovanje ili rad) i onda komplikacije od 1.5 (jer su isplate mjesec nakon).

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    03. Studeni 2022. 11:33

Tocno tako Upitnica, ja radim na obracunima placa pa mi je poznato sto i kako, samo sad treba to pametno iskombinirat, makar sa radom od doma i sl. Jer u trenutku povratka na posao bi trebala bit trudna 5 mjeseci tocno i prerano je za otvorit porodiljni nego bi morala na komplikacije. 🙂 Bože moj ne mogu vjerovati da uopće pišem o ovome i to za sebe 😂😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    03. Studeni 2022. 11:54

Dobro da znam kako ide. 

bibi
    03. Studeni 2022. 13:39

Cestitaaaaaam Melani!!!!!🥰🥰🥰🥰
    Svasta krenula tipkati ali ovo je top news! Pa prije par mjeseci si pisala kako ocekujes da uskoro neka cura javi da je trudna i opa evo tebe💜
    Ma sve cete vi to izgurati, samo hrabro💪 I nemoj nam zbegati u drugu grupu odmah😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    03. Studeni 2022. 14:01

melani32

Tocno tako Upitnica, ja radim na obracunima placa pa mi je poznato sto i kako, samo sad treba to pametno iskombinirat, makar sa radom od doma i sl. Jer u trenutku povratka na posao bi trebala bit trudna 5 mjeseci tocno i prerano je za otvorit porodiljni nego bi morala na komplikacije. 🙂 Bože moj ne mogu vjerovati da uopće pišem o ovome i to za sebe 😂😂

I ja sam na obračunu plaća 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

i_am_ivy
    03. Studeni 2022. 15:18

Melani cestitke od ❤!!!

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

i_am_ivy
    03. Studeni 2022. 15:31

Nama je bas peh ovaj tjedan🙉
    Sin donio kozice iz vrtica, vec 2 skoro neprospavane noci...
    Viktoriju muce zubici, gornje jedinice. 
    Lakse mi je kad si kazem samo hrabro i bit ce bolje (i kad popijem kavu i pojedem koju kockicu cokolade😂)
    Kako ste vi? 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

melani32
    03. Studeni 2022. 15:46

Puno vam hvala cure! Ma necu na Ljetne bebe, neda mi se uopće, neka ide sve svojim tokom ionako nemam vremena razmišljat previše a i bolje. 
    Meni je gušt ovdje pratit kako vaše bebe napreduju a onda ih moj miš prati u stopu kroz koji tjedan. Nego, je li nekoj od vas beba dugo vremena  gmizala i onako puzala vojnički? Jer ne mogu procjenit dali on nema snage puzat pravo ili mu se neda baš😂
    Upitnica, eto kolegice hehe, kod mene u firmi skoro sve muški i osim svog primjera nemam iskustva oko rodiljnih naknada pa te možda ugnjavim s pokojim pitanjem kad dodje vrijeme za to😄
    Snježanica, drži se, uh kozice i zubi u isto vrijeme, nije lako bebačici.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.